Home » , » Αλλα 800.000 ευρώ και 38 ακίνητα "ξέχασε" να δηλώσει ο Γ. Σταθάκης

Αλλα 800.000 ευρώ και 38 ακίνητα "ξέχασε" να δηλώσει ο Γ. Σταθάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 | 4:26 μ.μ.


Απ’ ότι είπε ο πρόεδρος της επιτροπής «πόθεν έσχες» Γ. Βαρεμένος, και ακούσαμε από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega, με βάση το συμπληρωματικό «πόθεν έσχες» που κατέθεσε ο υπουργός οικονομίας, Γ. Σταθάκης, οι ορκωτοί λογιστές εντόπισαν τεράστιες διαφορές και στους τραπεζικούς λογαριασμούς με εκείνο του 2011. Δεν είναι μόνο η γνωστή υπόθεση με το ένα εκατομμύριο. Υπάρχουν άλλες  800.000 ευρώ που ο Σταθάκης δεν είχε δηλώσει το 2011 καθώς και την συμμετοχή από 3% έως 65% και σε 38 ακίνητα. τα οποία στην πλειοψηφία τους βρίσκονται στα Χανιά της Κρήτης, τόπο καταγωγής του.!

Για το λόγο αυτό έχει ληφθεί απόφαση να ανοίξουν (αν χρειαστεί) οι τραπεζικοί του λογαριασμοί χωρίς να απαιτηθεί νέα απόφαση της επιτροπής πόθεν έσχες.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Γ. Σταθάκης προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα δηλώνοντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες «ουδέν σχόλιο, να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες…» ενώ είχε και την απόλυτη κυβερνητική κάλυψη.

Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει δείτε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: «Επιδόσεις» Φλαμπουράρη – Σταθάκη (Βίντεο) – Ποιο ηθικό πλεονέκτημα;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2015 στις 3:48 π.μ.

Παναγια μου.....τι ειναι ετουτα ρε παιδια!! Παμε καλα; Τριαντα οκτω ακινητα και 1.8000.0000........δηλαδη ,κατι ο Σταθακης κατι ο Φλαμπουραρης....ενα μεγαλο Forrest Gump η κυβερνηση μας!! Ομαδικο Αλτσχαιμερ!! Γεια σου ελληνα ψηφοφορε!! Να τους ξαναβγαλεις.....κατακαημενοπουλε!!!

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:46 μ.μ.

Μη νομζουν οτι με επιλεκτικές "δικαιώσεις" ανανεώσεις συμβασεων 5μηνων και 8 μηνων θα ξεχαστουν όλα αυτά. Να ανανεωθουν όλες οι συμβασεις ορισμενου χρονου απο το 2011 (με διαυγεια - ασεπ) και μετά.

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:55 μ.μ.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Συριζα διανύει τον δέκατο μήνα διακυβέρνησης της χώρας και μάλιστα δεύτερη φορά "αριστερά", να φανταστούμε λοιπόν τι θα έχει συμβεί αν και ο διάολος του δώσει την δυνατότητα λήξεις τετραετίας?

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:50 π.μ.

tvxs. gr/news/apopseis/xeri--xeri-kai-symferei...το αρχιλαμογιο ο ΜΙΖΑΣ ο ΝΟΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger