Home » , » Καταπληκτικό! Ο Λεβέντης κάνει ρόμπα Τρέμη - Πρετεντέρη (Βίντεο)

Καταπληκτικό! Ο Λεβέντης κάνει ρόμπα Τρέμη - Πρετεντέρη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 | 9:51 μ.μ.

Απόλαυση είναι να παρακολουθείς τον γραφικό Λεβέντη να κάνει ρόμπα το «έγκυρο» ρεπορτάζ του Mega και να φέρνει σε πασιφανή αμηχανία Τρέμη και Πρετεντέρη που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Στην προκειμένη περίπτωση –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε- το Mega παρουσίασε διαλόγους που υποτίθεται είχαν γίνει μεταξύ του υπουργού Επικράτειας Α. Φλαμπουράρη και «στελέχους» της Ενωσης Κεντρώων για να υπάρξει στήριξη στην κυβέρνηση από το κόμμα του Λεβέντη.

Συμπτωματικά όμως στο ίδιο δελτίο ειδήσεων ήταν καλεσμένος και ο πρόεδρος του κόμματος της «Ενωσης Κεντρώων», που έμμεσα χαρακτήρισε ανύπαρκτους τους διαλόγους που είχαν μεταδοθεί και ουσιαστικά απέδωσε ανευθυνότητα στο μεγάλο κανάλι για το ρεπορτάζ που μετέδωσε.

Ωραίες φάσεις, να παρακολουθείς τα «ισχυρά» δημοσιοκαφρικά χαρτιά του Mega να βρίσκονται αμήχανα μπροστά σε ένα πολιτικό του .. μεγέθους Λεβέντη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Κεράσια και Κρίνα
4 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:33 π.μ.

"δεν ξέρω...
πάντως δεν έγινε απο τα αρμόδια όργανα...
μπορεί σε ιδιωτική κουβέντα..."

Μιλάμε τους έκανε ρόμπα - γλύφοντας τις πατούσες τους...

Άσε ρε κόκκινο που είσαι και βαθύ κανένα εθνοκαθάριο σούργελο χωρίς την δική σου στήριξη...
Καζάκης, Λεβέντης μετά τί;

6 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:32 π.μ.

τι λεεεερε, τα μουτρα κρεας τους εκανε μιλαμε, δε βλεπεις την τρρρρρεμη;;; εχασε 2 κιλα το κοριτσι δεν τρωει πια τα βραδια απτον καημο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger