Home » , » Τ. Μαντέλης: Οταν οι μίζες ονομάζονται "χορηγίες"

Τ. Μαντέλης: Οταν οι μίζες ονομάζονται "χορηγίες"

Από giorgis , Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 | 7:28 μ.μ.

Του Γ. Γ. 

Δεν ήταν μίζα αλλά «χορηγία» τα 450.000 γερμανικά μάρκα που πήρε από την Ζήμενς υποστήριξε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Τάσος Μαντέλης. Ο Γερμανικός κολοσσός του έδωσε αυτό το τεράστιο ποσό για να ανταποκριθεί στις προεκλογικές του δαπάνες στις αρχές του 2000. ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Σωστός ο τύπος. Όπως είχε πει και ο τρισμέγιστος Θ. Πάγκαλος  όταν ο Τσουκάτος, παραδέχτηκε ότι έλαβε «μαύρα» από τη «Ζήμενς» για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ: «Εάν του είπαν (σ.σ.: του Τσουκάτου) πάρε μια σακούλα με λεφτά και πήγαινέ τα στο κόμμα σου, γιατί αυτό είναι παράνομο; Δεν είναι παράνομο!».

Υπάρχουν όμως και κάποιες «λεπτομεριούλες» στην περίπτωση Μαντέλη, για όσους δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου.  Γιατί ρε μεγάλε για μήνες έκανες τον Κινέζο για την «χορηγία» και μας έλεγες ότι δεν έχεις πάρει λεφτά από την Ζήμενς; Και αφού δεν ήταν κάτι επιλήψιμο γιατί είχες φροντίσει να σου κατατεθούν τα χρήματα  μέσω τρίτου προσώπου και σε λογαριασμό με ψεύτικο όνομα; Και στο φινάλε γιατί δεν παντελόνιασες αυτή την «χορηγία» με το ονοματάκι σου αλλά κρύφτηκες πίσω από τον κωδικό «Ρόκος».

Κάπως δύσκολο μας φαίνεται ακόμα και αστικό δικαστήριο να βαφτίσει τα «μαύρα» που πήρες σαν μίζα, χορηγία. Θα δούμε όμως …

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:50 μ.μ.

Χαχα! Ο καραγκιόζης ο Μαντέλης!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger