Home » » Γιατί ο φασιστικός "ΣΤΟΧΟΣ" παρακολουθεί και επιτίθεται συνεχώς στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Γιατί ο φασιστικός "ΣΤΟΧΟΣ" παρακολουθεί και επιτίθεται συνεχώς στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 | 3:04 μ.μ.

Πείραξε τους Φασίστες που Υπερασπιστήκαμε τους Αντιρρησίες Συνείδησης και τα Δικαιώματα της νεολαίας

Για μια ακόμη φορά ο φασιστικός στόχος αποδεικνύεται ο καλύτερος προπαγανδιστής των δίκαιων αιτημάτων της στρατευμένης νεολαίας και της καθημερινής συνδικαλιστικής προσπάθειας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Βέβαια δεν ήταν αυτός ο σκοπός τους…

Όπως μας ενημερώνει το άτυπο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, σε αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια τους να υπερασπιστούν την κυβερνητική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, «ο ΣΤΟΧΟΣ μας παρακολουθεί στενά και δημοσιοποιεί τους σκοπούς και τις δράσεις μας»….

Αυτή τη φορά ο φασιστικός "ΣΤΟΧΟΣ" υπερασπίζεται την προσπάθεια του Υπουργείου Εσωτερικών να εκμεταλλευτεί εργασιακά του αντιρρησίες συνείδησης και καταγγέλλει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί υπερασπιζόμαστε τους συναγωνιστές του αντιμιλιταριστικού κινήματος, αλλά και το σύνολο των δικαιωμάτων της στρατευμένης ή μη νεολαίας που πλήττονται από τις κυβερνητικές επιλογές.

Από τα παραπάνω αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ενοχλεί….
Ενοχλεί το αστικό κατεστημένο, ενοχλεί την κυβέρνηση και τα Επιτελεία και για αυτό λύσσαξαν οι φασίστες!
Ενοχλεί με την καθημερινή του συμβολή στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, το φασισμό, τον ρατσισμό.

Με την υπερήφανη στάση των συναδέλφων που υπερασπίζονται τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, σε έναν στρατό που εντείνει την συμμετοχή του σε ιμπεριαλιστικές αποστολές και τους νέους άδικους πολέμους, αλλά και ολοένα περισσότερο ετοιμάζεται να στραφεί εναντίον του εχθρού αγωνιζόμενου λαού αναλαμβάνοντας Κατασταλτικά καθήκοντα.

Δείτε ποια είναι η ανακοίνωση μας που εξόργισε τους φασίστες και ποιες εχθρικές επιλογές προς την νεολαία υπερασπίζονται:
Αντιρρησίες συνείδησης: Εναλλακτική θητεία σε ακριτικούς ΟΤΑ με μισθό... 223,53 ευρώ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ. Επικ. 6932 955437
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger