Home » , » Απαγορεύεται... η φτώχεια

Απαγορεύεται... η φτώχεια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 | 8:08 μ.μ.

Την είδηση την διαβάζουμε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και δεν θα λέγαμε ότι μας εντυπωσίασε. Είναι μια απ' τις συνηθισμένες περιπτώσεις  που η αναλγησία και η κτηνωδία των μπάτσων χτυπάει κόκκινο και σε συνδυασμό με μια απάνθρωπη δικαιοσύνη φωτογραφίζει ανάγλυφα την ταξική βαρβαρότητα που βιώνουμε.

«Απαγορεύεται στους φτωχούς να πωλούν προσωπικά τους αντικείμενα για να ζήσουν. Πρόστιμο 10.000 ευρώ».

Η πινακίδα αυτή θα πρέπει να αναρτηθεί στις λαϊκές αγορές της χώρας όπου καταφεύγουν πένητες και πληττόμενοι από την κρίση συμπολίτες, αντικαθιστώντας παλαιότερες προειδοποιητικές πινακίδες για τους «παραβάτες» του νόμου.

Δεν είναι δυστυχώς αστείο, καθώς στα ήδη γνωστά περιστατικά κρατικής αναλγησίας προστέθηκε άλλο ένα τις παραμονές των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη.

Μια 65χρονη γυναίκα, καρκινοπαθής που έχει υποστεί μαστεκτομή, σύρθηκε σε δύο αστυνομικά τμήματα και της επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ γιατί εντοπίστηκε στη λαϊκή αγορά της Κίμωνος Βόγα να πουλάει ένα κηροπήγιο, μια γυάλινη κανάτα και έναν δίσκο σερβιρίσματος, προσωπικά της αντικείμενα από το λιγοστό βιος της, τα οποία κατασχέθηκαν και… καταστράφηκαν με πρωτόκολλο.

Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουμε γράψει διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση. Διεστραμμένα μπατσάδικα μυαλά – Εγκληματική ταξική πολιτική.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger