Home » , » Κρατείστε Αποδείξεις!

Κρατείστε Αποδείξεις!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 | 7:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Κρατείστε Αποδείξεις για όλα όσα κάνετε, για ότι αγοράσετε και για ότι δεν αγοράσατε. Για το που πήγατε, με ποιούς και ποιές πήγατε, τι κάνατε, πως το κάνατε, κι αν δεν το κάνατε, γιατί δεν το κάνατε;

Κρατείστε αποδείξεις για το φαί, στο μέλλον θα το λέτε στους φίλους σας: Να ρε, μια φορά είχα αγοράσει τυρί. Κάποτε μάλιστα αγόρασα και κρέας! Κρατείστε Αποδείξεις για τα ρούχα, το χειμώνα κάνουν ωραιότατη μόνωση. Θα τις βάζουμε στις τρύπες των παπουτσιών μας και θα πηγαίνουμε άνετα στο σκουπιδοτενεκέ της γειτονίας μας για ψώνια.

Κρατείστε αποδείξεις! Μπορεί να επιβεβαιωθεί η Βούλτεψη και να υπάρξει έλλειψη χαρτιού υγείας. Οι προφητείες της ως τώρα έχουν βγει όλες... λάθος, που θα πάει όμως, αυτό θα το πετύχει.
Κρατείστε αποδείξεις, για το αυτοκίνητο για το σπίτι. Τι πα να πει "κατέθεσα τις πινακίδες γιατί δεν είχα χρήματα για τα Τέλη"; Αμάξι όμως είχες κάποτε. Ε κράτα την Απόδειξη, ότι ξέρεις να οδηγείς. Σου πήρε το σπίτι η Τράπεζα; Ίσως δεν είχες Απόδειξη ότι ήταν δικό σου. Συμβόλαια και τέτοια δεν πιάνονται.

Αφού το έλεγε ο Μάνος παλιά: Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη! Είσαι κορόιδο; Απόδειξη! Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ, εντάξει, είσαι όντως κορόιδο. Μη στενοχωριέσαι, υπάρχουν και χειρότερα: Αυτοί που έχουν Αποδείξεις των 3 ευρώ, ότι ψήφισαν στις εσωκομματικές της ΝΔ, τι να πουν; Αν μάλιστα είχαν ψηφίσει κι Άδωνη τον Α' γύρο, κερδίζουν δωρεάν εξέταση σε Ψυχιατρείο. Φάρμακα - ηλεκτροσόκ σε τιμές κόστους.

Είσαι συνταξιούχος; Απόδειξη! Ζεις; Απόδειξη! Πέθανες; Νομίζεις ότι θα τη γλυτώσεις έ; Που είναι η Απόδειξη; Έχεις παιδιά; Απόδειξη! Είναι δικά σου; Απόδειξη! Πως!; Γυναικάαα!!! εδώ έχει άλλο ΑΦΜ!

Απόδειξη για το Ρεύμα, για το Νερό, για το Τηλέφωνο. Τα έκοψες; Απόδειξη, ότι τα έκοψες έχεις; Για το νερό ίσως να κάνουν μια εξαίρεση και να μη χρειάζεται να κρατάς απόδειξη ότι στο κόψανε, θα το καταλάβουν από τη μυρωδιά.

Απόδειξη για τα πάντα: Τα ψάρια, τα πτηνά, τα Όρη, τα άγρια βουνά, το βυθό της θάλασσας που δε λαλεί ο πετεινός, απόδειξη για το μάτι και το ξεμάτιασμα. Απόδειξη για τον Ήλιο, το Φως, τον Ηλεκτρολόγο, που σου έφτιαξε τα φώτα, τον Υδραυλικό που έφτιαξε τη βρύση, το Συνάδελφο σου, που τα έφτιαξε με τη Γυναίκα σου, τη Γυναίκα του, που τα φτιάξατε για να τους εκδικηθείτε! Αποδείξεις ρε! Που θα τις κρατάς όσο ζεις. Μην ανησυχείς όμως, με τα Μνημόνια δε θα ζεις για πολύ ακόμα.

Εξαιρούνται αποδείξεων: Ο Θεός. Οι Παπάδες λένε εφόσον "Πιστεύουμε υπάρχει". Α ωραία! Όμως πολλοί επίσπευσαν κι ότι "λεφτά υπάρχουν" αλλά στο τέλος δεν επιβραβεύτηκαν για την πίστη τους αυτή. Στην ίδια κατηγορία είναι τα φανταστικά πρόσωπα και τα παραμύθια, όπως ο Πήτερ Παν, ο Παπουτσωμένος Γάτος, ο έντιμος Βουλευτής κλπ, κλπ. Άλλη εξαίρεση: Οι μίζες. Οι υπουργοί ΔΕΝ χρειάζεται να κρατάνε Αποδείξεις ούτε για Μίζες, ούτε για Αρπαχτές, ούτε για Ρεμούλες, ούτε φυσικά για Ρουσφέτια. Είναι αφορολόγητα για όσους τα κάνουν. Όπως δεν χρειάζονται Αποδείξεις οι Πλούσιοι, οι Τοκογλύφοι κοκ. Ο λόγος, δηλαδή οι εντολές τους, αρκούν.

Για όλα τα υπόλοιπα θα κρατάμε Αποδείξεις. Νομίζετε ότι το παρακάνουν, αλλά έχουν κι ένα δίκιο: ΑΝ ζητούσαμε Αποδείξεις πριν πάμε και ψηφίσουμε Ψεύτες, Ανίκανους, Απατεώνες και Δοσίλογους, δε θα ήμασταν πολύ καλύτερα σήμερα; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Ιανουαρίου 2016 στις 7:39 μ.μ.

Κρατείστε αποδείξεις για το φαΐ, στο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger