Home » , » Παιδόφιλος, προσωπικός φίλος και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Παιδόφιλος, προσωπικός φίλος και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 | 11:13 μ.μ.

«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» λέει η λαϊκή ρήση. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η αποκάλυψη που κάνει το περιοδικό HOT DOC που κυκλοφορεί.
Μετά τα δικαστικά προβλήματα που ανέκυψαν με τον στενό φίλο και συνεργάτη του Σαμαρά, Παπασταύρου,  άλλο ένα χαλάζιο στέλεχος έρχεται στην δημοσιότητα για τις αρρωστημένες επιθυμίες του, αυτή την φορά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα koutipandoras ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών. Κι ενώ παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου και στις 30 Νοεμβρίου 2011 και συνελήφθη από αστυνομικούς, τελικά αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η εισαγγελία της Μολδαβίας δεν απαίτησε την δίωξή του Γεωργιάδη όταν έπαψε να έχει ασυλία αλλά έκλεισε τον φάκελό του, ενώ στην συνέχεια ο «γαλάζιος» παιδεραστής ζήτησε και πέτυχε να μην ανοίξει η έρευνα επειδή είχε ήδη κλείσει ο φάκελος.

Το θέμα Γεωργιάδη (αν και ο ίδιος δεν κατονομάζεται) περιγράφεται ως σκανδαλώδης περίπτωση κάλυψης παιδοφιλίας, από τη μολδαβική κυβέρνηση, στην ετήσια έκθεση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μολδαβία, συμπληρώνει το ρεπορτάζ του περιοδικού, ζητώντας παράλληλα από τον πρόεδρο της ΝΔ να αποπέμψει τον Νίκο Γεωργιάδη από το κόμμα και από το γραφείο του.

Ένα αυτονόητο ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο αρχηγός της Ν.Δ γνώριζε τις «σεξουαλικές προτιμήσεις» και το ανάλογο παρελθόν του προσωπικού του φίλου και συνεργάτη, πριν προκύψει το δημοσίευμα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Ιανουαρίου 2016 στις 11:46 μ.μ.

ΕΕΕεεεετσι. Με λιγα λογια, δειξε μου τους συνεργατες σου, να σου πω ΤΙ ΕΙΣΑΙ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger