Home » , , , » Πολιτική δήλωση με αφορμή το κακούργημα της αντιφασιστικής μοτοπορείας

Πολιτική δήλωση με αφορμή το κακούργημα της αντιφασιστικής μοτοπορείας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 | 9:34 μ.μ.

Βασίλης Βαλσαμής 

 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑΣ

Την Παρασκευή στις 22/01/2016 ξεκινάει το δικαστήριο της αντιφασιστικής μοτοπορείας της 30/09/2012 σε αίθουσα κακουργιοδικείου στην οδό Λουκάρεως. Η δίκη αυτή των 21 αντιφασιστών του αναρχικού - αντίεξουσιαστικού χώρου, από την αστική δικαιοσύνη του ελληνικού κράτους, γίνεται εξ’ ονόματος της Χρυσής Αυγής. Με κατήγορους τα μέλη της Ν. Παπαβασιλείου και Γ. Περρή και τους ψηφοφόρους του κόμματος τους, τα λαομίσητα μαντρόσκυλα της δημοκρατίας, μπάτσους της ομάδας Δέλτα.

Η μοτοπορεία πραγματοποιήθηκε από 150 άτομα και ήταν εποπτευόμενη εξ’ αρχής. Διασχίζοντας τις γειτονιές, όπου είχαν προηγηθεί πογκρόμ, στις οποίες ζουν οι μετανάστες και βιώνουν τον ρατσισμό και τους προπηλακισμούς, από τους «ευπρόσωπους» φασιστοκάτοικους, μετέφερε για μια στιγμή το μήνυμα της αλληλεγγύης και την αναγκαιότητα της ταξικής αυτοάμυνας.

Η ανταπόκριση με τους χαιρετισμούς των μεταναστών και τις υψωμένες τους γροθιές, ήταν αρκετά για να καταστήσει πετυχημένο το εγχείρημα της διαδήλωσης και τον χαρακτήρα της κοινωνικής παρέμβασης που εμπεριείχε. Στην οδό Μεθύμνης και Φυλής εισέβαλαν προκλητικά στην διαδήλωση τα μέλη της Χ.Α. και μέλη του πυρήνα Νίκαιας, με την σχετική περιβολή. Αποκρούστηκαν όπως αναλογούσε. Αυτό αποτέλεσε και την αφορμή, για την μανιώδη κατασταλτική επίθεση από την ομάδα Δέλτα, με δεκάδες κρότου λάμψης, γκλοπιές και teaser. Βρισκόμαστε κατηγορούμενοι λοιπόν για ξυλοδαρμό νεοναζί και συγκρούσεις με μπάτσους Δέλτα: Τιμή μας! Ενδεικτικά του κλίματος της συγκυρίας, στην Γ.Α.Δ.Α ακολούθησαν τα γνωστά βασανιστήρια στους 15 συλληφθέντες, εν συνεχεία η συγκάλυψη αυτών, από το βήμα της Βουλής, του τέως υπουργού δημόσιας τάξης Ν. Δένδια και οι εξωφρενικές υπέρογκες χρηματικές εγγυήσεις, για την μη προφυλάκιση τους.
Ενώπιον αυτών στέκεται η Αναρχία. Η οποία εκ θέσεως, οφείλει να μην μετανοεί για   ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger