Home » » Τα ΜΑΤ δεν θέλουν αφορμή να επέμβουν. Θέλουν διαταγή.

Τα ΜΑΤ δεν θέλουν αφορμή να επέμβουν. Θέλουν διαταγή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 | 11:56 μ.μ.


Γράφει ο  mitsos175

Σήμερα ήταν μια πολύ ωραία μέρα. Σε πάρα πολλές πόλεις πραγματοποιήθηκαν συλλαλητήρια κατά της πολιτικής των λεηλασιών από τις δοσίλογες κυβερνήσεις. Πολύς κόσμος και παλμός. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Θα μιλήσω για τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί η πολιτική καταστολής και η ανεπιτυχής απόπειρα τρομοκρατίας. Η κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ, που τον κάνει στον τομέα αυτό ακόμα χειρότερο από τη φασιστική ΝΔ, είναι πως χρησιμοποιεί όχι μόνο τις ίδιες μεθόδους, αλλά ακόμα και τις ίδιες ανόητες δικαιολογίες. Πράγμα ασυγχώρητο, αφού ξεπλένει έτσι το νεοφιλελευθερισμό και το φασισμό.

Ισχύουν λοιπόν τα όσα είχαμε πει για τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Να τα επαναλάβω σύντομα: Τα ΜΑΤ δεν θέλουν αφορμή να επέμβουν. Θέλουν διαταγή. Χωρίς αυτή δεν κουνιούνται. Ούτε πρόκειται να τρομάξουν οι δεκάδες χιλιάδες κόσμου που διαδήλωσαν στην Αθήνα και οι πολλές χιλιάδες που διαδήλωσαν στις άλλες πόλεις με τα γνωστά τερτίπια των πουλημένων ΜΜΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον στη θέση της ΝΔ. Διαλύεται. Αυτή τη θέση διάλεξε, κι είμαι σίγουρος, ότι γνωρίζει το αποτέλεσμα των επιλογών του. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αντέξει πολύ ακόμα, έστω κι αν εμφανίζεται από τα ΜΜΕ η ΝΔ σαν "εναλλακτική". Γι αυτό το πλιάτσικο θα ενταθεί. Οι χυδαιότητες των κυβερνητικών θα πολλαπλασιαστούν, επειδή δεν υπάρχει πλέον λόγος να τηρηθούν ούτε τα προσχήματα. Πέφτουν με τα μούτρα στο φαΐ, κοιτώντας να φάνε όσο το δυνατόν περισσότερο, πριν φύγουν.

Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν την ίδια πτωτική πορεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά πέφτει πιο γρήγορα, αποσυντίθεται πιο εύκολα. Όσοι φωνάξαμε σήμερα, δεν διαμαρτυρηθήκαμε για να επιστρέψουμε στη χειρότερη μορφή υποτέλειας κι απανθρωπιάς, που εκφράζει η γαλάζια συμμορία, αλλά για να προχωρήσουμε μπροστά. Η ΝΔ είναι ανύπαρκτη στον κόσμο των εργαζομένων. Δεν έχει ούτε νεολαία. Υπάρχει μόνο στα κανάλια πουθενά άλλου.

Ο κόσμος προχωρά αφήνοντας πίσω του τη σαπίλα. Ήταν πραγματικά μια καλή μέρα σήμερα. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες το ίδιο καλές κι ακόμα καλύτερες. Καλή δύναμη. .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:58 μ.μ.

...σύντροφε η κρατική κατοστολή που έγινε στην πορεία είχε την αιτία στους μπαχαλάκηδες που κατάφεραν - ια μια άλλη φορά - να διαλύσουν την πορεία. Ευθύνες για τις "επαναστατικές ενέργειες" (δηλ. το κλεφτοπόλεμο μπάτσων και ανεγκέφαλων) έχει ο οργανωμένος και μυαλωμένος αντιεξουσιαστικός χώρος όπως και η επαναστατική αριστερά. Έλεος πια...πρέπει να σταματήσει αυτό το θέαμα...είμαι βέβαια με την οργανωμένη επαναστατική αντιβία απέναντι στο κεφάλαιο και στο αστικό κράτος. Όσο για την απεργία που σίγουρα ήταν πετυχημένη πρέπει να τονίσω ότι αυτό οφείλεται στα μικρομεσαία στρώματα και όχι τόσο στην πλατιά εργαζόμενη πλειοψηφία και στους ανέργους.....έχουμε πολύ δρόμο για να ανατρέψουμε τον καπιταλιστικό κόσμο αλλά αυτό δεν είναι αδύνατον....αλλά μια ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ...μπροστά Σύντροφοι...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger