Home » , » Ακουσες τις προεκλογικές προτροπές του Τσίπρα; Πρόστιμο 23.000 ευρώ (Βίντεο)

Ακουσες τις προεκλογικές προτροπές του Τσίπρα; Πρόστιμο 23.000 ευρώ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 | 11:31 μ.μ.

«Είναι τώρα η ώρα να υπάρξει ένα τέλος σ’ αυτή την αισχροκέρδεια. Την στιγμή που οι μεγαλοκατασκευαστές κερδίζουν από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού και δεν υπάρχει ένας να τους ζητήσει, να καταγγείλει αυτές τις αποικιοκρατικές συμβάσεις και καθίσουν στο σκαμνί πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι των διοδίων τότε η αντίδραση που θα έχουν θα είναι ακόμα μαζικότερη. Οι μέρες της εξουσίας τους θα είναι μετρημένες»

Α. Τσίπρας 6/2/20011

Παρακολουθώντας κάποιες ειδήσεις καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι Τσίπρας και πολιτική αλητεία είναι λέξεις ταυτόσημες.
Και στην προκειμένη περίπτωση έχει σχέση με το τι έλεγε ο σημερινός πρωθυπουργός για το κίνημα ενάντια στα διόδια και τι κάνει σήμερα η κυβέρνησή του σε όσους πίστεψαν τα προεκλογικά φούμαρα του και αντέδρασαν έμπρακτα στους μεγαλοκατασκευαστές, αυτούς δηλαδή,  που έχουν υπογράψει με τις προηγούμενες κυβερνήσεις ληστρικές αποικιοκρατικές συμβάσεις και εκμεταλλεύονται τους σταθμούς διοδίων.

Το αποτέλεσμα οι μηνύσεις στα μέλη του κινήματος δεν πληρώνω να πέφτουν βροχή και σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένοι πολίτες που πήραν μέρος στο κίνημα, κατά των διοδίων, στο οποίο κάποτε πρωτοστατούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα να βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Χαρακτηριστική η περίπτωση που παρουσιάζετε στο παρακάτω βίντεο.  Όπως ακούμε στο βίντεο, ένας πολίτης ο Γιώργος Θεοφάνους καλείται σήμερα να πληρώσει 23.000 ευρώ, γιατί άκουσε τα όσα τον προέτρεπε ο τότε σύντροφος του Α. Τσίπρας, το 2011.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger