Home » , » "Αγαπητέ" μου φασίστα. Θα φοράμε ότι μας καυλώσει και λογαριασμό δεν πρόκειται να σας δώσουμε

"Αγαπητέ" μου φασίστα. Θα φοράμε ότι μας καυλώσει και λογαριασμό δεν πρόκειται να σας δώσουμε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 | 10:45 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Σχεδόν ξεχνάω πόσο επικίνδυνες είναι οι έχιδνες του ναζισμού όταν με κάνουν και γελάω. Σχεδόν.

Ένα μικρό κουΐζ: Τι ενόχλησε τον ευρωβουλευτή της χρυσής ορδής Φουντούλη; Όχι φυσικά το Μνημόνιο, ούτε τα ρατσιστικά των Ευρωπαίων, αυτά του άρεσαν. Να το πάρει το ποτάμι; Ένα μπλουζάκι! Πιο συγκεκριμένα η μπλούζα της Marina Albiol μέλους της Ευρωομάδας της Αριστεράς. Φορούσε μια μπλούζα που έγραφε: antifascist action.

Ο Φουντούλης λοιπόν δήλωσε από το βήμα του ευρωκοινοβουλίου την περασμένη Τρίτη: "Φορούσε μία μπλούζα η οποία έγραφε επάνω «antifascist action» και έχει μπει στο twitter και σε όλα τα μέσα δικτύωσης. Αυτό νομίζω απαγορεύεται από το Κοινοβούλιο γιατί μπορούσα κι εγώ να φορέσω μία μπλούζα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και να είμαι εδώ. Όμως, βλέπετε δεν το κάνω. Πρέπει να επισημανθεί και να της γίνει παρατήρηση".

Η Μαρίνα Αλμπιόλ απάντησε πως δεν θεωρεί ότι "το μπλουζάκι που γράφει "αντιφασιστική δράση" -ένα μπλουζάκι το οποίο υπάρχει παντού- απαγορεύεται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Βασικά ο ακροδεξιός ευρωβουλευτής δε θα ήθελε να της γίνει μόνο μια παρατήρηση, θα επιθυμούσε και τον εγκλεισμό της στο Άουσβιτς αλλά είναι κλειστό εδώ και καιρό. Τώρα θα μου πει κάποιος κλείνοντας το μάτι, αφού είναι "έλληνας εθνικιστής", αφού ισχυρίζονται ότι τάχα δεν έχουν σχέση με ναζί και φασίστες, γιατί μυγιάζεται; Έλα μου ντε. Κι ο Χίτλερ "γερμανός εθνικιστής" ήταν. Αμ θέλει ο ναζί να κρυφτεί, αλλά η λύσσα δεν τον αφήνει. Φαίνονται οι αφροί στο στόμα.

Τώρα μια άλλη ερώτηση, εύκολη: Που αλλού έχουμε παρόμοιες "στιλιστικές απόψεις", όπου ο κάθε φασίστας μας επιβάλει τι θα φορέσουμε: α) Στη ΝΔ όπου γαλάζιος οπαδός υποχρεώθηκε να φορέσει μπλε μπλούζα, αντί για την κόκκινη που φόραγε, για να μη χαλάσει το φόντο του Σαμαρά. β) Στους παπάδες στην Εκκλησία οι οποίοι κοιτάνε, αν οι γυναίκες έχουν παντελόνια ή φούστα και πόσο κοντή είναι (λιγούρια...) ενώ δεν βλέπουν τους φτωχούς, που ψάχνουν στα σκουπίδια. γ) Στο ISIS και στους υπόλοιπους κομπλεξικούς, που υποχρεώνουν τις γυναίκες να βάζουν κελεμπίες στην έρημο για να βγάζουν την ιλαρά από τη ζέστη δ) Στους ναζί όπου οι Εβραίοι υποχρεωτικά φορούσαν κίτρινο τρίγωνο, οι Ομοφυλόφιλοι ροζ, οι Λεσβίες μαύρο κοκ. ε) Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και μη χειρότερα.

"Αγαπητέ" μου φασίστα. Θα φοράμε ότι μας καυλώσει και λογαριασμό δεν πρόκειται να σας δώσουμε, γιατί δεν σας πέφτει λόγος. Φόρα κι εσύ τη σβάστικα και τα άλλα δήθεν "αρχαιοελληνικά" μπιχλιμπίδια, αφού θέλεις. Καθώς, όπως είπε ο Μπραντ Πιτ στην ταινία Inglourious Basterds "όταν βγάλετε τη στολή, θα μπορείτε να κρυφτείτε κι αυτό μας χαλάει". Δεν θα σας φτύνουμε αμέσως χάνοντας έτσι χρόνο. Θα ματιάζεστε τέτοιοι παλιοχαρακτήρες που είστε. Γιατί πράγματι πολλά ναζιστικά σκουλήκια κρύφτηκαν μες την καπιταλιστική σαπίλα μετά το Β ΠΠ. Δες το Σόιμπλε που θέλει ανδριάντα και θα καταλάβεις σίγουρα τι λέω. Μια και το έφερε η κουβέντα: Χερ Σόιμπλε για ανδριάντα δεν φτάνουν τα χρήματα, για μαρμάρινη πλάκα όμως... Και το σκάψιμο να σε βάλουμε μέσα, προσφορά!

Λοιπόν ναζάκια, αφήστε τα νάζια και σκάστε. Δεν πρόκειται να περάσουν τα σχέδια σας. Μια φορά την πάτησε ο κόσμος κι είχαμε εκατομμύρια νεκρούς, αποκλείεται να ξαναγίνει τόσο χοντρή μαλακία...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 47 σχόλια

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:11 μ.μ.

Γιατί το αποκλείεεις.Αφου δεν ανατράπηκε ο Καπιταλισμός.Η έγινε και δεν μας το είπες...Και όταν λες μια φορά την πάτησε ο κόσμος τι εννοείς.Επιλογή του Καπιταλισμού ήτανε. Η Μήπως τον έκανες ανθρώπινο και δεν μας το είπες....

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:27 μ.μ.

Αυτό με τα φασιστικά σκουλήκια που κρυφτήκανε μέσα στην καπιταλιστική σαπίλα μετά το 1945 μου άρεσε πολύ. Εχεις ένα πρόβλημα όμως.Πάντα λες την μισή αλήθεια.Ελα πες μας ποιός βοήθησε στην Δ.Ευρώπη να διατηρηθεί ο Καπιταλισμός..Ελα ντε..και για να μην σε κουράζω θα στο πω εγω. Τα Λαικά Μέτωπα που απο την φύση τους έχουνε τον Ταξικό εχθρό μέσα. Και επειδή σε βλέπω έτοιμο να εκτεθείς σε προλαβαίνω. Το 1943 διαλύθηκε η Διεθνής επειδή λέει οτι υπήρχανε εθνικές ιδιομορφίες.....και ποιοί το είπανε αυτό. ΟΙ Οπορτουνιστές που είχανε επικρατήσει στο 7ο Συνέδριο της Κ.Δ και οι Μπολσεβίκοι ήτανε μειοψηφία. Τα κάνανε ολα Μπάχαλο έχωντας το Ευρωκομμουνιστικό δρόμο έτοιμο. ΧΑΙΡΕΤΩ.

4 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:49 μ.μ.

...... σαπίλα μετά το Β' ΠΠ.

Σεχτάρ ο Τρομερός
4 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:57 μ.μ.

"αποκλείεται να ξαναγίνει τόσο χοντρή μαλακία..."
Μην είσαι και πολύ σίγουρος, Μήτσο!
Η μάνα του Φασισμού, είναι εδώ! Τη λένε Καπιταλισμό.
Και δε βλέπω και κανένα Στάλιν στον ορίζοντα....

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:24 π.μ.

Οχι μην του λες τέτοια σεχτάρ μου τον στεναχωρείς πολύ.....

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:28 π.μ.

Ο... Στάλιν θα μας σώσει από το φασισμό; Στον κόσμο σου εσύ Σεχτάρ Τρομερέ , "Κ"ΚΕ δικο τρολ...

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:34 π.μ.

12.28 Εγώ λεω να παίξεις με κάτι άλλο Οπορτουνιστικό τρολ...

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:43 π.μ.

"Ο... Στάλιν θα μας σώσει από το φασισμό; Στον κόσμο σου εσύ Σεχτάρ Τρομερέ , "Κ"ΚΕ δικο τρολ..."

Οχι θα μας σωσεις εσυ.............ΓΑΔΑ τρολ

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:09 π.μ.

@Ανώνυμος
Για σένα: https://www.youtube.com/watch?v=f5ae9JpbkN0

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:21 μ.μ.

Τα "Κ"ΚΕδικα τρολ χτυπούν αλύπητα. Όποιος διαφωνεί μαζί τους από κομμουνιστική σκοπιά, μπορεί να μην είναι απλά "οπορτουνιστής" ή "αντικομμουνιστής" αλλά να είναι... πράκτορας της ΓΑΔΑ!!! Τα παιδιά τα 'χουν χαμένα μέσα στη σεχταριστική παράνοιά τους! Είναι κανονικοί γενίτσαροι και ταλιμπάν! Έχουν την απέραντη συμπάθειά μου επειδή τους λυπάμαι...

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:34 μ.μ.

3.21 Μπαίνεις βρίζεις τους Μπολσεβίκους και μετά πουλάς και τρέλα οτι λυπάσαι...Τον ευατό σου να λυπάσαι κακομοίρη με το κατάντημα σου..

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:07 μ.μ.

κκεδες αντικομμουνιστες με προφιλ τεμπελη και ανεπαγγελτου γραφειοκρατη αλα γοντικα (καλα αυτος εχει σαπισει στο καθισιο 42 χρονια)τους ξερετε;

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:09 μ.μ.

5 Φεβρουαρίου 2016 - 6:34 μ.μ
Ώστε τα "Κ"ΚΕδικα τρολ που έχουν κατακλύσει το ΒΚ είναι μπολσεβίκοι; Μην είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό αγαπητέ!

6 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:36 π.μ.

Μήτσο απλά ο φασισμός δεν κυριαρχεί ακόμη στην Ευρώπη προς το παρόν σφάζουν κοσμάκη εκτός έδρας, όσο υπάρχουν τάξεις θα υπάρχει και καταπίεση και όταν ζορίζουν τα πράγματα θα βγαίνει και το φίδι απου το αυγό.

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:33 π.μ.

Δεν έχω καμιά αμφιβολία ούτε για τις προθέσεις ούτε για τα σχέδια της τάξης των εκμεταλλευτών. Θα χρησιμοποιήσουν τους ναζί όπως έκαναν και στο παρελθόν. Ξέρω όμως καλά πως θα αποτύχουν. Όσο και να δημιουργούν παρόμοιες συνθήκες με τη δεκαετία του 1930 (οικονομική κρίση, ανταγωνισμοί κλπ) βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα. Μια εποχή όπου η πληροφορία ταξιδεύει πολύ πιο γρήγορα και το σπουδαιότερο ο κόσμος γνωρίζει. Είδε τι έγινε μια μόλις δεκαετία αφότου τα φίδια του φασισμού κατέλαβαν την εξουσία όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και άλλες χώρες. Αυτό δεν θα αφήσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να επαναληφθεί.
Ειδικά για την Ελλάδα όση προπαγάνδα κι αν κάνουν τα φασιστικά ΜΜΕ, όσο και να ξεπλένουν τον Παπαδόπουλο και CIA, υπάρχουν πάρα πολλοί που θυμόμαστε πολύ καλά τα "κατορθώματα" της χούντας. Βασανιστήρια, Εξορίες, Εκτελέσεις, Καταπίεση, Διαφθορά, Κύπρος κα. Τα σχέδια όσο οργανωμένα κι αν είναι, δεν πρόκειται να πετύχουν. Ο κόσμος είναι πιο ριζοσπάστης σήμερα από ποτέ. Δεν υπάρχει λχ η επιρροή της θρησκευτικής δεισιδαιμονίας στο βαθμό που υπήρχε λίγες δεκαετίες πριν. Ο ναζισμός η τελευταία άμυνα του καπιταλισμού θα πετύχαινε αν δεν γνωρίζαμε τις συνέπιες του. Αλλά γνωρίζουν πάρα πολλοί. Ευχαριστώ.
Αγαπώ το Στάλιν γιατί εξόντωσε τους ναζί. Γιατί δεν κοίταξε να βολέψει τα παιδιά του, ούτε υποχώρησε σαν μερικούς - μερικούς. mitsos175

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:43 π.μ.

5.33 Ασφαλώς και ο Καπιταλισμός πάντα θα χρησιμοποιεί τον Φασισμό που είναι παιδί του.Θα αποτύχει οταν κοινωνικοποιήσουμε τα μέσα παραγωγής και τον Ανατρέψουμε. Και αυτό δεν έγινε ποτέ και πουθενά ξεχωρίζοντας τους και διαλέγοντας τον καλό ιμπεριαλιστή όπως κάνεις εσυ με τους Ρώσους. Η ΕΣΣΔ με τον ΣΤΑΛΙΝ νίκησε τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και δεν έκανε αυτό που προσπαθείς εσύ για ανθρώπινο καπιταλισμό...Στην 2α παροσία βέβαια...

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:12 μ.μ.

11:43 Δεν ξέρω από που βγήκε το συμπέρασμα, ότι πιστεύω σε ανθρώπινο καπιταλισμό. Να υποθέσω ότι πρέπει να κοιτάξω πάλι τα κείμενα μου.
Συμφωνώ πως ο Στάλιν νίκησε φασισμό - καπιταλισμό. Διαφωνώ ότι διαλέγω ιμπεριαλιστή. Το να αφήνουμε τους φανατικούς της θρησκείας (στην προκειμένη περίπτωση του Ισλάμ) να κάνουν γενοκτονία και να επαναφέρουν τη δουλεία, δεν νομίζω ότι είναι Κομμουνιστικό. Ούτε το να πάρουμε ίσες αποστάσεις.
Το ξαναλέω, οι Κομμουνιστές της Συρίας πολεμάν εναντίον του ISIS. Οι Κούρδοι το ίδιο. Οι μειονότητες επίσης. Υπάρχει πόλεμος, υπάρχουν δυο στρατόπεδα. Κούρδοι - Άσαντ - Ρώσοι - Χριστιανοί - Σιίτες με τους Κομμουνιστές να πολεμάν μαζί τους από τη μια, ενώ από την άλλη ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ - Τουρκία - Σεΐχηδες και οι μισθοφόροι τους.
Δυο μόνο ερωτήσεις: Η πρώτη: Οι Σύντροφοι στη Συρία κάνουν λάθος; Δεν ξέρουν αυτοί και ξέρετε εσείς; Η δεύτερη: Ο Στάλιν συνεργάστηκε ως ένα σημείο και για λίγο χρονικό διάστημα με ΗΠΑ - Βρετανία (μεταξύ άλλων κρατών) για να νικήσει γρηγορότερα το φασισμό. Άσχετα, αν κάθε σύμμαχος είχε τους δικούς του σκοπούς για μετά τον πόλεμο. Ούτε ο Στάλιν έγινε Καπιταλιστής, ούτε ο Τσόρτσιλ Κομμουνιστής. Έγιναν κάποιες πράξεις που ήταν απαραίτητες να γίνουν, για να νικηθεί ο φασισμός. Τίποτα άλλο.
Και ρωτώ συγκεκριμένα: Ποιά η στάση μας στη γενοκτονία που κάνει το ISIS; Πρέπει να πουν οι Κομμουνιστές "πολεμάμε και τον Άσαντ"; Το έκανε αυτό ο Στάλιν στο Β' ΠΠ; Αυτό δεν ήλπιζε ο Χίτλερ, να πολεμήσουν ΗΠΑ και ΕΣΣΔ μεταξύ τους, για να γλυτώσει ο ίδιος; Διαβάστε Ιστορία και κυρίως σκεφτείτε πρακτικά. Ευχαριστώ. mitsos175.

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:17 μ.μ.

6 Φεβρουαρίου 2016 - 11:43 π.μ
Ο Μήτσος δεν υποστηρίζει κανέναν ανθρώπινο καπιταλισμό. Μόνον εσείς τα τρολ του "Κ"ΚΕ καταλαβαίνετε τέτοια πράγματα λόγω της σεχταριστικής-σταλινικής παράνοιας που σας έχει κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα. Είστε παρανοϊκοί γενίτσαροι. Παντού βλέπετε αναχώματα και πράκτορες του καπιταλισμού, οπορτουνιστικά μιάσματα και οπαδούς του "ανθρώπινου καπιταλισμού". Είστε ψυχικά άρρωστοι.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:04 π.μ.

Αγαπητέ σύντροφε Μήτσο (6 Φεβρουαρίου 2016 - 11:12 μ.μ.), συμφωνώ μαζί σου, μόνο να κάνω μια παρατήρηση: το φασισμό δεν τον νίκησε ο Στάλιν, αλλά ο ηρωικός Σοβιετικός λαός με τα 20 εκατομμύρια νεκρούς. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αυτά.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:04 π.μ.

11.12 ΗΠΑ Ε.Ε ΡΩΣΙΑ ΙΡΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ και τα τμήματα της αστικής τάξης της Συρίας που είναι μαζί τους σφάζουνε τον λαό. Και έρχεσαι εσύ μαζί με τους Οπορτουνιστές της Συρίας και τους λες να διαλέξουνε για δολοφόνο την Ρωσία με το Ιραν. ΜΤΡΟΠΗ. 11.17 Εσυ μην πηγαίνεις τόσο βαθιά θα σπάσεις κανένα πόδι. Παίξε με κάτι άλλο....

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:41 π.μ.

11.17 Σίγουρα πρέπει να έχεις μετοχές στην Γκασπρομ για να υποστηρίζεις τον Ρώσικο Ιμπεριαλισμό. Σφαγή γίνεται του λαού γίνεται αυτή την στιγμή στο Χαλέπι απο τους Φονιάδες του Ασαντ τις Χεζμπολάχ και τους Ρώσους.Οτι κάνουνε οι Ισλαμιστές ΗΠΑ Ε.Ε ΤΡΑΓΕΛΑΦΕ.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:47 π.μ.

11.12 Πολυ σωστά Διάβασε ξανά την ιστορία πετώντας όμως τα Οπορτουνιστικά γυαλιά σου...

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:59 π.μ.

11.12 Ναι μήτσο το Κ.Κ στην Συρία κάνει λάθος.Ο Αντιαποικιακός αγώνας τελειώσε εδω και δεκαετίες. Το Κ.Κ όμως δέσμιο του οπορτουνισμού του 20ου Συνεδρίου εγκλώβισε τον λαό στον καπιταλισμό μέσα απο το ΜΠΑΑΘ δεν προετοίμασε τον λαό να πάρει τα μέσα παραγωγής στα χέρια του. Και το ίδιο συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα δένοντας τον λαό στο αρμα του Ρώσικου Ιμπεριαλισμού.Επαναλαμβάνω λοιπόν τη έχει πει ο ΛΕΝΙΝ. Ο Λαος σε περίπτωση ιμπεριαλιστικού πολέμου πρέπει να παλέψει κάτω απο την δική του Ταξική Σημαία αντιμετωπίζοντας την ντόπια και ξένη αστική τάξη σας εισβολέα με εξοδο απο τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο με νίκη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Αυτά Μήτσο λέει ο ΛΕΝΙΝ.Εσύ διαφωνείς.Δικαίωμα σου είναι είσαι ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ και θέλεις ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. Το κατάλαβες μήτσο η ακόμα.....

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:21 π.μ.

11.17 Το γνωρίζουμε οτι είσαστε ψυχικά άρρωστοι και Γενιτσαροι του Καπιταλισμού δεν χρειάζεται να το λες συνέχεια. Οποιος εγκλωβίζει τον λαό σε κυβερνήσεις την στιγμή που οι Καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής είναι οπορτουνιστές αναχώματα του καπιταλισμού. Το Κατάλαβες Τραγέλαφε...........

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:27 π.μ.

11.12 Εχεις τρομερό πονοκέφαλο. Τι σχέση έχει το Συριακό Κ.Κ που στηρίζοντας την Καπιταλιστική κυβέρνηση ΑΣΑΝΤ διαλέγει τον Ρώσο Ιμπεριαλιστή με την ΕΣΣΔ που είχε Σοσιαλισμό και εκανε ΕΛΙΓΜΟΥΣ. Σοβαρέψου......

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:33 π.μ.

11.12 Υπάρχουνε 2 Ιμπεριαλιστικά Στρατόπεδα όπως τα περιγράφεις και ο λαός μαζί με το Κ.Κ πρέπει να φτιάξει το δικό του για την δική του εξουσία. Τι δεν καταλαβαίνεις.....

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:43 π.μ.

11.12 Τον Χίτλερ τον στηρίξανε οι Δυτικοί στην ανοδο του εναντια στο κοινό αντίπαλο τον Σοσιαλισμό. Ανοίξανε δεύτερο μέτωπο οταν πλεον έπρεπε να τρέξουνε για να σώσουνε για τον καπιταλισμό οτι προλαβουνε. Το να βάζεις στην ιδια μοιρα τον Ασαντ με τον ΣΤΑΛΙΝ είσαι τραγέλαφος. ΟΙ Κομμουνιστές έπρεπε εδω και δεκαετίες να προετοιμάζουνε τον λαό να μην στηρίζουνε το Μπάαθ να μην εγκλωβιστούνε σε Καπιταλιστική κυβέρνηση με το Ασαντ και μολις τους δοθεί η ευκαρία να πάρουνε την Εξουσία.Αυτά για τους ΚΟμμουνιστές είναι λυμένα Μήτσο.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:05 μ.μ.

11.17 Εσύ εδώ τι είσαι συνήγορος του Μήτσου..Για ανθρώπινο καπιταλισμό μιλάει τον καλό Πούτιν και πόσο καλή είναι η Γκασπρομ.Αν δεν το βλέπεις δεν είναι τίποτα. Οπορτουνισμός φταίει.....

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:18 μ.μ.

11.17 Αγαπητέ συήγορε του Μήτσου ο Ανθρωπος μιλάει ξεκάθαρα για Ανθρωπινο καπιταλισμό. Λέει καλά κάνει το Οπορτουνιστικό Κ.Κ Συρίας και συμμετέχει στην Αστική κυβέρνηση Ασαντ που μαζί με τους Ιμπεριαλιστές του Ιραν και της Ρωσίας τσακώνονται για το ποιός θα πάρει μεγαλύτερο μερίδιο με τους Ιμπεριαλιστές ΗΠΑ Ε.Ε Σαουδική Αραβια κ.α. Αν γνωρίζεις ελληνικά αυτό σημαίνει διαλέγω ιμπεριαλιστη. Η Δουλειά των Κομμουνιστών σύμφωνα με τον ΛΕΝΙΝ δεν είναι αυτή.Τώρα η δουλειά των Οπορτουνιστών σύμφωνα με τους Ζηνόβιεφ Καουτσκι και Τρότσκι έχεις δίκιο είναι αυτή ΧΑΙΡΕΤΩ.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:19 μ.μ.

11.12 Ρε Μήτσο για πες μας με αυτόν τον θαυμάσιο τρόπο να διαλέγεις τον Ρώσο και Ιρανό Ιμπεριαλιστή πότε υπολογίζεις να μπορέσει ο λαός να κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής..Εγώ λεω στην 2α παραυσία.Εσύ που ξέρεις μέσω του Ανθρώπινου καπιταλισμού πότε και πως λες να γίνει...

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:51 μ.μ.

11.17 Ο Μήτσος υποστηρίζει ανθρώπινο καπιταλισμό.Μόνον εσείς τα οπορτουνιστικα τρολ δεν το καταλαβαίνετε λόγω της οπορτουνιστικής παράνοιας που σας έχει κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα. Είστε παρανοικοί γενίτσαροι και ταλιμπάν.Είστε ψυχικά άρρωστοι. Περαστικά.....

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:22 μ.μ.

11.12 Φίλε Μήτσο.Ασφαλώς και είναι δικαίωμα σου όπως και του καθένα να λέει ελεύθερα την γνώμη του. Ετσι και εσύ μεταξυ των δολοφόνων του Ιςις και των δολοφόνων τις Χεζμπολάχ προτιμάς τους δεύτερους μαζί με τους Ρώσους Ιμπεριαλιστές. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείς τον ευατό σου και να κουράζεσαι για να μας πείσεις οτι αυτά που λες τα είπε ο Λένιν.Ξέρουμε τη έχει πει ο Λένιν για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Οσο προσπαθείς να βγάλεις λάθος τον Λένιν το μόνο που καταφέρνεις είναι να Γελιοποιήσε και να εκτίθεσαι. Χαιρετώ

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:39 μ.μ.

11.12 Πάντως να έχεις υπόψη σου οτι το κείμενο σου είναι γεμάτο αντιφάσεις.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:31 μ.μ.

5.04 Μη φας σου έχουμε Κότα λειράτη με μπάμιες. Πες μας κάτι για την συνομωσία στον Κόκκινο Στρατό απο τους Ζηνόβιεφ Μπουχάριν Τρότσκι σε συνεργασία με τον Χίτλερ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων. Η ΕΣΣΔ κέρδισε τον πόλεμο με αρχηγό τον Ι.Β.ΣΤΑΛΙΝ που με το Μολότοφ Ρίμπεντροπ κέρδισε 22 μήνες για την αμύνα και να χαλάσει τα σχέδια των Δυτικών ιμπεριαλιστών που επιδιώκανε ο χίτλερ να χτυπήσει την ΕΣΣΔ πριν εμπλακεί σε πόλεμο μαζί τους. Περαστικά σου και κόπιασε.....

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:13 μ.μ.

Μήτσο τι πάθανε μαζί σου οι κκεδες.

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:39 μ.μ.

Βρε αξιολύπητα "Κ"ΚΕδικα τρολ, τι να πει κανείς για σας διαβάζοντας τα σχόλιά σας... Είστε τελείως για ζουρλομανδύα! Αυτά που γράφετε δεν κρίνονται με όρους πολιτικής ή πολιτικής επιστήμης, αλλά με όρους ψυχιατρικής! Και εδώ εννοούμε πραγματική ψυχιατρική, όχι την "ψυχιατρική" που εφάρμοσε ο ήρωάς σας, ο Πατερούλης, για να εκτοπίσει εκατομμύρια Σοβιετικούς πολίτες. Ἐχετε 10 μποφόρ τρικυμία στο κρανίο σας. Πάσχετε από παράνοια λόγω σεχταρισμού ανωτάτου επιπέδου. Α ρε κακομοίρηδες!!

Ανώνυμος
7 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:43 μ.μ.

Δεν έχω πει ποτέ ανθρώπινο τον καπιταλισμό ούτε τους καπιταλιστές. Αλλιώς τους χαρακτηρίζω. Όμως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όταν υπάρχει τέτοια αντίσταση στον καπιταλισμό. Αν το ΚΚ Συρίας, ενώ είναι "οπορτουνιστές" πολεμούν τόσο αποτελεσματικά τους φανατικούς του ISIS, φαντάζομαι τι μπορούν να καταφέρουν εδώ αυτοί που τους επικρίνουν. Φαίνονται 1000 φορές πιο επαναστάτες. Αυτό είναι θετικό.
Τώρα λοιπόν σας λέω ότι τα επόμενα άρθρα μου, για τα κουτάβια του Χίτλερ, τη ναζιστική συμμορία δολοφόνων, θα είναι ακόμη πιο καυστικά. Σκοπεύω να τους χαλάσω κάθε ναζιστική προπαγάνδα, έτσι... για να ξεπλύνω την ντροπή, να στηρίζω δήθεν τον ανθρώπινο καπιταλισμό. Σας ευχαριστώ. mitsos175.

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:00 π.μ.

11.43 Πάλι ξέχασες τους Ρώσους Ιρανούς Ιμπεριαλιστές και τους φανατικούς δολοφόνους της Χεζμπολάχ. Κοίτα λίγο τη γίνεται στο Χαλέπι.

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:10 π.μ.

10.39 Να σε ενημερώσω Μπουλμέ οτι Σεχταρισμός σύμφωνα πάντα με τον ΛΕΝΙΝ είναι όταν το Κ.Κ δεν συμμετέχει στο αστικό κοινοβούλιο και στα αντιδραστικά συνδικάτα. Αντίθετα η συμμετοχή σε κυβέρνηση όσο οι καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής είναι καραμπινάτος οπορτουνισμός ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΡΑΓΕΛΑΦΕ.

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:16 π.μ.

11.43 Ρε Μήτσο πάλι ξέχασες να μας πεις.Πότε είναι η ώρα για Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής όταν το Οπορτουνιστικό κόμμα της Συρίας είναι εγκλωβισμένο σε καπιταλιστική κυβέρνηση με τον Ασαντ. Αυτό το ξέχασες.........

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:31 π.μ.

Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής: Ελπίζω να γίνει πρώτα εδώ, που δεν έχουμε κομμουνιστές εγκλωβισμένους σε καπιταλιστική κυβέρνηση. Μάλλον δε θα αργήσει, αφού έχουμε τόσο πολλούς επαναστάτες. Γιατί για να γίνει (και είμαι υπέρ), χρειάζεται Επανάσταση.
Το ΚΚ Συρίας πολεμά τους φανατικούς. Αυτό ας του το αναγνωρίσουμε. mitsos175.

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:41 π.μ.

1.31 Φίλε Μήτσο δεν σκέφτεσαι τι γράφεις και εκτίθεσαι. Που είναι ποιο εύκολο αυτήν την στιγμή να κοινωνικοποιήσει ο λαός τα μέσα παραγωγής φτιάχνοντας την δική του εξουσία. Δεν είναι στην Συρία Μήτσο αν το Κ.Κ για δεκαετίες δεν είχε εγκλωβιστει με το Μπάαθ και σημέρα εχωντας προετοιμάσει τον λαό χωρίς να είναι σε κυβέρνηση μέσα στον καπιταλισμό διεκδικούσε την εξουσία αντί να έχει βάλει τον λαό να σφάζετε για τον Ασαντ την Γκασπρόμ και τους δολοφόνους της Χεζμπολαχ. Μήπως πρέπει να δεις λίγο τη λεει ο ΛΕΝΙΝ για να μην εκτίθεσαι. Χαιρετώ

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:05 μ.μ.

1.31 Και μια πληροφορία Μήτσο θα σου χρειαστεί. Η 1η Επανάσταση στην Ρωσία έγινε το 1905 κατα την διάρκεια του Ρωσοιαπωνικού πολέμου.Και η 2η το 1917 κατα την διάρκεια του 1ου Π.Π Χαιρετώ Μήτσο.

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:30 μ.μ.

1.31 Μήτσο λες για να γίνει Κοινωνικοποίηση που είσαι υπερ..............πρέπει να γίνει Επανάσταση.Και απο την άλλη αντι να λες γιατί στην Συρία δεν το εκμεταλεύονται για να κάνουνε την Επανάσταση που συμφωνείς........λες οτι καλά κάνουνε και θέλουνε ανθρώπινο καπιταλισμό.Την αντίφαση στα λόγια σου δεν την βλέπεις Χαιρετώ.

Ανώνυμος
8 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:46 μ.μ.

Στην Αν.Ουκρανία έχουνε ξεκινήσει εκκαθαρίσεις πραγματικών Κομμουνιστών με τους Δολοφόνους του να μη βρίσκονται στο Φασιστικό Κίεβο αλλά στην Μόσχα του Πούιν.Μήτσο μια απορία.Μήπως λέω μήπως σε λίγο που οι Ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της Ρωσίας μοιράσουνε την λεια μηπως τότε βρούμε τους κομμουνιστές...........της Συρίας για τον απλό κόσμο λεω σφαγμένους και οι Δολοφόνοι τους είναι στην Μόσχα και ο Ασαντ. Για πες μου ρε Μήτσο θα ξέρεις......

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:25 μ.μ.

Για την Ουκρανία: Οι φασίστες προσπαθούν να κάνουν εθνοκάθαρση. Έχουμε πει για το θέμα. Έχεις πηγές που λένε διαφορετικά; Να τις δούμε.
Προφανώς και το 1917 έγινε πόλεμος. Αλλά σε άλλα κράτη, Κούβα πχ δεν χρειάστηκε να γίνει πρώτα πόλεμος. mitsos175.

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:27 μ.μ.

6.25 Δεν είναι απο το Κίεβο οι δολοφονίες συγκεκριμένων ανθρώπων. ΟΙ Δολοφόνοι είναι στην Μόσχα.......Ασε το 1917 και το 1959 στην Κούβα. Είναι άλλη περίπτωση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger