Home » , » Αγροτικές κινητοποιήσεις και συνεπακόλουθα (Βίντεο)

Αγροτικές κινητοποιήσεις και συνεπακόλουθα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 | 9:41 μ.μ.

Μια κρίσιμη βδομάδα για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων ξεκινάει από την Δευτέρα. Οι αγρότες που είχαν ‘ρθει από την Παρασκευή στην Αθήνα λαμβάνοντας μέρος στην μεγάλη τους συγκέντρωση στο Σύνταγμα, επέστρεψαν στα μπλόκα και συνεδριάζουν για τον τρόπο που θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους. Ηδη έχουν προχωρήσει σε μόνιμο αποκλεισμό των Τεμπών αλλά και τελωνείων στην Βόρεια Ελλάδα.

Ταυτόχρονα –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε- κάθε δημόσια παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί την αγανάκτηση και την οργή των αγροτών όπως έγινε και στην Κοζάνη.  Και όλα αυτά σε φόντο την άγρια σύγκρουση που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ. Αφορμή η συνέντευξη που έδωσε ο Α. Τσίπρας στην «Αυγή» και στην οποία αποδίδει σε στελέχη της ΛΑΕ «ότι μπουκάρουν σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με χρυσαυγίτες», με το γραφείο Τύπου της ΛΑΕ να απαντάει: «Αποτελεί έσχατο σύμπτωμα ηθικής κατάπτωσης η εκστρατεία λάσπης του πρωθυπουργού, ο οποίος σπεύδει να υιοθετήσει τη θεωρία των «δύο άκρων» που χρησιμοποιούσαν οι Σαμαροβενιζέλοι εναντίον του. Τουλάχιστον, οι παλαιομνημονιακοί πρωθυπουργοί είχαν κάποιους παρατρεχάμενους τους για τις βρώμικες δουλειές της μονταζιέρας. Ο Αλέξης Τσίπρας εννοεί να διεκπεραιώσει τη βρώμικη δουλειά μόνος του. Άξιος ο μισθός του, μεγάλος ο πανικός και το αδιέξοδο του!».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

14 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:50 μ.μ.

Κερί να του ανάψουν του Τσίπρα οι Λαφαζανιδες.
Τους ανύπαρκτους παει να τους προσπαθεί να τους κανει υπαρκτούς
Μπάσκετ και στηθεί το πολυπόθητο ανάχωμα απεναντι στο ΚΚΕ
Τη μονη ελπίδα του λαου.

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:56 π.μ.

Προς βλακΑντώνη: Θα σου δίνω μεγαλύτερο μισθό απ' ό,τι η ΚΕ του "Κ"ΚΕ για να σταματήσεις να αναρτάς τα βλακώδη, εμετικά και επιπέδου γηπέδου και σκυλάδικου σχόλιά σου!

Ανώνυμος
15 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:28 π.μ.

Ανωνυμε 2:56 π.μ.... Βρες μια τιμια δουλεια.

15 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:54 μ.μ.

Ολα τα σφυρια του φασισμου, χτυπανε συντονισμενα.
Κοινο το κεντρο, κοινος ο εχθρος.

http://www.freepen.gr/2016/02/blog-post_842.html

15 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:10 μ.μ.

Βαθυ γιατι κοψατε την απαντηση μου στον 15 Φεβρουαρίου 2016 - 2:56 π.μ.

15 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:55 μ.μ.

Ο Μπουτας μου θυμιζει τον γερο αρχηγο της αντιστασης στο Snowpiercer του 2013. Φαινεται να εχουν πολλες ομοιοτητες οποτε υποθετω οτι αυτος δεν εχει δει το εργο να παρει μια ιδεα για τα χαλια του κινηματος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger