Home » , » Μας τρολάρουν άγρια οι κυβερνητικοί "κομμουνιστές" (Ηχητικό)

Μας τρολάρουν άγρια οι κυβερνητικοί "κομμουνιστές" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 | 3:04 μ.μ.

Μπορεί να δήλωνε ο Τσαρούχης ότι «στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις» αλλά τούτα τα κυβερνητικά αθύρματα μας τρολάρουν άγρια, σε σημείο μάλιστα που να σε εξοργίζουν αφού μας έφτασαν σε σημείο να μην μπορούμε να γελάσουμε με τις γελοιότητες που εκστομίζουν.
Και φυσικά μόνο χλευαστικά μπορείς να αντιμετωπίσεις τις δηλώσεις τους- όπως ακούμε στο ηχητικό που παραθέτουμε από την ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια»- κυβερνητικών στελεχών που αυτοπροσδιορίζονται σαν «κομουνιστές».

Αντε να αποδεχθείς την υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου να σου αποδίδει μαθήματα μαγειρικής να φτιάξεις γεμιστά «για να χορτάσει ολόκληρη οικογένεια». Αντε και να προσπεράσεις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου ότι «δεν θέλει μια νέα Βάρκιζα» γ’ αυτό εφαρμόζει «αριστερή πολιτική».  Να μην εστιαστείς επίσης τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Μαντά για την φιλολαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνησή του.

Δεν είναι όμως απύθμενο θράσος τα παραπάνω κυβερνητικά στελέχη να βγαίνουν δημόσια και να δηλώνουν ότι είναι κομμουνιστές; Γελάνε ακόμα και τα πλακάκια του Μεγάρου Μαξίμου. Δεν το καταλαβαίνουν; (Ασε που κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν βρισιά απέναντι σε χιλιάδες αγωνιστές που έδωσαν την ζωή τους για τα λαϊκά δίκαια αυτόν τον αυτοχαρακτηρισμό τους).

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Μαρτίου 2016 στις 11:37 μ.μ.

η αληθινη τροικα: μαρξ, ενγκελς, κατρουγκαλος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger