Home » , » Αλλο ένα ψέμα Τσίπρα - Καμμένου και ... η σχολή Βουλγαράκη (Ηχητικό)

Αλλο ένα ψέμα Τσίπρα - Καμμένου και ... η σχολή Βουλγαράκη (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαΐου 2016 | 9:14 μ.μ.


Μέσα στα τόσα ψέματα που έχουν πει οι δυο συγκυβερνήτες Τσίπρας και Καμμένος ήταν οι διαβεβαιώσεις που έκαναν ότι δεν θα υπάρξει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, που σημειωτέον ξεκινάνε από αύριο. Το ακούμε και στο ηχητικό που παραθέτουμε.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης δεν είναι άλλη μια κυβερνητική ανακολουθία. Το ενδιαφέρον βρίσκεται σε μια είδηση που κάνει τον γύρο του Ιντερνέτ –εμείς την βρήκαμε εδώ
- και μας λέει …. για έναν  άλλο απόφοιτο της σχολής Βουλγαράκη. Του νόμιμου και ηθικού δηλαδή:

Ο πρόεδρος της εταιρεία QUALCO, η οποία αναμένεται να αναλάβει το "δύσκολο" έργο των πλειστηριασμών, τυγχάνει να είναι ξάδερφος... του Ευκλείδη Τσακαλώτου!
Πρόκειται για τον Ορέστη Τσακαλώτο, στενό συγγενή του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αναλάβει το εν λόγω έργο... 
Η εταιρεία λοιπόν QUALCO, της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Ορέστης Τσακαλώτος, απασχολείται με την διαχείριση των οφειλών προς τις τράπεζες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Ιουνίου 2016 στις 1:03 π.μ.

Και όμως φίλε Γ. (Βαθύ Κόκκινο) αν έκανες έναν κόπο να διαβάσεις τους δήθεν πλειστηριασμούς που αρχίζουν "αύριο" δεν θα γινόσουν και εσύ ουρά των ανταριασμένων και πικραμένων κάθε λογής ψευτών (ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΑ Και ΣΙΑ, ΕΠΑΜ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ και άλλων "πατριωτικών" δυνάμεων. Δες εδώ και έλα και την επόμενη βδομάδα να δείς τους πλειστηριασμούς της επόμενης Τετάρτης. Μην γράφεις λοιπόν ανεύθυνα ό,τι σου σερβίρουν. Ψάξε και μάθε πρώτα.
https://www.facebook.com/thanalexa/photos/a.1603835213178022.1073741826.1603835159844694/1814907592070782/?type=3
Από αύριο λοιπόν συμβαίνει το αντίθετο από όσα αντι-γράφεις. Ποτέ άλλοτε το δελτίο πλειστηριασμών δεν ήταν τόσο "φτωχό". Και μάθε πως ασχολούμαι με το θέμα (αποδελτιώνω τεύχη δικαστικών δημοσιεύσεων) 4 χρόνια τώρα.
Με κάθε σεβασμό στους αγώνες σου, αλλά...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger