Home » » Ο φασιστικός «ΣΤΟΧΟΣ» τα βάζει με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ… ίσα ρε φίδια…

Ο φασιστικός «ΣΤΟΧΟΣ» τα βάζει με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ… ίσα ρε φίδια…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 | 10:51 μ.μ.

Για μια ακόμη φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις, το βαθύ κράτος και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι χρειάζονται την υπεράσπιση του φασιστικού «ΣΤΟΧΟΥ». Οι συντάκτες του οποίου επιστρατεύονται για να απαντήσουν αυτοί και όχι το ΓΕΣ ή το Υπουργείο Άμυνας, όπως όφειλαν απέναντι στους γονείς και τους σπουδαστές της ΣΜΥ, για τις συντριπτικές καταγγελίες σχετικά με τα καψόνια-βασανιστήρια που πραγματοποιούνται συστηματικά και επαναλαμβανόμενα.

Σε κείμενο λοιπόν της αποκρουστικής φυλλάδας με τίτλο «Τι άλλο θα ακούσουμε: Ναζιστικές συμπεριφορές που προκαλούν στείρωση ανακάλυψαν ακροαριστεροί στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα!» επιχειρούν και να δικαιολογήσουν τα καψόνια, αλλά και τις ναζιστικές συμπεριφορές που καταγγέλθηκαν από γονείς κατά τη διάρκεια εκπομπής του περιφερειακού σταθμού ΑΣΤΡΑ.

Η φασιστική ιδεολογία του «ΣΤΟΧΟΥ» επικοινωνεί «με του Παραλόγου τη Θητεία» και την καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις, προβλέπει το τσάκισμα σωμάτων και ψυχών καθώς περνά από πάνω τους ο εθνικισμός και ο μιλιταρισμός, την ισοπέδωση της αξιοπρέπειας νέων ανθρώπων και την αποκτήνωση τους (τόσο ως εκπαιδευτών όσο και ως εκπαιδευόμενων, καθώς το χειρότερο είναι ότι τα καψόνια αποτελούν μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας που διεξάγει η μια Σειρά στην άλλη, όταν το περσινό θύμα γίνεται ο σύγχρονος θύτης). Καθώς κρίνονται απαραίτητες προυποθέσεις σε μια καριέρα που υπηρετεί ένοπλα και ένστολα τα συμφέροντα του κόσμου του πλούτου, είτε ως δύναμη καταστολής του εσωτερικού εχθρού, είτε ως χαρτζιλικωμένος μισθοφόρος συμμέτοχος-συνένοχος των εκστρατειών των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΥΤΡΑΤΟΥ, μπαίνει μπροστά και αποκαλύπτεται.

Γιατί ο φασισμός, όπως και ο «ΣΤΟΧΟΣ» που αποτελεί έντυπη έκφραση του, δεν έχει καμιά σχέση με την νεολαία και τους εργαζόμενους, με τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας, αλλά απαιτεί όλοι να θυσιαστούν, κυριολεκτικά και μεταφορικά στο βωμό των πολεμικών τυχοδιωκτισμών, του επεκτατικού Μεγαλοιδεατισμού, για τα συμφέροντα των βιομήχανων και εμπόρων όπλων, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών.

Επειδή όμως ο λαός μας λέει ότι «από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», αξίζει να κρατήσουμε κάτι από τις τρελά απάνθρωπες προσεγγίσεις της φυλλάδας, όταν γράφει τα εξής:
«Γονιός (που φανταζόμαστε ότι ανήκει ακριβώς σε αυτόν τον χώρο) βγήκε στον περιφερειακό σταθμό ΑΣΤΡΑ και ανώνυμα έκανε απίθανες καταγγελίες, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη των ακροαριστερών φρασεολογία».

Και όλα αυτά γράφονται από τον «ΣΤΟΧΟ» γιατί όλοι πλέον έχουν πάρει χαμπάρι τους φασίστες και τη δολοφονική συμμορία μπράβων των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής. Και αυτό τους γεμίζει ανησυχία, ανασφάλεια, καθώς φυλλοροούν καθημερινά ολοένα περισσότερο, αφού αποδεικνύονται χρηματοδοτούμενοι τσάτσοι των μαφιόζων, των εμπόρων ναρκωτικών, συνεργάτες της Ασφάλειας!

Όλα αυτά γράφονται από τον «ΣΤΟΧΟ» για το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί συνειδητοποιούν τη βαθιά και ουσιαστική σχέση μας με τους φαντάρους και την λαϊκή οικογένεια. Ότι το Κίνημα των Φαντάρων είναι αναγκαιότητα και αποκτά γρήγορα δεσμούς με την διάχυτη κοινωνική αγανάκτηση και οργή.

Και φυσικά όλοι εμείς, γονείς, φαντάροι, ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μιλάμε την ίδια γλώσσα γιατί βιώνουμε την ίδια εκμετάλλευση και καταπίεση, έχουμε τα ίδια όνειρα και ελπίδες, τρέφουμε την ίδια οργή για τα Μνημόνια, την αστική πολιτική και την κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., γυρνάμε την πλάτη στο φασισμό, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τον πόλεμο.

Σκυλιάζουν οι φασίστες και το βαθύ κράτος του Στρατού, της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ. γιατί οι εξοργισμένοι γονείς, στρατιώτες, ΕΠ.ΟΠ. χαμηλόβαθμοί αξιωματικοί απευθύνονται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Τρελαίνονται στην ιδέα ότι ανά πάσα στιγμή το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι δίπλα σε όποιον υφίσταται την αδικία και πέφτει θύμα της αυθαιρεσίας της ιεραρχίας, σε όποιον παλεύει για τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ ρε φασίστες,

ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΕΙ ούτε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ούτε οι φαντάροι, ούτε οι γονείς τους…

Πάρτε τα κουβαδάκια με τη φασιστική σας λάσπη και άντε να κλαφτείτε στο Πεντάγωνο…
Άιντε…

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger