Home » , » Πίσω γατάκια Συριζαίοι, να σας δείξει ο Κούλης πως γίνεται ο Αρμαγεδδών...

Πίσω γατάκια Συριζαίοι, να σας δείξει ο Κούλης πως γίνεται ο Αρμαγεδδών...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 | 8:41 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Τόσο καιρό κλέβουν και τους πιάνουνε. Φτάνει πια! Ήρθε η ώρα να κυβερνήσουν οι αετονύχηδες". Μια σατυρική εκπομπή γελούσε παλαιότερα με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Οι κουμπάροι του Καραμανλή είχαν αρχίσει το πλιάτσικο - σεμνά και ταπεινά πάντα - αλλά ήταν κομματάκι ατσούμπαλοι σαν τον "καταλληλότερο". Το ΠΑΣΟΚ, ενώ είχε κάνει ακόμα χειρότερα, τους κατάγγελλε. Ήρθαν μετά -ξανά- οι αετονύχηδες. Και μας ρήμαξαν μαζί με τους νεοδημοκράτες αυτή τη φορά. Μας χρεοκόπησαν και μας υποδούλωσαν ταυτόχρονα. Έτσι ο κόσμος έβγαλε το ΣΥΡΙΖΑ. Πιο σωστά, έβγαλε πάλι τα μάτια του.

Τώρα η ΝΔ γκρινιάζει. Θέλει να έχει τη χαρά να μας βασανίζει μόνη της. Δεν μπορεί να μοιράζεται βούρδουλα που μας χτυπά το. Το μπαλτά που μας τεμαχίζει, το τσιγκέλι που μας κρεμά. Θέλει να το κάνει μόνη της, δε χρειάζεται βοήθεια. Καταλάβετέ τη. Της φεύγει η χαρά του σαδιστή, όταν βλέπει να μας χτυπά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν το αντέχει, θέλει κι αυτή. Να μη μας κόψει λιγάκι, να μη φάει το συκώτι μας; Άλλωστε δαγκώνει πολύ καλύτερα από το ΣΥΡΙΖΑ. Ή πολύ χειρότερα, όπως το δει κανείς. Σίγουρα πάντως περισσότερο.

Ξέρει να κλέβει πιο πολλά, έμαθε, τόσα χρόνια κάνει εξάσκηση. Γνωρίζει καλά να λεηλατεί. Νεοφιλελεύθεροι είναι, δηλαδή πειρατές, ληστές, απατεώνες και μισθοφόροι φονιάδες. Γιούρια για να πιάσουν την κουτάλα. "Παραιτηθείτε ρε", λένε στο ΣΥΡΙΖΑ, "να έρθουμε εμείς να δείξουμε πως γίνονται οι offshore. Ερασιτέχνες! Φύγετε να αφήσετε τους επαγγελματίες κλέφτες, να κάνουν τη ληστεία τους".

Βρε γαλάζιοι κανίβαλοι, μην είστε τόσο σκληροί με το ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο θα συνεργαστείτε βρε, για να μας ξεκάνετε, όπως ακριβώς κάνατε με το ΠΑΣΟΚ. Αφού μαθαίνουν τα παλιοτόμαρα. Δεν έχουν ένα χρόνο κι έκαναν τόσα. Τα ξεπούλησαν όλα σχεδόν, τι άλλο θέλετε; Μάς έφεραν 7.500 σελίδες Μνημόνιο. Αναγνωρίστε τουλάχιστο τον κόπο τους να γράψουν τόσα άδικα και καταστροφικά μέτρα, παραδεχθείτε, ότι πέρασαν όλα, όσα θέλατε να περάσετε εσείς, αλλά δεν προλάβατε.

Τίποτα αυτοί! Δε θέλουν να μοιραστούν τη λεία, ρε παιδάκι μου. Θέλουν να φάνε τους εργαζόμενους μόνοι τους, ζητάνε πολλά; Τα ζητάνε όλα κι ακόμα περισσότερα; Ναι, αλλά αυτό θα γίνει εφόσον κάτσουν στην καρέκλα, για τώρα μιλάω. Φύγε Σκύλλα να έρθει η Χάρυβδη. Γιατί είσαι άχρηστη, έμειναν κάποιοι ζωντανοί. Κι η ΝΔ θα φροντίσει γι αυτούς. Θα τους εκτελέσει όλους, να μη μείνει κανένας, να τελειώσουν τα προβλήματα.

Κούλης: "Μένουμε Ευρώπη, μένουμε σκλάβοι των δανειστών, αλλά το κυριότερο, είμαστε επαγγελματίες δολοφόνοι. Ξέρουμε πως να σουβλίσουμε έναν υπάλληλο, δεν τον κάνουμε στη λαδόκολλα, όπως αυτοί οι άσχετοι οι Συριζαίοι". Κι η ανθρωποφαγία έχει τα μυστικά της. Κάθε πράγμα, ακόμα και το πιο αποτρόπαιο, έχει την τέχνη του. Κι η ΝΔ την τέχνη της παραλλαγής, της ανωμαλίας και της κατεδάφισης, την ξέρει αναμφισβήτητα καλύτερα από τον καθένα.

Πίσω γατάκια Συριζαίοι, να σας δείξει ο Κούλης πως γίνεται ο Αρμαγεδδών... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger