Home » , » Αναπάντητα ερωτηματικά για την δολοφονία του Β. Γιακουμάκη ΙΑνατριχιαστικό βίντεο)

Αναπάντητα ερωτηματικά για την δολοφονία του Β. Γιακουμάκη ΙΑνατριχιαστικό βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 | 7:55 μ.μ.

Η συγκλονιστική υπόθεση με τον θάνατο του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη ξαναέρχεται στην επικαιρότητα με αφορμή ένα συγκλονιστικό βίντεο που είδε την δημοσιότητα μέσα από την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».
Αυτό αποτέλεσε την αφορμή αυτή η δολοφονία (η δίωξη που έχει ασκηθεί κατ’ αγνώστων από την εισαγγελία Ιωαννίνων είναι για δολοφονία από πρόθεση), η υπόθεση Γιακουμάκη, να αποτελέσει ένα από τα βασικά θέματα των σημερινών τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο από όσα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε να μας λέει ο Δ. Μπούκας δικηγόρος της οικογένειας, καθώς και  Γ. Τσούκαλης ιδιωτικός ερευνητής, (είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε το συγκεκριμένο οπτικό αποκαλυπτικό υλικό για την κατάσταση που βίωνε ο δολοφονημένος φοιτητής στην σχολή του), που έχει εμπλακεί στην διερεύνηση αυτής της ανατριχιαστικής υπόθεσης με εντολή της οικογένειας του αδικοχαμένου νέου. Αδυνατούμε επίσης να σχολιάσουμε την αχαρακτήριστη συμπεριφορά των συμμαθητών του Βαγγέλη.

Κάποια βασικά ερωτηματικά όμως για την δολοφονία του Β. Γιακουμάκη εξακολουθούν να παραμένουν.

Γιατί τόσο καιρό μετά τον θάνατο του νεαρού φοιτητή η αστυνομική και δικαστική έρευνα της υπόθεσης καθυστερεί τόσο χαρακτηριστικά;

Και ποια ήταν η κατάληξη της μήνυσης που είχε κατατεθεί σε βάρος του βουλευτή και υπουργού της Ν.Δ Χρήστου Μαρκογιαννάκη για την εμπλοκή του σ’ αυτή την υπόθεση; Να θυμίσουμε ένα δημοσίευμα του ιστότοπου epirusgate:

Δίωξη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Ιωαννίνων σε βάρος του πρώην Υπουργού και βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για την εμπλοκή του στην υπόθεση του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος για την υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών. Να θυμίσουμε πως, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα σε ΜΜΕ,το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν υπεύθυνος για την... «άνωθεν» παρέμβαση προς τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ώστε να πέσουν «στα μαλακά» οι φοιτητές που φέρονται να ασκούσαν ψυχολογική βία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. 

Τότε ο κ. Μαρκογιαννάκης με δηλώσεις που είχε κάνει, είχε παραδεχθεί ότι τηλεφώνησε στη Σχολή και μίλησε με τον πρώην διευθυντή κ. Μάντζαρη, για άλλη όμως περίπτωση σπουδαστή, ο οποίος είχε ζωγραφίσει σε τοίχο της σχολής την Κρήτη και δίπλα είχε γράψει το όνομα του χωριού του, με αποτέλεσμα να απειλείται με αποβολή. Μάλιστα, είχε απειλήσει συγκεκριμένους δημοσιογράφους, με προσφυγή στην δικαιοσύνη για το θέμα.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger