Home » , » Αλισβερίσι να γίνεται.

Αλισβερίσι να γίνεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 | 6:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Δυτική - Ανατολική Συρία λοιπόν. Τα μιλήσανε, τα αποφασίσανε οι μεγάλοι, οπότε των μικρών δεν πέφτει λόγος. Ρώσοι - Αμερικάνοι αποφασίζουν ακόμα και για τις χώρες άλλων. "Όποιος έχει το μαχαίρι τρώει και το καρπούζι" λέει η παροιμία, φαντάσου λοιπόν τί κάνει όποιος κρατά το χρήμα και τα όπλα: Ότι θέλει, αφού λογαριασμό δε δίνει.

Οι Κούρδοι θα ελευθερώσουν τη Ράκκα, οι Τούρκοι θα την πάρουν. Οι αντιπρόσωποί τους, δηλαδή οι "μετριοπαθείς" βασανιστές - δολοφόνοι. "Δίκαιη μοιρασιά" όπως με εμάς: Οι πολιτικοί τα φάγανε μαζί, εμείς όμως πληρώνουμε το λογαριασμό. Όμορφος κόσμος "ηθικός", θα γίνει λίγο πιο ανήθικος και θα ασχημύνει κάπως, καθώς ο πλέον ακατάλληλος μισάνθρωπος βρίσκεται στην πιο ακατάλληλη θέση.

Οι Τούρκοι ετοιμάζουν μια ακόμα "πολιτιστική εκστρατεία" αλά Μέγα Αλέξανδρου, Αττίλα κλπ, όπου θα σφάξουν όσους περισσότερους μπορούν. Για Ιράκ λένε τώρα, αλλά περιμένουν το okay από τον Τράμπα. "Τράμπας" συγχωριανός, θείος του Αλέξη, οπότε αντιλαμβάνεσθε τι πλάκα έχουμε να σπάσουμε με τον Ντόναλντ. Αρκεί βέβαια να προλάβουν να του φορέσουν το ζουρλομανδύα πριν μπερδέψει το κουμπί των πυρηνικών με αυτό του ρουμ σέρβις.

"Τράμπα" λέγεται και η ανταλλαγή. Αλισβερίσι να γίνεται. "Σου δίνω όπλα μου δίνεις χρήμα". Φυσικά κάθε καλός έμπορος, από παπάς μέχρι πολιτικός, κάνει και προσφορές ειδικά στον καλό πελάτη. "Με 100 F-35 ένα Γκιουλέν δώρο, που μπορείτε να τον κρεμάσετε όπου θέλετε". Θα μας την έδινε την Πόλη, ο Τραμπάκουλας, αν είχαμε αρκετά. Δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν, οπότε θα πάρουμε τους όρχεις του, τίποτα δηλαδή. Οι Τούρκοι πάλι λένε να αφήσουν την εταιρεία του να χτίσει όσα βομβαρδίσουν τα F-16, που κι αυτά σκοτώνουν τους αμάχους. Μη απορήσετε λοιπόν αν πάει το μισό Αιγαίο, "μίζα" στη γείτονα. Οι Κούρδοι; Αυτούς πρόλαβαν και τους πούλησε ο Μπάμιας. Ο Μπάμιας, που θα μας κουρέψει το χρέος, αφού όμως πρώτα κουρέψει το αυγό. Ποιό αυγό; Του Κολόμβου, που τον βρίζουν όλοι σήμερα, γιατί ήταν περίεργος.

Λέγεται ότι πολλοί Ευρωπαίοι στρατιωτικοί, παρακολουθούνται από τους μυστικούς, επειδή σχετίζονται με τους τρομοκράτες του ISIS. Απόλυτα φυσικό. Κάποιοι αντί να πάνε Βερολίνο λχ, πήγαν Συρία σαν "εθελοντές" SS. Ε αφού υπηρέτησαν εκεί τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, σφάζοντας και βιάζοντας, επέστρεψαν πίσω στην πατρίδα τους. Αλλά οι παλιοί φίλοι από το στρατό δεν ξεχνιούνται εύκολα. Ειδικά όταν έχουν μαζί ψωμί κι εντόσθια αμάχων.

Μετριοπάθεια πάνω από όλα. "Μετριοπαθής" ο εγκληματίας πολέμου που πιάστηκε στην ΕΕ, επειδή σκότωνε αιχμαλώτους, μάλιστα είχε καυχηθεί γι αυτό. Άτιμο internet, καλά το απαγόρευσαν οι ισλαμοφασίστες. Ανέβαζαν οι βλαμμένοι οι φανατικοί τα video με τους αποκεφαλισμούς και τα σκλαβοπάζαρα, αλλά τώρα που "την κάνουν" κυνηγημένοι από τη Συρία, οι φάτσες τους έγιναν γνωστές. Είναι και σκατόφατσες δεν ξεχνιούνται εύκολα, βράσε ρύζι. Ενώ οι παρθένες στον Παράδεισο τους περιμένουν, αν τους συναντήσουν οι Σύριοι και Ιρακινοί στρατιώτες. Στη Συρία χάσανε τα αυγά και τα πασχάλια, όμως τους έμειναν τα λάφυρα.

Οι μετριοπαθείς αφού έριξαν τις βόμβες και τα χημικά τους στις συνοικίες που υποστήριζαν τον Άσαντ στο Χαλέπι, τρέχουν! Πως τρέχουν οι λαγοί; Πιο γρήγορα, όπως έτρεχε ο Άδωνης όταν τον κυνηγούσαν όσοι διαμαρτύρονταν για το μνημόνιο. Το χάσατε το Χαλέπι, καουμπόι. Και την Παλμύρα, το Dabiq, την Ιεράπολη... Σας έμεινε η Αλάσκα. Θα την πουλήσει ο Τράμπ πακέτο με την Καλιφόρνια που ψήφισε την "ξινή", σε όποιον δώσει τα πιο πολλά. Κι η απόλυτη τρολιά: Πριν τις εκλογές έλεγε "δεν θα αποδεχθώ το αποτέλεσμα, θα κάνω ένσταση!" Ελάτε Αμερικάνοι, πείτε αλήθεια: Πλάκα μας κάνετε, ή βαρεθήκατε τη ζωή σας;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger