Home » , , » Σώτη Τριανταφύλλου: Ο εργαλειακός ρατσισμός. Ο φοβικός λόγος. Ο φασισμός. (Βίντεο)

Σώτη Τριανταφύλλου: Ο εργαλειακός ρατσισμός. Ο φοβικός λόγος. Ο φασισμός. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 | 1:26 μ.μ.

Σώτη Τριανταφύλλου, πλάσμα ανοϊκό, σύμβολο του απόλυτου υστερικού φανατισμού, η μέτρια συγγραφέας, που την πλάσαρε για χρόνια το σύστημα ως σπουδαία και πρωτοποριακή και τώρα που ήρθαν τα δύσκολα, ξεπληρώνει τα γραμμάτια ουρλιάζοντας στα κανάλια και στις Athens Voice. (Δείτε εδώ)

Δεν φταίει η φτώχεια, φταίνε οι φτωχοί, φωνάζει η Σώτη Τριανταφύλλου αναπαράγοντας όλο το ρατσιστικό μίσος του ιμπεριαλισμού απέναντι στις χώρες του Νότου, με αφορμή ένα ταξίδι που έκανε στην Βενεζουέλα. Δεν χρειαζόταν να κάνει τόσα χιλιόμετρα για να γράψει τέτοιες κοινοτυπίες. (Διαβάστε περισσότερα)

Αν δεν υπήρχε η Σώτη Τριανταφύλλου, είμαι εδώ και καιρό πεπεισμένος ότι θα έπρεπε να έχει εφευρεθεί. Με την έννοια ότι χρειάζεται κανείς συχνά εύχρηστα, διάφανα παραδείγματα, για να δείχνει πώς δουλεύει η μισαλλοδοξία. Ο εργαλειακός ρατσισμός. Ο φοβικός λόγος. Ο φασισμός. (Δείτε εδώ)

Για το τελευταίο πόνημα της «κυρίας» αυτής στο οποίο ξεχειλίζει η μισαλλοδοξία και ο ρατσισμός με αποτέλεσμα να βρίσκεται κατηγορούμενη για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου, τοποθετείτε πολύ εμπεριστατώμενα η Ελληνική Ενωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Εμείς δεν θα κάνουμε κανένα σχολιασμό. Θα αφήσουμε την ίδια να μιλήσει για τον εαυτό της, στο παρακάτω βίντεο) και τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2017 στις 1:07 μ.μ.

Η σύγκρουση της Σώτης με το Επσε του Δημητρά είναι εμφύλια σύγκρουση "προσεταιρισμένων" .Η Σώτη είναι ρεπουμπλικάνα νεοσυντηρητική ισλαμόφοβη κ η οργάνωση δημητρα είναι οργάνωση των "δικαιωματιστών" δημοκρατικών .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger