Home » , » Κοροϊδία και πολιτική απάτη η κυβερνητική στάση στο θέμα της Eldorado Gold

Κοροϊδία και πολιτική απάτη η κυβερνητική στάση στο θέμα της Eldorado Gold

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 | 3:04 μ.μ.

«Σε καλό κλίμα» η συνάντηση των μεταλλωρύχων της Χαλκιδικής με τον γ.γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, μας πληροφορεί η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ για να μας ενημερώσει στην συνέχεια ότι «αναστέλλει την απόφαση να βάλει λουκέτο η Eldorado Gold, μητρική της Ελληνικός Χρυσός, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της στις χρηματιστηριακές αρχές, και τονίζει ότι εισέρχεται σε «εποικοδομητικό διάλογο» με την ελληνική κυβέρνηση».  

Και το ίδιο ρεπορτάζ συνεχίζει: Ο Τζορτζ Μπερνς, επικεφαλής της Eldorado, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον εποικοδομητικό διάλογο που είναι σε εξέλιξη με το υπουργείο Ενέργειας. Επιπλέον την προηγούμενη εβδομάδα το υπουργείο εξέδωσε μια σειρά από καιρό εκκρεμούντων αδειών ρουτίνας για το project της Ολυμπιάδας. Ως αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων αποφασίσαμε προσωρινά να αναβάλουμε την απόφαση να θέσουμε τις εγκαταστάσεις στη Χαλκιδική σε καθεστώς συντήρησης».

Παράλληλα το ίδιο στέλεχος της Eldorado συνεχίζει τις απειλές του προς την κυβέρνηση υπογραμίζοντας στις δηλώσεις του ότι η εταιρεία «διατηρεί το δικαίωμα να λάβει νομικά μέτρα αν ο διάλογος δεν είναι επιτυχής».

Τζάμπα προφανώς οι επιφυλάξεις του αφού τα όσα διαδραματίζονται και σ’ αυτή την περίπτωση δεν είναι παρά ένα δείγμα της ταξικής πολιτικής που εκφράζει το κυβερνητικό κόμμα. 
Τα όσα κατά καιρούς ακούμε από κυβερνητικά στελέχη περί του αντιθέτου δεν είναι παρά μια κοροϊδία. μια πολιτική απάτη την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ … έχει κάνει επιστήμη. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger