Home » , » «Votarem!» στην Καταλονία

«Votarem!» στην Καταλονία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:53 μ.μ.

Πηγή: «Πριν»

«Θα ψηφίσουμε!» φώναξαν περήφανα εκατομμύρια Καταλανοί, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση μαζικής πολιτικής ανυπακοής απέναντι στην άνευ προηγουμένου επιχείρηση τρομοκρατίας και καταστολής που έχουν εξαπολύσει η κυβέρνηση του Ραχόι και το κράτος της Μαδρίτης, δρώντας ουσιαστικά ως στρατός κατοχής στην περιοχή και ξυπνώντας μνήμες του Φρανκισμού. Εκατοντάδες σχολεία, πανεπιστήμια, δημόσια κτίρια και σπίτια έχουν καταληφθεί και μετατραπεί σε αυτοσχέδια εκλογικά τμήματα, όπου καλείται ο κόσμος να ψηφίσει, αψηφώντας τις απειλές της Εθνοφυλακής και των ισπανικών ΜΑΤ.

Φυσικά, επισήμως κανείς δεν θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και οι λοιποί εταίροι του Ραχόι έχουν ταχθεί στο πλευρό του, φοβούμενοι τόσο τις διαλυτικές τάσεις που μπορεί να επεκταθούν σε όλη την Ευρώπη όσο και (αν όχι κυρίως) την ισχυρή παρουσία που έχουν η ταξική πτέρυγα και η νεολαία στον αγώνα των Καταλανών για ανεξαρτησία. Ό,τι και να κάνουν, όμως, από τη Δευτέρα τίποτα δεν θα είναι ίδιο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 23 σχόλια

30 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:06 μ.μ.

Ολα τα ίδια θα είναι απο Δευτέρα και ακόμα χειρότερα. Το παραμύθι με τον Φράνκο δεν πιάνει. Καραμπινάτο Καπιταλισμό στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ έχουν σε ολόκληρη την Ισπανία. Ο Σφοδρότατος Ανταγωνισμός της Ισπανικής Αστικής Τάξης με την Καταλανική και με Ξένες ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ Ε.Ε ΝΑΤΟ ΗΠΑ ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ κ.α δεν αφορά τον λαό. Η Απουσία Κ.Κ στην Ισπανία έχει κάνει συντριπτική ζημιά. Ο Λαός πρέπει να παλέψει κάτω απο την Δική τους Ταξική Συμαία μέσα απο την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

1 Οκτωβρίου 2017 στις 11:42 π.μ.

Δε μου λες Τζαμαρία θα καταδικάσεις την τρομοκρατία της ισπανικής κυβέρνησης απέναντι στους Καταλανούς; Έχουν για σένα δικαίωμα να αποφασίσουν δημοκρατικά; Δεν κρίνω αν είναι καλή ή κακή η ανεξαρτησία τους, με τι όρους κλπ αλλά τους αναγνωρίζω το δικαίωμα να αποφασίσουν υπέρ ή κατά αυτής. Γιατί καμία καταδίκη για τη στάση της κυβέρνησης Ραχόι δεν βλέπω στο σχόλιό σου που αυτό είναι και το πιο βασικό.

V For Viva La Revolucion

1 Οκτωβρίου 2017 στις 12:54 μ.μ.

Η Βια της Αστικής Τάξης της Ισπανίας είναι δεδομένη απέναντι στον λαό της Καταλονίας που αυτή την στιγμή βρίσκεται εγκλωβισμένος κάτω απο την Σημαία της Αστικής του Τάξης. Το πρόβλημα εκει βρίσκεται. Πρέπει να οργανώσει τον αγώνα του κάτω απο την Δική του ΤΑΞΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ενισχύοντας παντού την Κοινωνική Συμμαχία για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.

1 Οκτωβρίου 2017 στις 12:58 μ.μ.

Δεν υπάρχει ποτέ Δημοκρατικά στον Καπιταλισμό. Δεν μπορεί ο Εργάτης Αυτοαπασχολούμενος και φτωχός Αγρότης να ψηφίζει το ίδιο με τον Αστο. Πρώτα αλλάζει Τάξη στην Εξουσία και μετά ψηφίζει δημοκρατικά.

1 Οκτωβρίου 2017 στις 3:32 μ.μ.

Μάλιστα οπότε δεν έχεις πρόβλημα που ο Ραχόι έστειλε μπάτσους να πλακώνουν στο ξύλο τους Καταλανούς επειδή θέλουν να ψηφίσουν. Δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να το καταδικάσεις αυτό ε; Γιατί αυτό συμβαίνει στον καπιταλισμό. Τον Λένιν που μιλούσε για τη σημασία του αγώνα για δημοκρατία τον έχεις ΧΕΣΜΕΝΟ δηλαδή.

V For Viva La Revolucion

1 Οκτωβρίου 2017 στις 9:15 μ.μ.

Το Κ.Κ των λαών της Ισπανίας καλεί την Εργατική Τάξη και τα Σύμμαχα Λαικά Στρώματα να δυναμώσουν την πάλη τους Ενάντια στον πραγματικό αντίπαλο το Κεφάλαιο και την Εξουσία του. Με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κ.Ε Αστορ Γκαρσία τα μέλη και Στελέχη του δίνουν την μάχη για Απεγκλωβισμό Εργατών και Λαικών Μαζών απο τα Αστικά Διλήμματα ενάντια στην Κρατική Καταστολή. Τονίζει οτι μόνο με την Ανατροπή της Εξουσίας του Κεφαλαίου με Σοσιαλιστική Εξουσία μπορούν οι λαοί της Ισπανίας να ασκήσουν και το δικαίωμα στην Αυτοδιάθεση να δώσουν απάντηση σε όποια εθνοτικά ζητήματα υπάρχουν.

1 Οκτωβρίου 2017 στις 11:40 μ.μ.

Σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης του Τζαμαρία και του "Κ"ΚΕ, δεν είχε νόημα ο λαός να αγωνιστεί για την εθνική απελεύθωση από τους Γερμανούς ναζί το 1940-44, αφού δεν θα άλλαζε τίποτα: Καπιταλισμό είχαμε και πριν από την κατοχή, καπιταλισμό είχαμε και μετά. Σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης του Τζαμαρία και του "Κ"ΚΕ, δεν είχε νόημα να αγωνιστούμε για τη δημοκρατία το 1967-74, αφού καπιταλισμό είχαμε πριν από τη χούντα, καπιταλισμό και μετά. Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα του να ζεις αποκομμένος από τον πραγματικό κόσμο και την πραγματική ζωή, στο γυάλινο πύργο σου, βυθισμένος στη σεχταριστική παράνοιά σου. Κυρίως, αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα του να είσαι μαρξιστικά αμόρφωτος και άσχετος. Με άλλα λόγια, αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα του να είσαι επαγγελματίας γραφειοκράτης του Ιερατείου του Περισσού...

1 Οκτωβρίου 2017 στις 11:49 μ.μ.

Και βέβαια ανεκδιήγητε Τζαμαρία, η υπόθεση της εθνικής αυτοδιάθεσης του λαού της Καταλονίας είναι υπόθεση αυτού του λαού και τον αφορά άμεσα. Τα εκατομμύρια των Καταλανών που πήραν μέρος στις συγκλονιστικές διαδηλώσεις, οι χιλιάδες που ξυλοκοπήθηκαν από τους πραιτωριανούς του φασίστα Ραχόι και οι χιλιάδες που φυλάνε τα εκλογικά τμήματα, έχουν διαφορετική γνώμη από σένα ξέρουν καλύτερα από σένα!

2 Οκτωβρίου 2017 στις 8:13 π.μ.

Ρε ανεκδιήγητε τύπε καταδικάζεις ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ της κυβέρνησης ναι ή όχι; Αναγνωρίζεις το δικαίωμα στους Καταλανούς να αποφασίσουν αν θέλουν ή όχι την ανεξαρτησία τους με δημοκρατικό τρόπο ΤΩΡΑ; Ρε μέχρι και ο Γκουαρντιόλα καλύτερα τοποθετήθηκε από εσένα, όπως και ο Πικέ και ο Τσάβι.

V For Viva La Revolucion

2 Οκτωβρίου 2017 στις 10:44 π.μ.

Ασφαλώς και είχε νόημα να πολεμήσει ο λαός τον Γερμανικό Ιμπεριαλισμό μέσα απο το ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την ώρα που αποχωρούνε τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 να πάρει την Εξουσία. Με ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Το ΚΚΕ ήταν παράνομο και πριν το 1967..... Με τον Καπιταλισμό στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Παγκόσμια η Απάντηση είναι Σοσιαλισμός με Δικτακτορία του Προλεταριάτου όποιο και να είναι το ερώτημα. Τίτλος τιμής τα λόγια σου για εμένα και το ΚΚΕ. Περαστικά να είναι.

2 Οκτωβρίου 2017 στις 1:40 μ.μ.

....φασίστας.... ο Ραχόι Απαπαπα και στηρίζει η Σοσιαλδημοκρατία φασίστα στην Κυβέρνηση Παράξενο..... Αλήθεια στην Καταλονία Εθνικιστές και Φασίστες δεν είναι επικεφαλής..... ΤΟΜΠΟΛΑ.......

2 Οκτωβρίου 2017 στις 1:51 μ.μ.

ΟΙ Κουβανοί με τους Φιντέλ Ραούλ ΤΣΕ Καμίλο οταν είχαν την Αστική Στρατιωτική Δικτακτορία του Μπατίστα την Ανέτρεψαν μαζί με τον Καπιταλισμό και οικοδόμησαν Σοσιαλισμό μετά το 1959.

2 Οκτωβρίου 2017 στις 2:34 μ.μ.

Για ποια δημοκρατία στον Καπιταλισμό μιλάς..... Η ...δημοκρατία.... φαίνεται μέσα στα Εργασιακά κάτεργα. Μη λες ανέκδοτα. Σοβαρέψου.....

2 Οκτωβρίου 2017 στις 5:00 μ.μ.

Καταρχήν δεν χαρακτήρισα την κυβέρνηση Ραχόι φασιστική την καταστολή του χαρακτήρισα. Για να τονίσω ακριβώς το μέγεθος της. Τις εικόνες τις είδες φαντάζομαι. Ειλικρινά ρε φίλε όσο συνεχίζεις και γράφεις ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. Σου είναι πια τόσο δύσκολο να καταδικάσεις την τρομοκρατία και το όργιο βίας που εξαπέλυσε χθες ο Ραχόι στους Καταλανούς; Σου είναι τόσο δύσκολο πια να καταδικάσεις ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; Δυσκολεύεσαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!

Εσύ δηλαδή δεν αναγνωρίζεις ως αστικοδημοκρατικό το δικαίωμα να αποφασίζει ένας λαός; Δεν είναι στοιχείο της αστικής δημοκρατίας αυτό; Το αρνείσαι; Θα μας τρελάνεις εντελώς καινούριο "μαρξισμό-λενινισμό" θέλεις να μας επιβάλλεις με το ζόρι; Δεν αναγνωρίζεις ούτε το δικαίωμα αυτό σε ένα λαό; Να ψηφίζει δηλαδή; Να επιλέγει μέσα από εκλογές, από δημοψηφίσματα. Δεν καταδικάζεις τέτοιες απαγορεύσεις ενάντια σε αστικοδημοκρατικά δικαιώματα (μέσα σε αυτά και η αυτοδιάθεση); Εκτός του ότι είσαι ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ είσαι και εκτός πραγματικότητας δηλαδή. Χέσε το ποιοι είναι στην ηγεσία των Καταλανών, χέσε τους λόγους που οδήγησαν στο δημοψήφισμα, χέσε το αν θα είναι σωστή η ανεξαρτησία ή όχι αλλά ρε γαμώ το μπελά μου δεν έχουν δικαίωμα για σένα οι Καταλανοί να αποφασίσουν γι'αυτά; Ούτε καν αυτό το αστικοδημοκρατικό δικαίωμα δεν αναγνωρίζεις στους λαούς; Τι διάολο πια σας ποτίζουν στον Περισσό;

Το ξέρεις ότι όσο δεν καταδικάζεις τα χθεσινά γίνεσαι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΧΟΙ;

V For Viva La Revolucion

2 Οκτωβρίου 2017 στις 5:18 μ.μ.

"Μπορεί ο συνειδητός εργάτης να ξεχάσει το δημοκρατικό αγώνα χάρη του σοσιαλιστικού ή το σοσιαλιστικό χάρη του δημοκρατικού; Όχι, ο συνειδητός εργάτης αποκαλεί τον εαυτό του σοσιαλδημοκράτη, επειδή ακριβώς κατάλαβε τη σχέση και του ενός και του άλλου αγώνα. Ξέρει πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος προς το σοσιαλισμό, παρά μόνο μέσω του δημοκρατισμού, μέσω της πολιτικής ελευθερίας. Γιʼ αυτό επιδιώκει την πλήρη και συνεπή πραγματοποίηση του δημοκρατισμού χάρη της κατάκτησης του τελικού σκοπού, του σοσιαλισμού."

Λένιν, Μικροαστικός και προλεταριακός σοσιαλισμός

"Πιανόμαστε απ τα λόγια σας και ζητάμε προς το συμφέρον αυτών των μαζών, τη διεύρυνση της δικής σας αστικής δημοκρατίας για να προετοιμαστούν οι μάζες για την επανάσταση, που θα ανατρέψει εσάς, τους εκμεταλλευτές"

Άπαντα Λένιν, τόμος 37, σελίδα 291

"Η δημοκρατία είναι μορφή κράτους, μια απ τις παραλλαγές του. Επομένως, αποτελεί, όπως κάθε κράτος, οργανωμένη, συστηματική άσκηση βίας πάνω στα άτομα. Αυτό από τη μια μεριά. Από την άλλη όμως, σημαίνει την τυπική αναγνώριση της ισότητας ανάμεσα στους πολίτες, του ίσου δικαιώματος όλων να καθορίζουν τη συγκρότηση του κράτους και να το διοικούν. Αυτό πάλι με τη σειρά του, συνδέεται με το ζήτημα ότι σε μια ορισμένη βαθμίδα της εξέλιξής της η δημοκρατία, πρώτο, συσπειρώνει το προλεταριάτο, την επαναστατική τάξη, ενάντια στον καπιταλισμό και της δίνει τη δυνατότητα να τσακίσει, να κάνει θρύψαλα, να σαρώσει απ το πρόσωπο της γης την αστική, έστω και δημοκρατική-αστική, κρατική μηχανή, το μόνιμο στρατό, την αστυνομία, την υπαλληλοκρατία, να τα αντικαταστήσει με μια πιο δημοκρατική, που παραμένει όμως ακόμα κρατική μηχανή, με τη μορφή των ένοπλων εργατικών μαζών, που εξελίσσεται σε μια καθολική συμμετοχή του λαού στην πολιτοφυλακή."

Άπαντα Λένιν, τόμος 33, σελίδα 100

"Η δημοκρατία έχει τεράστια σημασία στον αγώνα της εργατικής τάξης ενάντια στους καπιταλιστές για την απελευθέρωσή της."

Άπαντα Λένιν, τόμος 33, Κράτος και Επανάσταση

"Μόνο άνθρωποι εντελώς ανίκανοι να σκέπτονται ή τελείως ανίδεοι από μαρξισμό, συμπεραίνουν από δω: άρα, το δημοκρατικό πολίτευμα δεν αξίζει τίποτα, η ελευθερία διαζυγίου δεν αξίζει τίποτα, η δημοκρατία δεν αξίζει τίποτα, η αυτοδιάθεση των εθνών δεν αξίζει τίποτα. Οι μαρξιστές όμως ξέρουν ότι η δημοκρατία δεν εξαλείφει την ταξική καταπίεση, αλλά απλώς κάνει την ταξική πάλη πιο καθαρή, πιο πλατιά, πιο ανοιχτή, πιο οξεία. Κι αυτό ακριβώς μας χρειάζεται… Όσο δημοκρατικότερο είναι το κρατικό καθεστώς, τόσο σαφέστερο γίνεται στους εργάτες ότι η ρίζα του κακού είναι ο καπιταλισμός και όχι η έλλειψη δικαιωμάτων. Όσο πληρέστερη είναι η εθνική ισοτιμία (δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς την ελευθερία αποχωρισμού), τόσο σαφέστερο γίνεται στους εργάτες του καταπιεζόμενου έθνους ότι αιτία είναι ο καπιταλισμός και όχι η έλλειψη δικαιωμάτων και τα λοιπά."

Άπαντα Λένιν, τόμος 30, σελίδα 127

"Οι διάφορες διεκδικήσεις της δημοκρατίας, μαζί και η αυτοδιάθεση, δεν είναι κάτι το απόλυτο, αλλά ένα μέρος του πανδημοκρατικού (σήμερα: πανσοσιαλιστικού) παγκόσμιου κινήματος."

Λένιν: «Τα Αποτελέσματα της Συζήτησης για την Αυτοδιάθεση», σελ. 144

V For Viva La Revolucion

2 Οκτωβρίου 2017 στις 5:23 μ.μ.

"Δεν θα ήταν μικρότερο λάθος, αν αφαιρούσαμε ένα από τα άρθρα του δημοκρατικού προγράμματος, λχ το άρθρο για την αυτοδιάθεση των εθνών, με τη δικαιολογία ότι αυτή είναι δήθεν “απραγματοποίητη” ή ότι αποτελεί “αυταπάτη” μέσα στις συνθήκες του ιμπεριαλισμού."

"Η αυτοδιάθεση των εθνών είναι το ίδιο με τον αγώνα για πλήρη εθνική απελευθέρωση, για πλήρη ανεξαρτησία, ενάντια στην προσάρτηση και οι σοσιαλιστές δεν μπορούν να παραιτηθούν από ένα τέτοιο αγώνα -όποια μορφή κι αν πάρει μέχρι την εξέγερση ή τον πόλεμο- χωρίς να πάψουν να είναι σοσιαλιστές"

Λένιν - Σχετικά με τη γελοιογραφία του μαρξισμού και τον ιμπεριαλιστικό οικονομισμό

Βλέπεις λοιπό ότι είσαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ; Διότι αυτός αναγνώριζε δημοκρατικούς αγώνες, δημοκρατικά δικαιώματα ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ καθώς και το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των εθνών.

V For Viva La Revolucion

2 Οκτωβρίου 2017 στις 9:25 μ.μ.

Πρέπει να κοιτάξεις ξανά τον ΛΕΝΙΝ. Είμαστε στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Παγκόσμια. Μη τα μπερδεύεις με την Φεουδαρχία και τις Αποικίες. Δεν υπάρχουν πλέον αυτά σύμφωνα πάντα με τον Μεγάλο Δάσκαλο ΛΕΝΙΝ.

2 Οκτωβρίου 2017 στις 10:49 μ.μ.

leo
Μην κουράζεσαι ο Λενιν πουθενά δεν χρησιμοποίησε τον πατριωτισμό με την έννοια που του δίνεις εσυ....Λυπησου τον..

3 Οκτωβρίου 2017 στις 9:12 π.μ.

Διάβασε λοιπόν αυτό να δεις πως χρησιμοποιούμε και οι δύο τον πατριωτισμό:

"Από μαρξιστική άποψη, όμως, τέτοιοι γενικοί και αφηρημένοι ορισμοί, όπως ο "μη πατριωτισμός", δεν έχουν καμιά απολύτως αξία. Η πατρίδα, το έθνος, είναι ιστορικές κατηγορίες. Αν σε καιρό πολέμου πρόκειται για την υπεράσπιση της δημοκρατίας ή για αγώνα ενάντια στο ζυγό που καταπιέζει ένα έθνος, εγώ δεν είμαι καθόλου ενάντια σ' ένα τέτοιο πόλεμο και δεν φοβάμαι τις λέξεις "υπεράσπιση της πατρίδας" όταν αναφέρονται σ' ένα τέτοιου είδους πόλεμο ή εξέγερση. Οι σοσιαλιστές τάσσονται πάντοτε με το μέρος των καταπιεζόμενων και συνεπώς δεν μπορούν να είναι αντίπαλοι των πολέμων που έχουν σκοπό τη δημοκρατική ή σοσιαλιστική πάλη ενάντια στην καταπίεση"

Λένιν : «Γράμμα προς τον Μπορίς Σουβάριν»
Γράφτηκε το Δεκέμβρη του 1916
Άπαντα, τομ. 30, σελ. 262

Γιατί ακριβώς ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. Δείξε ότι είσαι ΑΝΤΙΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ αποκαλώντας τον Λένιν ΣΟΣΙΑΛΣΟΒΙΝΙΣΤΗ...

Δηλαδή Τζαμ όταν ο Λένιν ζητάει διεύρυνση της αστικής δημοκρατίας αναφέρεται στους...φεουδάρχες; Άρα για σένα η αστική δημοκρατία υπάρχει....μέσα στο φεουδαρχικό σύστημα; Μία φιλική συμβουλή. ΜΗΝ ΠΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς μόνο ΑΣΧΕΤΟΣ Ή ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ λέει τέτοιες αρλούμπες.

ΥΓ: Και επειδή ακόμα να καταδικάσεις την κρατική καταστολή της ισπανικής κυβέρνησης να σε ενημερώσω ότι ο Ραχόι σε ψάχνει. Θέλει να σου κάνει πρόταση για να αναλάβεις κανά Υπουργείο.....

V For Viva La Revolucion

3 Οκτωβρίου 2017 στις 9:09 μ.μ.

Την Κυβέρνηση Ραχόι στην Ισπανία την Στηρίζουν οι Φίλοι σου οι Σοσιαλδημοκράτες. ΤΟΜΠΟΛΑ...........

3 Οκτωβρίου 2017 στις 10:09 μ.μ.

Με τον Καπιταλισμό στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο Παγκόσμια η Απάντηση είναι Σοσιαλισμός με Δικτακτορία του Προλεταριάτου όποιο και να είναι το Ερώτημα. Και μη μπερδεύεις τα κείμενα του Μεγάλου Δάσκαλου ΛΕΝΙΝ για να κρύψεις τους Μπερστάιν Κάουτσκι.

3 Οκτωβρίου 2017 στις 10:20 μ.μ.

κοιτα leo δεν θα κανω συνέχεια την ιδια δουλειά πανε διάβασε στο αλλο ποστ ,,σου τα εχω εκει γραμμένα την ιδια συζήτηση
Σε βαρεθηκα...

4 Οκτωβρίου 2017 στις 1:30 π.μ.

Δεν είναι ότι βαρέθηκες είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Όχι σε μένα αλλά ΣΤΟΝ ΛΕΝΙΝ. Γιατί αυτά τα έλεγε ο Λένιν δεν τα λέω εγώ. Στο απέδειξα με αποσπάσματα συγκεκριμένα. ΕΙΣΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΜΑΡΞΙΣΤΗΣ-ΑΝΤΙΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ. Επικαλείστε τον Λένιν για τα τούβλα που πετάτε αλλά ό,τι λέτε είναι ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ. Οπότε καταλαβαίνω γιατί "βαρέθηκες".

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger