Home » , » Τρομοκρατικά μηνύματα με αποδέκτη τον "Ρουβίκωνα"

Τρομοκρατικά μηνύματα με αποδέκτη τον "Ρουβίκωνα"

Από giorgis , Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 | 11:29 μ.μ.

Του  Γ. Γ.

Το μήνυμα που μας ήρθε από τον Γιώργο Καλαϊτζίδη αναφέρει:
 Αναδημοσιεύοντας στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook το κείμενο που τιτλοφορείται  «“Τρομοκρατική οργάνωση” για τους Αμερικανούς ο Ρουβίκωνας», από την ιστοσελίδα bloko σχολίαζα: «Τιμή μας και καμάρι μας να μας λένε τρομοκράτες οι αρχιτρομοκράτες του πλανήτη».
Τα αντανακλαστικά των κατασταλτικών μηχανισμών άμεσα. «Κατέβασαν» αστραπιαία την ανάρτησή μου και το μήνυμα που παρουσίασε το facebook αναφέρει ότι για 24 ώρες δεν έχω την δυνατότητα να γράψω κείμενο με την «δικαιολογία» ότι παραβίασα τους κανόνες λειτουργίας του.

Σημ. Γ.Γ: Αν και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν φαιδρές οι αντιδράσεις που επακολούθησαν μετά την διαδικτυακή παρέμβαση, του Γ.Κ. δείχνουν όμως ότι αυτοί που στοχοποιούν τον «Ρουβίκωνας», δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προχωρούν και σε γελοίες μεθοδεύσεις.
Προφανώς δεν έχουν την αυταπάτη ότι μπορεί να φιμώσουν την αναρχική ομάδα, πόσο μάλλον να ανακόψουν  την δράση της.
Το μπαράζ όμως των σχετικών δημοσιευμάτων, που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, -ένα απ’ αυτά σχολιάζαμε εδώ- καθώς και η παραπάνω αντίδραση, που είναι ευνόητο από πού προέρχεται, την οποία μας αναφέρει το μέλος του «Ρ», έχουν στόχο να στείλουν ένα τρομοκρατικό μήνυμα. Δεν νομίζουμε όμως ότι αυτό θα βρίσκει αποδέκτη.

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να διαθέτει κάποιος ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να καταλάβει κανείς ότι κάποια «κέντρα» προχωρούν σε σχεδιασμούς, με στόχο αυτή την αναρχική ομάδα. Τώρα αν αυτοί θα υλοποιηθούν και τι μορφή θα πάρουν μένει να το δούμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Νοεμβρίου 2017 στις 2:44 μ.μ.

12 συλληφθεντες συνδικαλιστες μεταξυ των οποιων και ο προεδρος του εργ.κεντρου Ιωαννινων και τσιμουδια το β.κ.Μεγαλη εκδηλωση για τα 100 χρονια απο την οκτωβριανη επανασταση στο σεφ και ουτε κιχ...Αν ειναι για καμια σπασμενη τζαμαρια απο το ρουβικωνα ομως πρωτο θεμα.Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger