Home » , , » Κ. Σημίτης: Η υπόθεση του "τροχονόμου της μίζας" σε νέα εξέλιξη

Κ. Σημίτης: Η υπόθεση του "τροχονόμου της μίζας" σε νέα εξέλιξη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 | 9:10 μ.μ.


Ενα θέμα "ψυγείου" προβάλει πρωτοσέλιδα σήμερα η εφημερίδα Realnews. Το μόνο καινούργιο που μαθαίνουμε είναι ότι οι δικογραφίες που εμπλέκουν τον Σημίτη αφήνονται υπόνοιες χρηματισμού του, για την υπογραφή της σύμβασης του c4i και για τις φρεγάτες τύπου "S", επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου, διαβιβάστηκαν στην βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σ. Κοντονή.

 Ολα όσα αναφέρει η εφημερίδα του Χατζηνικολάου είναι γνωστά.
Θυμίζουμε δυο δικές μας αναρτήσεις "Ξύπνησαν" οι δικαστές και βάζουν στο κάδρο της μίζας τον Σημίτη και στο «κάδρο» των «λαδιάρηδων» και ο Σημίτης.

Προφανώς και δεν έχουμε αυταπάτες ότι μπορεί να έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αυτή η εξέλιξη.

Τον Σημίτη βάζει στο "κάδρο" των μιζαδόρων το απόσπασμα της κατάθεσης του Ζοσεράν που αναφέρει ότι "Σχετικά με την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ένας άλλος ανταγωνιστής μας ήταν η εταιρεία SAIC που υποστηριζόταν άμεσα από τον Dick Cheney. Και σύμφωνα με τον κ. Ρωμανό (σ.σ. πρόεδρος της Thales International Ελλάδας) χάσαμε αυτή την συμφωνία γιατί εμείς στοχεύαμε χαμηλά, ενώ οι Αμερικανοί στόχευαν κατευθείαν στον υπουργό Εσωτερικών και στον πρωθυπουργό".

Κατά την άποψη μας κι αυτό το δημοσίευμα θα αποδειχθεί μια φωτοβολίδα. Μας το λέει και η προηγούμενη εμπειρία μας. Εδώ υπήρξε επώνυμη κατάθεση πλουτοκράτη η οποία ανέφερε ότι "λάδωνε" τον πρώην πρωθυπουργό Μητσοτάκη για να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες του και την υπόθεση την έφαγε το σκοτάδι.
Με μια κατάθεση, ενός αμφιλεγόμενου προσώπου, του Μισέλ Ζοσεράν, πρώην προέδρου της εταιρείας Thales, που είχε αναλάβει τον εκσυγχρονισμό των 6 φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού, ο Σημίτης θα έχει πρόβλημα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger