Home » , » Τα πολιτικά μερίσματα.

Τα πολιτικά μερίσματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 | 9:39 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Καλέ μοιράζουν λεφτά οι αριστεροί ακροδεξιοί του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Για το περιβόητο κοινωνικό μέρισμα κατάλαβαν και τα PC, πως τα κριτήρια είναι αυστηρότατα. Πιο αυστηρά κι από στρατονόμο την εποχή της χούντας.

Το πραγματικό μέρισμα που δίνουν όλοι οι πολιτικοί είναι προς την «συμπαθή» τάξη των τοκογλύφων και λοιπών αρπακτικών. Δεν είναι μόνο ευρώ, είναι σπίτια φτωχών, που δεν έχουν να πληρώσουν, αεροδρόμια, λιμάνια, νησιά... τη μάνα τους. Την τελευταία προαιρετικά. «Πουλάτε τα νησιά. πουλάτε τα λιμάνια, πουλήστε και τη μάνα σας και φύγετε τσογλάνια». Το φωνάζαμε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ πριν κάτσουν στην καρέκλα και ξεπουλήσουν τη συνείδηση τους.

Ξεκινάνε οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, έτσι οι σύγχρονοι μαυραγορίτες ακονίζουν δόντια και νύχια. Μια χώρα στο σφυρί. Κι εμείς στο κλαρί. Ή θα μας βγάλουν στο κλαρί ή θα βγούμε μόνοι μας. Η φράση έχει διπλό νόημα. Παλιά σήμαινε επανάσταση. Έπειτα όμως άλλαξε τώρα σημαίνει διαφθορά. Είπα «διαφθορά», θυμήθηκα τα κόμματα.

Η ΝΔ ζήλεψε και θα δώσει τα δικά της μερίσματα. Σε κατόχους off shore θα δώσει μερικά εκατομμύρια φοροαπαλλαγή. Σε ιδιοκτήτες καναλιών δωρεάν άδεια. Στα γίδια της θα κρεμάσει κουδούνια και στους υπόλοιπους θα στείλει το λογαριασμό.

Για το ΠΑΣΟΚ λεφτά υπάρχουν. Δε θα δώσει μέρισμα θα κάνει όμως προσφορές: Με μόνο 3€ λοιπόν θα μπορούν όσοι ψήφισαν στις εκλογές να πάρουν ένα αυτόγραφο του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ: Του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με άλλα 3 (με το συμπάθιο) θα πάρουν και από το Σημίτη. Με μισή σύνταξη μπορούν να βγουν ραντεβού με το Γιωργάκη - ότι φάνε έξοδα του Δημοσίου - ενώ με την άλλη μισή μπορούν να παραθέσουν γεύμα στο Βενιζέλο. Ειδική προσφορά στους ποταμίσιους, ν’ αλλάξουν το Βενιζέλο με το Μπόμπολα.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δίνουν επίσης υποσχέσεις για διορισμό: Για βαφτιστήρια και κουμπάρους μόνιμη θέση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την ίδια προσφορά, αλλά για ξαδέρφια και θείους. Για απλά μέρη τα τρία κακά της πολιτικής προσφέρουν βόλεμα σε κάποιο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ μέχρι τις εκλογές. Για τους υπολοίπους υπάρχουν δωρεάν χαρτόκουτα, όπου θα μπορούν να μένουν ως άστεγοι δίπλα στον κάδο σκουπιδιών της επιλογής τους. Διανομή στα καλά καταστήματα τις μαύρες Παρασκευές.

Ο Λεβέντης προσφέρει αόρατα αεροπλάνα σε τιμή ευκαιρίας: Μια σύνταξη, ένα μισθό ή μια ανθρώπινη συκωταριά. Δωρεάν θα είναι το αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας ν’ ακούμε τα αόρατα να πετάνε πάνω από την Τουρκιά. Γιατί μπορεί να μην έχουμε βρακί να βάλουμε, αλλά από όπλα, να φαν κι οι Σαουδάραβες…

Η ΧΑ κάνει εξαιρετικές προσφορές. Στους μετανάστες προσφέρει πνιγμό, ξύλο ή απέλαση σε ναρκοπέδιο. Παλιά πρόσφεραν και σαπούνια αλλά δεν έχουν πια τόσους φούρνους. Για τους Έλληνες προβλέπει μια Χούντα περιποιημένη. Ένα πόλεμο με όλους τους γείτονες, σπάσιμο κεφαλιού σε φιλική τιμή, σπάσιμο ποδιών - δωρεά της οργάνωσης, ρουφιάνους, το βιβλίο «ο αγών μου» που θα διδάσκεται στα σχολεία, και μια τσάντα κουτόχορτο. Για τους αδύναμους, διαφορετικούς, Αριστερούς κλπ εισιτήριο χωρίς επιστροφή στον μαγευτικότατο Καιάδα. Τρέξτε, να προλάβετε μη σας προλάβουν…

Με τόσα που μας δίνουν ότι και να τους δώσουμε θα είναι λίγο. Φάσκελα, φάπες, κλωτσιές; Αν και πιστεύω, όπως πάει το πράμα, με τις επόμενες εκπτώσεις στις κρεμάλες, θα γίνει χαμός… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger