Home » » Ξανά σόου της Τρομοκρατικής: Διώκουν τους Κούρδους-Τούρκους αγωνιστές, στοχεύουν τους Έλληνες εργαζόμενους!

Ξανά σόου της Τρομοκρατικής: Διώκουν τους Κούρδους-Τούρκους αγωνιστές, στοχεύουν τους Έλληνες εργαζόμενους!

Από Unknown , Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 | 9:36 π.μ.

Αναρωτιέται ακόμη και το μιλιταριστικό φιλοκυβερνητικό σάιτ  http://www.militaire.gr «Εννιά συλλήψεις “δώρο” στον Ερντογάν; Μέλη του DHKP-C οι 9 που πιάστηκαν!».
Είναι τμήμα της τεράστιας επικοινωνιακής καταιγίδας που ακολούθησε την τρομοκρατική επιχείρηση η οποία στήθηκε από τα ξημερώματα και είχε ως αποτέλεσμα εννέα προσαγωγές αγωνιστών. Κατηγορούνται ότι είναι μέλη της οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), που δρα στην Τουρκία και έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική από ΗΠΑ και Ε.Ε. Αυτό είναι το έγκλημα τους…
Το προπαγανδιστικό επιτελείο της κυβέρνησης παρουσιάζει αυτή την επίδειξη κρατικής τρομοκρατίας ως μέρος των «προσφορών» της στο καθεστώς Ερντογάν, επιδιώκοντας την κατάληξη συμφωνίας για τον έλεγχο, την εκμετάλλευση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, ανάμεσα στις δύο επιθετικές και αδίστακτες αστικές τάξεις. Είναι η άλλη όψη του νομίσματος της εντεινόμενης πολεμικής προετοιμασίας, των Δογμάτων Αποτροπής, της Στρατιωτικοποίησης του λαού μας, των πολεμικών εξοπλισμών και των προσλήψεων Μισθοφόρων Στρατιωτών, των Πολεμικών Αξόνων μεταξύ των κρατών Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου, της τρομερής όξυνσης του κοινωνικού πολέμου στο όνομα της «εθνικής» αστικής ανάπτυξης, των εργατικών θυσιών για τους «εθνικούς στόχους» της άρχουσας τάξης, του Βαρδινογιάννη και του Λάτση, της πολεμικής βιομηχανίας και των εφοπλιστών.
Ουσιαστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διαχειριστής του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, έχοντας αναγνωρίσει το Δημοψήφισμα της βίας και τρομοκρατίας του ΑΚΡ και στραφεί ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό και την Αριστερά στην Τουρκία, πρόκειται να συνομιλήσει με τον εκπρόσωπο του Τουρκικού κράτους έκτακτης ανάγκης. Και οι δύο κυβερνήσεις έχουν παρανομαστή την κοινή επίθεση στον κόσμο της εργασίας, εντός και εκτός συνόρων της κρατικής τους επικράτειας. Εξάλλου, η απόφαση των ΗΠΑ να επενδύσουν, το 2018, στη βάση της Σούδας 40 εκατομμύρια δολάρια και στην αντίστοιχη στο Ιντσιρλίκ 55 εκατομμύρια δολάρια είναι ένα νεύμα προς τα δύο ανταγωνιζόμενα αστικά κράτη. Είναι ένα μήνυμα για την συμμετοχή-συμβολή-συνεργασία στην επιβολή στρατηγικών αστικών-ιμπεριαλιστικών συμφερόντων, στην εξυπηρέτηση των νέων πολεμικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ, 
ΝΑΤΟ-ΕΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 
Η επίθεση της Τρομοκρατικής ενάντια στους Κούρδους-Τούρκους αγωνιστές δεν είναι ένα μεμονομένο περιστατικό κρατικής τρομοκρατίας. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας συγκεκριμένα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι η απαίτηση «εθνικής ενότητας» για την εφαρμογή της σκληρής ταξικής πολιτικής και των πολεμικών του τυχοδιωκτισμών προυποθέτει την Πολιτική Ηγεμονία που περιλαμβάνει τόσο την απόσπαση της συναίνεσης των κυβερνημένων από τους κυβερνώντες, όσο και την χρήση του καταναγκασμού. Και καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζουν και θα παίξουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τόσο στον αποπροσανατολισμό όσο και στον έλεγχο των κοινωνικών μαζών.
Ο νέος γύρος επιβολής των καπιταλιστικών συμφερόντων, εξυπηρετεί και τις δύο διαστάσεις: "καρότο και μαστίγιο", ψίχουλα κυβερνητικής φιλανθρωπίας και επίδειξη κρατικής τρομοκρατίας: 
Άνοιξε λοιπόν την Κυριακή 26/11  η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα – για την εξαγορά των πλέον εξαθλιωμένων κοινωνικών στρωμάτων με την επιστροφή ελάχιστου τμήματος της μνημονιακής λεηλασίας- και την Τετάρτη 29/11 έχουμε την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών καθώς ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι. Ακολουθεί ο νέος προυπολογισμός των ακόμη πιο άγριων κοινωνικών περικοπών, των ιδιωτικοποιήσεων, της δουλοποίησης των εργαζομένων για το χατίρι της κερδοφορίας των επενδυτών! Είχαν προηγηθεί οι συλλήψεις εργαζομένων της πρώην «Καρυπίδης» μέσα στα σπίτια τους.
Σε αυτό επομένως το πολιτικό-κοινωνικό τοπίο, όπου η καταστροφή που φέρνει η καπιταλιστική ανάπτυξη έχει όνομα και λέγεται Μάνδρα. Έχει θύματα και είναι οι εκατοντάδες δολοφονημένοι εργάτες και οι χιλιάδες πρόσφυγες των πολέμων και των επεμβάσεων τους, η επιβολή του αστικού "Νόμου και Τάξης" είναι τα δόγματα πολέμου-καταστολής. 
Είναι ένας πόλεμος κατά του κόσμου της εργασίας που διεξάγουν οι κυβερνήσεις Ελλάδας-Τουρκίας, ΕΕ και ΝΑΤΟ.
«Η Τουρκία θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία και θα έρθει πιο κοντά στην Ευρώπη: Όχι μόνο γεωπολιτικά, αλλά και όσον αφορά στις θεμελιώδεις αρχές της. Οι αρχές αυτές είναι ήδη ενσωματωμένες στο Σύνταγμα της Τουρκίας»[…] Η σταθερότητα, η ευημερία, το κράτος δικαίου, η ελευθερία -ακρογωνιαίοι λίθοι των σύγχρονων δημοκρατιών μας- μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσω συμμαχιών και συνεργασίας, σε διασυνοριακό επίπεδο και μεταξύ των εθνών […] Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προκλήσεων της μετανάστευσης και της τρομοκρατίας, αλλά και για να υπάρξει ειρήνη και σταθερότητα παγκοσμίως».
Μα ποιος τα λέει όλα αυτά; Σε ποιον τα λέει και πότε;
Είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος, μιλώντας στην 8η συνάντηση κορυφής BOSPHOROUS SUMMIT της Πλατφόρμας Διεθνούς Συνεργασίας στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ο άνθρωπος που υπέγραψε την απάνθρωπη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες και μετανάστες. Είναι βασικό στέλεχος των προηγούμενων αστικών κυβερνήσεων που συμμετείχαν στους πολέμους. Είναι από τους βασικούς υπεύθυνους για τα σκλαβοπάζαρα της Λιβύης που παραμένουν ανέγγιχτα, όμως, αφού βολεύουν Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση να ελέγχουν τις "ροές" των κατεστραμμένων ανθρώπων. Τα σκλαβοπάζαρα της Λιβύης παραμένουν ανέγγιχτα, όμως, αφού βολεύουν Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση να ελέγχουν τις "ροές" των κατεστραμμένων ανθρώπων.
Δεν σταματούν εδώ. Στο στόχαστρο τους οι «ασύμμετρες απειλές», 
ο εσωτερικός εχθρός. 
Είχαμε τονίσει στην ανακοίνωση μας «Η εισβολή στο Πεντάγωνο και η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της Αμφισβήτησης των "Εθνικών Συμφερόντων" και Συμμαχιών! Η εισβολή συνιστώσας του κινήματος στο Υπουργείο Άμυνας, αποτέλεσε την αφορμή ώστε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, καθεστωτικά μέσα και στρατευμένοι καθεστωτικοί διανοούμενοι να εκφράσουν όλη την πολεμοκαπηλεία, τον εθνικισμό και τον ολοκληρωτισμό τους. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, δήλωσε ότι θα έπρεπε να συλληφθούν τα μέλη του και δεν μπορεί να συνεχίζεται ο κακώς εννοούμενος, ακτιβισμός. Ουσιαστικά, το θέμα που έθεσαν είναι η Απαγόρευση της αμφισβήτησης του σύγχρονου Μεγαλοϊδεατισμού της άρχουσας τάξης.http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/11/blog-post_564.html
Για να ακολουθήσει η δημοσιοποίηση των σχεδιασμών τους να κάνει ο Στρατός συλλήψεις πολιτών. http://diktiospartakos.blogspot.gr
Είναι σχέδια κρατικής τρομοκρατίας που διαφημίζονται σε εφημερίδες όπως η ακροδεξιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αναπαράγονται σε σαιτ όπως αυτό http://mignatiou.com. Κείμενα όπως αυτό που υπογράφει ο Γιώργος Χαρβαλιάς, ένας δημοσιολόγος που χρημάτισε διευθυντής του «Έθνους»,  προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και από τα ιδρυτικά μέλη του εθνικιστικού Δικτύου 21.
Θέτει λοιπόν το ζήτημα: "Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί αν μια ωραία μέρα ο κάθε Ρουβίκωνας ανταμωθεί στη γωνία με τον αντι-Ρουβίκωνα". 
Γνωρίζοντας λοιπόν την υπηρεσιακή ενσωμάτωση και συνεργασία των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, την κάλυψη που της πρόσφεραν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνουμε την ανάγκη ιδεολογικής νομιμοποίησης τρομοκρατικών σεναρίων που προκύπτουν εκ νέου. Δεν πρόκειται για Παρακράτος αλλά για το  Κράτος. Γιατί ο Ελληνικός Στρατός, η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία εκπαιδεύεται μαζί με τους ακροδεξιούς εθνικιστές των Λεσχών Εφέδρων, πραγματοποιούν από κοινού τις ασκήσεις ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ με στόχευση την τρομοκράτηση της μειονότητας στη Θράκη.
Αλήθεια, τους Ακροδεξιούς  της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης δεν τους γνωρίζουν;
Αυτούς που διαδίδουν ότι εξαιτίας "της ανάγκης  αποτελεσματικότερης  άμυνας εναντίον επιθέσεων που θέτουν συνεχώς  σε κίνδυνο τη  δημόσια τάξη και ασφάλεια  , και εν γένει τα ύψιστα αγαθά της πολιτείας και της κοινωνικής ολότητας .
Ανακοινώνουμε το κάτωθι οργανόγραμμα (οκτώ δομών) παράλληλης  και νόμιμης  αστυνόμευσης, δυνάμει  των άρθρου 120 παρ 4 του Συντάγματος και κυρίως  των άρθρων, 22 & 25 Ποινικού Κώδικα  , άρθρων 275 παρ 1,33 ,34,36 , 37 , και 42 , Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας .
«Ο.Υ.Α / Τ.Α.Κ » Αντικαθιστά την ελληνοαμερικανική «αντιτρομοκρατική»  ομάδα  «Ειδική Απόρρητη Ομάδα Υψηλών Απαιτήσεων και Επικινδυνότητας» η οποία  απέτυχε στον εντοπισμό του Βασίλη Παλαιοκώστα ως και σε πολλές υποθέσεις δράσης αναρχικών που δρουν στις παρυφές της τρομοκρατίας . Subject:  Κυνήγι τρομοκρατών   σ όλα τα στάδια και επίπεδα , ανεξαρτήτως  χρόνου δράσης τους , έδρα (;) , e-mail ,τηλ(;), website (;)
Σώμα ’ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ’ , νέο Σώμα . Subject: Αναχαίτιση της Τουρκικής διείσδυσης στην Θράκη και στην ευρύτερη περιοχή . Έδρα Κομοτηνή  , εδαφική αρμοδιότητα , Βόρεια , ΒΑ , ΒΔ σύνορα .e-mail, τηλ, website
«Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας » με την μορφή νόμιμου σωματείου .  Σύνδεσμοι σε Αλβανία , Σκόπια , Βουλγαρία , Κωνσταντινούπολη , Πάφος.  Subject:  Γεωπολιτική και γεωστρατηγική στην εθνική ασφάλεια, έδρα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο , Ηράκλειο   e-mail ,τηλ, website
Ομάδα ΑΝΤΙ / Χ.Α.Α  ( φέρει περιβραχιόνιο Ο.Υ.Α ) ,δράση σε  Αττική , Θεσσαλονίκη , Πάτρα Subject: Καταστολή και έλεγχο  ομάδων  , Χούλιγκαν ,Αναρχικών ( μπαχαλάκηδων) , Αντιεξουσιαστών  ,έδρα Εξάρχεια . «Ταπεινοί σαν μοναχοί, αθόρυβοι σαν φίδια, μαχητές σαν πάνθηρες » e-mal, τηλ , website
«Μάχιμης Αστυνόμευσης & άμυνας  » : Αποστολή τους να γνωστοποιούν τα κακώς κείμενα στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις , στα ΜΜΕ και δεί , στο διαδίκτυο , τεκμηριωμένα και περιγραφικά , έδρα ΝΑ Αττική : e-mail  ,τηλ , έκαστου ομαδάρχη .
M.A.A.K: Μάχιμοι και αδιάφθοροι αστυνομικοί Κρήτης, επανασύσταση, έδρα Χανιά.  Subject:  Διαφθορά στην δημόσια διοίκηση  γενικά , εδαφική αρμοδιότητα επικράτεια ,e-mail, τηλ , website
«ΔΙΚ.ΑΣΤΥ » Δικαστικής αστυνόμευσης  . Subject:  Υποβοήθηση της δικαιοσύνης και της αστυνομικής προανάκρισης , βλέπ περιπτώσεις .  Αγίας Ζώνης 2 , Ζαφειρόπουλου , Λεμπιδάκη , Δώρας  Ζέμπερη κ.α , e-mail, τηλ, website
«Πολιτικής Επιθεώρησης » Subject:  Έλεγχος ομάδων πίεσης του Πολιτικού συστήματος , Συστημικής ( των οργανισμών ) , και υψηλής διαφθοράς ( λευκού κολάρου ) . Γνωστοποίηση  των  fake news  ( ψεύτικων ειδήσεων ) έδρα Αθήνα , e-mail , τηλ , website
Την  διοίκηση  των άνω δομών και την επικοινωνιακή πολιτική ,  θα ασκεί  πενταμελής επιτροπή μελών  της Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης
Η πλήρης ενεργοποίηση των  ανωτέρω παράλληλων δομών αστυνόμευσης  θα λάβει χώρα εντός του Ιανουαρίου 2018 με νεότερη ανακοίνωση .
Άρθρο 120 παρ 4  Συντάγματος , μη επιδεχόμενο αναθεώρηση  - « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»
Υ.Γ1 Οποιοσδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο , αποκαλύψει  ή συνδράμει  στην αποκάλυψη της ταυτότητα ατόμων που στελεχώνουν τις ανωτέρω δομές  , θα «εκτίθεται σε σοβαρό κίνδυνο » από τριμελής ομάδα , που έχει συσταθεί για αυτόν και μόνο το σκοπό.
Υ.Γ2 Το παρόν συνιστά ¨ Ιδρυτική Πράξη ¨και  παράλληλα  , πρόταση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη  , για  μια σοβαρή αναδιάρθρωση .
Με εκτίμηση .    ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής)
ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger