Home » , » Πρωτοβουλία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κοινή στάση και παρέμβαση της μαχόμενης Αριστεράς στο «μακεδονικό»

Πρωτοβουλία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κοινή στάση και παρέμβαση της μαχόμενης Αριστεράς στο «μακεδονικό»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 | 1:21 μ.μ.

Ενδιαφέρουσα είναι η πρωτοβουλία που πήρε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις δυνάμεις της μαχόμενης Αριστεράς, για να συνδιαμορφώσουν κοινή στάση  στο ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ. Θα αναμένουμε να δούμε αν θα βρει ανταπόκριση

Το κάλεσμα της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απευθύνεται στο ΚΚΕ, στην ΛΑΕ και σε όλες τις δυνάμεις της μαχόμενης Αριστεράς και του κινήματος: Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση, Ανασύνθεση ΟΝΡΑ, Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε, Δίκτυο για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα, Εργατικός Αγώνας, Ένωση Δικαίων, ΚΚΕ (μ-λ), Μ-Λ ΚΚΕ ΟΚΔΕ, Σύλλογος «Γιάννης Κορδάτος», Ξεκίνημα.

Στην προτεινόμενη Κοινή Δήλωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού στη χώρα μας είναι αντίθετα τόσο με τις επιδιώξεις της ελληνικής αστικής τάξης όσο και με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην περιοχή, που υπηρετεί πλήρως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Κι ακόμα πως «καμία σχέση δεν έχει η καλλιέργεια του εθνικισμού με οποιαδήποτε αγωνιστική ή αντιιμπεριαλιστική ‘’διάθεση’’. Αυτά τα συλλαλητήρια είναι εχθρικά προς το λαϊκό εργατικό κίνημα και την αριστερά. Προσπαθούν να στρέψουν την οργή της εργατικής τάξης και του λαού από τη φτώχεια και τα μνημόνια προς τον εθνικισμό, την δεξιά και την ακροδεξιά. Όποιος συμμετέχει σε αυτά ή τα στηρίζει δίνει έδαφος στην καλλιέργεια του εθνικισμού, του σκοταδισμού και του φασισμού». Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του "Πριν".
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Ιανουαρίου 2018 στις 5:36 μ.μ.

Η ακροδεξιά εθνικιστική προβοκάτσια δεν θα περάσει
https://avantgarde2009.wordpress.com/2018/01/26/i-akrodexia-probokatsia-den-th-perasei/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger