Home » , » Ανάληψη ευθύνης για επίθεση σε συμβολαιογραφείο εμπλεκόμενο σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Ανάληψη ευθύνης για επίθεση σε συμβολαιογραφείο εμπλεκόμενο σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 | 2:51 μ.μ.

Είχαμε αναφερθεί σε περασμένη ανάρτηση στην "πατάτα" που έκαναν όλες οι θεωρούμενες "μεγάλες" ενημερωτικές ιστοσελίδες, το να αποδώσουν στον "Ρουβίκωνα" την παρέμβαση που έκαναν κάποιοι νεολαίοι σε συμβολαιογραφείο που στεγάζεται στην οδό Καποδιστρίου 18 στα Εξάρχεια, και η ιδιοκτήτρια του οποίοι είναι συμβεβλημένη με τράπεζα και συμμετέχει σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Σήμερα με ανάρτηση στο indymedia υπάρχει ανάληψη ευθύνης που υπογράφετε από "αναρχικές - αναρχικούς" οι οποίοι/ες μπουκάρισαν στα συγκεκριμένο χώρο "σπάζοντας την πόρτα και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό (υπολογιστές, εκτυπωτές κτλ) στο εσωτερικό του γραφείου".

 Διανύουμε μία περίοδο που κάθε κεκτημένο εργασιακό δικαίωμα καταργείται. Με αποκορύφωμα τον νόμο σχετικά με την απεργία που εμπεριέχεται στο πολυνομοσχέδιο της 15/1/2018, το οποίο και υπερψηφίστηκε. Η προσπάθεια να γίνει ακόμη και το κάλεσμα μίας απεργίας ακόμη πιο δύσκολο φανερώνει τις ανησυχίες τους για τις κοινωνικές αντιστάσεις που έπονται. Όταν το κράτος δείχνει τα δόντια του, δείχνει και τους φόβους του.

Να παλέψουμε για την ανάγκη μας να έχουμε στέγαση, η οποία και αυτή με τη σειρά της, κλονίζεται στην Ελλάδα της κρίσης. Να μην παλέψουμε για την έννοια της ιδιοκτησίας, αλλά να υπερασπιστούμε τη στέγη μας χωρίς να τη δώσουμε αμαχητί στις τράπεζες και το κράτος. Να αντιπαρατεθούμε με όλον τον κόσμο που βρίσκεται απέναντι μας και κάνει μπίζνες με τις ανάγκες μας, με όλους τους πιθανούς τρόπους. Μπλοκάροντας πλειστηριασμούς, επιτεθέμενοι σε κάθε λογής κοράκια, δημιουργώντας κοινότητες στις γειτονιές μας και καταλαμβάνοντας σπίτια τα οποία θα στεγάσουν τις ανάγκες μας, τονίζεται μεταξύ άλλων στο κείμενο ανάληψης ευθύνης,
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger