Home » , » Δεσπότης Αμβρόσιος: Δεδηλωμένος ναζιστής και φασίστας (Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο)

Δεσπότης Αμβρόσιος: Δεδηλωμένος ναζιστής και φασίστας (Ηχητικό με τον Ν. Μπογιόπουλο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 | 12:35 π.μ.


Είχαμε αναφερθεί στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε «Απ' τις "δοξολογίες" στον χουντοδολοφόνο Ντερντιλή, στις "υμνολογίες" της ναζιστικής συμμορίας, ένα τροπάρι δρόμος» στα τελευταία «θεόπνευστα κηρύγματα του δεσπότη Αμβρόσιου.

Στο ηχητικό που παραθέτουμε –και το οποίο έχουμε ντύσει με τις κατάλληλες εικόνες- παρακολουθούμε τον σχετικό σχολιασμό που έκανε ο Νίκος Μπογιόπουλος στην ραδιοφωνική του εκπομπή.
Ακούμε, λοιπόν από τον κομμουνιστή δημοσιογράφο το πώς αυτός ο «άγιος» από  πρώην χωροφύλακας, και γνωστό φερέφωνο των γερμανοτσολιάδων στην κατοχή, που στην πορεία έγινε θαυμαστής της χούντας, κατέληξε σήμερα να αποδέχεται δημόσια τους χαρακτηρισμούς «ναζιστής» και «φασίστας», καταχειροκροτούμενος από τα μέλη του ναζιστικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου.
.
Μια αναζήτηση στον ιστότοπο μας με το όνομα του δεσπότη  Καλαβρύτων και Αιγιαλείας θα σας δώσει αρκετά αποτελέσματα για τον αρχιρασοφόρο αυτόν, που σίγουρα αδικείται στην χώρα μας ενώ ο ρόλος του μουλά στην Σαουδική Αραβία θα του ήταν πιο κατάλληλος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger