Home » , , » Ο Δημήτρης Καμμένος, οι κοινωνικές του επαφές και η απέχθεια του για τους "Ρουβίκωνες"

Ο Δημήτρης Καμμένος, οι κοινωνικές του επαφές και η απέχθεια του για τους "Ρουβίκωνες"

Από giorgis , Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 | 6:49 μ.μ.

Του  Γ. Γ.

«Εγώ έχω να πω το εξής: Εμείς παρέα με Ρουβίκωνες δεν κάνουμε, ούτε στήνουμε ΚΕΠ στα Εξάρχεια, ούτε κάνουμε παρέα με αναρχικούς, ούτε γουστάρουμε που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας ο δολοφόνος, ούτε πετάμε την εικόνα της Παναγιάς στα σκουπίδια. Η κυβέρνηση δεν χειρίζεται καλά το θέμα με Ρουβίκωνες, Εξάρχεια κτλ, γι΄ αυτό και είμαστε εμείς εκεί, για να τους "γυρίζουμε" στο σωστό τον δρόμο». 

Τα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης «Focus», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.
Θα αποφύγουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για την ποιότητα των ατόμων που στελεχώνουν την κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αλλωστε η εφαρμοζόμενη άθλια πολιτική είναι επόμενο να υποστηρίζεται και από ανάλογης υφής άτομα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ομοφοβικό, ρατσιστικό, θρασύδειλο ανθρωπάκι που λέγεται Δ. Καμμένος στρέφει τα βέλη του στον Ρουβίκωνα (Δείτε εδώ). 

Επειδή όμως εγώ τα άτομα που αποστρέφεται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τα κάνω παρέα, και κάποια απ’ αυτά είναι «κολλητοί» μου, ας κάνουμε μια σύγκριση με τα φιλαράκια του τύπου που έχει «ακραίες και ρατσιστικές απόψεις» όπως ανέφερε σε προηγούμενη δήλωση του ο κυβερνητικός ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, (Παρακολουθήστε επίσης και αυτό το βίντεο, για να θυμηθείτε την εποχή που ο Δ. Καμμένος χαρακτήριζε «εγκληματία» τον σημερινό πρωθυπουργός και όμως ο Τσίπρας κάποια στιγμή υπουργοποίησε τον υβριστή του).

Ο Δ. Καμμένος, λοιπόν, συγκατοικούσε στα ίδια βουλευτικά έδρανα με την Σταυρούλα Ξουλίδου η οποία μάλιστα είχε οριστεί υπεύθυνη Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας, Θρησκευμάτων Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων.

Ποια είναι αυτή η κυρία; Μια τύπισσα που η ίδια έχει παραδεχτεί ότι πάσχει από κλεπτομανία και την παρακολουθεί ψυχίατρος στη Θεσσαλονίκη.
Αυτό όμως είναι το ελάχιστο. 
Η ίδια ισχυρίστηκε ότι είναι «οραματίστρια» και μάλιστα και όταν σε μια περίπτωση την επισκέφτηκε στο όραμα της ο «Αγιος Εφραίμ» δέχτηκε τόσο έντονα την επιρροή του που «έσπασε η καρέκλα στη οποία καθόταν».

Να μην παραλείψουμε επίσης να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι και μορφωμένη αφού στο βιογραφικό της αναφέρει: «Το 1983 εισήχθηκα  τρίτη στο Θεολογικό Τμήμα του Α.Π.Θ. από όπου πήρα το πτυχίο μου με άριστα το 1987».

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ, λοιπόν, που μας λέει ότι δεν θέλει να έχει επαφές με «Ρουβίκωνες» και τον ενοχλεί να παίρνει ανάσες ελευθερίας ο Δημήτης Κουφοντίνας, εκτός από την Ξουλίδου συγχνωτίζεται και με αρκετά άλλα άτομα «υψηλού επιπέδου». 

Χαρακτηριστική περίπτωση ο Δημήτρης Μιχάκης. Ένα πρόσωπο που παρουσιάζεται να έχει πάρει την πρωτοβουλία για την διοργάνωση του συλλαλητηρίου στην Αθήνα για το Μακεδονικό στις 4 Φλεβάρη. Κατέβαιναν υποψήφιοι βουλευτές και οι δυο τους με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις εκλογές του Γενάρη του 2015.
(Ο εμφανιζόμενος ως διοργανωτής του συλλαλητηρίου είναι το ίδιο πρόσωπο που πρωτοστατεί ως «δεξιός ψάλτης» των σταυροφόρων του σκοταδισμού και των ναζιστών καθώς και ως εμπροσθοφυλακή του ναζιστή χρυσαυγίτη Παππά στα προ διετίας επεισόδια που προκάλεσαν οι φασίστες στο θέατρο «Χυτήριο», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "Ημεροδρόμος").

Αυτός πια δεν είχε απλώς οράματα αλλά ζωντανή επαφή με «άγιο» που μάλιστα «έμοιαζε και σαν την μορφή του Αγίου Παισίου» που του τόνισε την «μεγάλη αποστολή του να βοηθήσει την ευλογημένη Ελλάδα και να διαδώσει τον Λόγο Του Θεού».
Αξίζει να διαβάσετε τα μυθεύματα που ουσιαστικά έχουν την μορφή ευθυμογραφήματος τα οποία έχει γράψει ο συναγωνιστής και ομοϊδεάτης του Δημήτρη Καμμένου.

Μετά τα παραπάνω δεν είναι λογικό ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ο οποίος διαμαρτύρεται γιατί βλέπει «κείμενα των 153, για εξαναγκαστική συμβίωση και να ξαναδούμε τις σχέσεις μας με τους ΑΝΕΛ κτλ, λες και είμαστε τίποτα "γκόμενοι" που δεν ξέρουμε πώς να πούμε ο ένας στον άλλον, πώς να χωρίσουμε μέχρι να βρούμε άλλη γκόμενα», πέρα απ' τις βαθυστόχαστες πολιτικές του επισημάνσεις, να ξεκαθαρίζει και ποιες είναι οι επιλογές του για τις κοινωνικές του επαφές;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger