Home » , » Αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί θεωρούν ότι έχουμε "κομμουνιστική κυβέρνηση" στην χώρα μας και δίνουν πολιτική κάλυψη σε όσους/ες θα συμμετέχουν στο εθνικιστικό συλλαλητήριο της Κυριακής.

Αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί θεωρούν ότι έχουμε "κομμουνιστική κυβέρνηση" στην χώρα μας και δίνουν πολιτική κάλυψη σε όσους/ες θα συμμετέχουν στο εθνικιστικό συλλαλητήριο της Κυριακής.

Από giorgis , Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 | 1:54 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Οι τύποι που αυτοχαρακτηρίζονται "αναρχικοί" και εκδίδουν την μηνιάτικη εφημερίδα "Διαδρομή Ελευθερίας" είναι εντελώς γελοίοι και ίσως κακώς ασχολούμαστε μαζί τους.
Επειδή όμως φίλος αναγνώστης μας έστειλε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ένα άρθρο που δημοσιεύει στον ιστότοπο του αυτό το έντυπο και στο οποίο ο συντάκτης του επιχειρεί να δώσει πολιτική κάλυψη μέσα από μια σειρά ασυναρτησίες και ανιστόρητα γραφόμενα σε όσους/ες θα συμμετέχουν στο εθνικιστικό συλλαλητήριο της Κυριακής, γράφουμε δυο λόγια.

Αν και θα αρκούσε να παραθέταμε το σημείωμα της σύνταξης του εντύπου που διαπιστώνει ότι στην χώρα μας έχουμε "κομμουνιστική κυβέρνηση" και κάτι αστείες προτάσεις του άρθρου του τύπου: "ο κομμουνιστικός διεθνισμός, σταδιακά (και ολοκληρωτικά στις μέρες μας) ενσωματώθηκε στον διεθνισμό της παγκοσμιοποίησης ... Ο διεθνισμός, όμως, πλέον, έχει αποδειχθεί χειρότερος του εθνικισμού" για να φανεί ότι αυτοί οι "αναρχικοί" στερούνται στοιχειώδους σοβαρότητας να προσθέσουμε και κάτι άλλο.

Αναφερόμαστε σε άλλο e-mail που μας είχε σταλεί στο παρελθόν και το οποίο μας γνωστοποιούσε ότι στην ιστοσελίδα της Αναρχικής εφημερίδας «Διαδρομή Ελευθερίας» αναπαράγονται αποσπάσματα από το βιβλίο του Σάκη Μουμτζή και οι υπεύθυνοι του σάιτ δείχνουν να τα αποδέχονται.
Στο βιβλίο αυτό που έχει τίτλο «Η κόκκινη βία, 1943-1946, η µνήµη και η λήθη της Αριστεράς» ο συγγραφέας του εξυμνεί το έργο που γινόταν στο στρατόπεδο της Μακρονήσου και παρουσιάζει σαν κλέφτες, βιαστές και εγκληματίες τους αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, γ' αυτό και έγινε αποδεκτό με επαίνους απ' όλα τα ακροδεξιά έντυπα.

Ο ίδιος δημοσιολόγος, που έγραψε το παραπάνω βιβλίο, έχει μακρά διαδρομή στον ακροδεξιό χώρο και τώρα αρθρογραφεί στην ακροδεξιά ιστοσελίδα liberal.gr του Γιώργου Μουρούτη και του Θανάση Μαυρίδη υπέρ της Ν.Δ και του Κ. Μητσοτάκη. Στο τελευταίο του μάλιστα κείμενο κατηγορεί με αισχρό τρόπο τους αναρχικούς.

Μετά απ' τα παραπάνω θεωρούμε εντελώς περιττό να ασχοληθούμε και στο ελάχιστο με το φαιδρό πόνημα των αυτοαποκαλούμενων αναρχικών της "Διαδρομής Ελευθερίας"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:59 π.μ.

Ὅλοι ὅσοι δηλώνουν ἀναρχικοὶ δὲν ἔχουν κάποια σφραγίδα. Καὶ αὐτοὶ ποὺ ἔριξαν μπογιὲς στὸ σπίτι τοῦ Μίκη, καὶ ὅσοι συμμετεῖχαν στὸ χθεσινὸ ἀντιφασιστικὸ συλλαλητήριο, αὐτοαποκαλοῦνται ἀναρχικοὶ, δὲν τοὺς βάφτισε ἔτσι κανεὶς.

Κύριοι τοῦ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ μὲ τὸ νὰ ἀρνεῖσθε τὴν ἀναρχικὴ ταυτὸτητα στὰ ἄτομα τῆς ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, δὲν μοιάζετε μὲ τοὺς ἑλληνόψυχους τοῦ συλλαλητηρίου ποὺ δὲν θέλουν οἱ κάτοικοι τῆς FYROM νὰ αὐτοπροσδιορίζονται ὡς Μακεδόνες;

Καὶ ἄν ἐσεῖς δὲν τοὺς ἀναγνωρίζετε ὡς ἀναρχικοὺς, γιατὶ ἀρνεῖσθε τὸ ἀνάλογο δικαίωμα σὲ κὰποιους νὰ ἀρνοῦνται νὰ ἀποκαλέσουν Μακεδὸνες τοὺς κατοὶκους τὴς FYROM; Αὐτοπροσδιορισμὸς α λα κάρτ; Γιὰ σκεφθεῖτε το...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger