Home » , » Οι χειρότεροι αντίχριστοι φοράνε ράσα, να το θυμάστε αυτό παπάδες...

Οι χειρότεροι αντίχριστοι φοράνε ράσα, να το θυμάστε αυτό παπάδες...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 | 4:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

“Σωκράτη εσύ Σούπερσταρ”. Δηλαδή, αν ζούσε ο Σωκράτης θα έπρεπε να παρεξηγηθεί που το 1979 τον έκαναν τραγούδι στη Εurovision; Στο κάτω κάτω “Σούπερσταρ” τον είπαν, δεν τον είπαν “καμπούρη”.

Αλλά η “θεούσα” στα “κάγκελα”! Να ωρύεται, να απειλεί, να βρίζει, να καταριέται, ακόμα και να ασκεί βία. Να καταφέρεται εναντίον καλλιτεχνών, που απλά παίζουν ένα έργο το οποίο έχει σαρώσει τα βραβεία και είναι από το 1970!

Το είδαν άραγε και το κατακρίνουν; Δεν νομίζω, τους το είπε όμως κάποιος παπάς. Σαν αυτούς που λένε ότι θα έρθει το ξανθό γένος να πάρει την Πόλη από τους Τούρκους να τη δώσει στους Έλληνες; Η σαν αυτούς που θεωρούν αμαρτία την μη υποταγή στους τοκογλύφους και τους υπόλοιπους δυνάστες;

Κατά τα άλλα “Αγαπάτε αλλήλους”, αρκεί να μην είναι αλλόθρησκοι, άθεοι, ομοφυλόφιλοι, κομμουνιστές κι ένα σορό άλλες κατηγορίες. Α! Και γυναίκες. Εκτός αν είναι θεούσες.

Έτσι τα είπε ο Ιησούς παπάδες; “Αγάπα τον πλησίον εκτός από όσους με σατιρίζουν”; Εσείς δε λέτε ότι συγχώρεσε ακόμα κι αυτούς πουν Τον σταύρωσαν; Ωραίοι “μιμητές του Χριστού” είστε!

Ταλιμπάν είσαστε. Μα πάνω από όλα υποκριτές. Γιατί μέσα στην Αγία Γραφή ο Ιησούς ταυτίζεται με τους φτωχούς, τους κατατρεγμένους. Λέει πως όποιος βοηθήσει τους αδύναμους, είναι σαν να βοηθά τον ίδιο. Κι όποιος τους κατατρέχει, ακόμα κι αν τους αγνοεί, είναι σαν Τον χτυπά.
Εμπρός λοιπόν, αντί να κάνετε πόλεμο, βοηθήστε αυτούς που έχουν ανάγκη. Όχι μόνο δεν βοηθάτε, συμμαχείτε με τους ακροδεξιούς, που σαν ναζί μισούν τον Εβραίο Ιησού ενώ κάποιοι από δαύτους λατρεύουν τον “σατανικά υπέροχο Εωσφόρο – Πάνα” κλπ.

Σας πείραξε μια όπερα που όντως δεν είναι χριστιανική. Είναι όμως χριστιανικό η βλαστήμια, η βία και τα υπόλοιπα αίσχη των δήθεν πιστών;

Κι όμως είναι! Γιατί; Επειδή οι παπάδες κάνουν εμπόριο ελπίδας. Πουλάνε θρησκεία, δεν πιστεύουν πραγματικά. Στην πράξη είναι κομματόσκυλα με ράσα. Σαν κομματόσκυλα, πρέπει να γαβγίζουν, να μαζεύουν το κοπάδι των προβάτων και των άλλων μηρυκαστικών. Για να μην καταλάβουν ποτέ τα αμνοερίφια ποιος θα τους φάει στο τέλος. Ο τσέλιγκας, ο οποίος βέβαια θα ρίξει τα κόκαλα στα σκυλιά που τον υπηρετούν πιστά.

Η μόνη θρησκεία, ο μοναδικός τους Θεός είναι η εξουσία κι ο πλούτος που έρχεται από αυτή. “Μακάριοι οι ειρηνοποιοί”. Αλλά αυτοί θέλουν τον πόλεμο και μάλιστα τον πιο ανίερο, αυτόν που βαπτίζουν “ιερό”! Είναι η πληγή της ανθρωπότητας, το στήριγμα κάθε διεφθαρμένου καθεστώτος, που εξασφαλίζει τα μεγάλα συμφέροντα τους.

Δεν πρόκειται μόνο για μια όπερα. Θέλουν να μας επιβληθούν παντού. Στο φαΐ στο ντύσιμο στο σεξ... Να συνηθίσουμε να υπακούμε σε κάθε εντολή, ακόμα κι όταν αυτή είναι εντελώς παράλογη.

Εκατομμύρια έχουν πεθάνει άδικα από τους φανατικούς. Ευτυχώς στην Ελλάδα σήμερα δεν έχουν πια τόση δύναμη, αλλιώς, να είστε σίγουροι, ότι θα άναβαν φωτιές να κάψουν τους “αμαρτωλούς”. Οι δήθεν αναμάρτητοι, που είναι οι μεγαλύτεροι και αισχρότεροι εγκληματίες όλων των εποχών: Οι φανατικοί θεομπαίχτες, οι οποίοι έχουν βαλθεί να μας κάνουν τη ζωή κόλαση, για να πάμε στον Παράδεισο! Βρε άντε στο διάολο...

Άραγε τι ήταν ο Ιησούς ο Ναζωραίος; Ένα θύμα του κατεστημένου. Της θρησκευτικής και πολιτικής εξουσίας της εποχής του. Ποιος τον Σταύρωσε; Το Ιερατείο! Γιατί; Γιατί έλεγε πράγματα που όλοι έβλεπαν, αλλά που λίγοι τολμούσαν να πουν, αφού ενοχλούσαν. Μιλούσε για υποκρισία, για αδικία, κήρυττε για κοινωνία Ισότητας, Αλληλεγγύης, Αγάπης και Ελευθερίας. Τα λόγια και τα έργα των πρώτων εκείνων χριστιανών όπως και των προηγούμενων “προφητών”, που κι αυτοί είχαν οι περισσότεροι κακό τέλος από τους ισχυρούς κάθε εποχής, φρόντισαν να τα καπελώσουν έπειτα από καιρό οι αετονύχηδες.
Κι ο Χριστιανισμός από “επαναστατική θρησκεία”, επομένως “επικίνδυνη και εγκληματική” (για τους Ρωμαίους δυνάστες), κατάντησε ο κύριος στυλοβάτης του άδικου και διεφθαρμένου συστήματος.

Οι χειρότεροι αντίχριστοι φοράνε ράσα, να το θυμάστε αυτό παπάδες... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger