Home » , » Αναβλήθηκε για τις 25 Απρίλη η δίκη των δυο διαδηλωτών. - Μαζική συγκέντρωση ενάντια στην τρομοκρατία και καταστολή

Αναβλήθηκε για τις 25 Απρίλη η δίκη των δυο διαδηλωτών. - Μαζική συγκέντρωση ενάντια στην τρομοκρατία και καταστολή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Απριλίου 2018 | 4:01 μ.μ.

Εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ήταν ότι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συγκέντρωση στα δικαστήρια των Ευελπίδων ενάντια στην τρομοκρατία και την καταστολή, καθώς σήμερα παραπέμφθηκαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου οι δύο διαδηλωτές που συνελήφθησαν τη Δευτέρα κατά την άγρια επίθεση των ΜΑΤ στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας 902 με συνθήματα όπως «Ο νόμος και η τάξη των αφεντικών, θα τσακιστεί από το δίκιο των εργατών», «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς αφεντικά», οι διαδηλωτές απαίτησαν την απελευθέρωση των συλληφθέντων διαδηλωτών.

Η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη 25 Απρίλη, προκειμένου να προσκομιστεί όλο το υπόλοιπο αποδεικτικό υλικό που αποδεικνύει το ανυπόστατο και ψευδές των κατηγοριών. Οι δύο νέοι αφέθηκαν ελεύθεροι, οι οποίοι βγήκαν από την αίθουσα, με τους διαδηλωτές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και συνθήματα.

Παράλληλα οι διαδηλωτές απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα.  

Θυμίζουμε ότι ο εισαγγελέας άσκησε στους δύο νέους ποινική δίωξη με τις εξής ψευδείς, ανυπόστατες αλλά και βαρύτατες κατηγορίες: Απρόκλητη φθορά αντικειμένου τοποθετημένου σε χώρο από περισσότερους, αντίσταση από περισσότερους, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού κατά την άσκηση των καθηκόντων του, εκτέλεση βιαιοπραγίας κατά τη διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση από περισσότερους και από πρόσωπο με καλυμμένα χαρακτηριστικά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger