Home » , , » Πως δικαιολογείται η σφαγή ενός ολόκληρου λαού; Εντολή Θεού!

Πως δικαιολογείται η σφαγή ενός ολόκληρου λαού; Εντολή Θεού!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Μαΐου 2018 | 3:01 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Παραδέχομαι ότι οι Εβραίοι περνάν τους Έλληνες σ' ένα πράγμα: Τη γενοκτονία. Εμείς, οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι δηλαδή, ξεκληρίσαμε την Τροία σκοτώνοντας όλο τον ανδρικό πληθυσμό, πλην του Αινεία, τα παιδιά, ενώ εξανδραποδίσαμε τις γυναίκες.
Δεν τα πήγαμε κι άσχημα για φονιάδες, μέχρι και δυο Έπη κάναμε για τη σφαγή, αλλά οι Εβραίοι προηγήθηκαν τουλάχιστο 100 χρόνια, αφού άρχισαν να εξοντώνουν τον πληθυσμό της Παλαιστίνης, από τότε που λέγονταν Χαναάν.
Βλέπετε, κάθε κράτος έχει φροντίσει ή έχει προσπαθήσει να εξοντώσει τουλάχιστο ένα λαό. Οι ΗΠΑ, αν και νέοι, κατέχουν το Παγκόσμιο ρεκόρ.

Το πιο γνωστό παράδειγμα γενοκτονίας των Εβραίων, αλλά όχι το μοναδικό, η Ιεριχώ, όπου σφάχτηκαν όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και τα βρέφη, όπως επίσης και τα ζώα τους!
Μόνο μια πουτάνα και το σόι της τη γλύτωσε, δικαιώνοντας τη μεταγενέστερη παροιμία για τις τύχες τις καλές. Ίσως επειδή βοήθησε τους ρουφιάνους, το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα.
Έκανε δηλαδή ότι ακριβώς οι σημερινοί βουλευτές μας: Βοήθησε στην υποδούλωση και καταστροφή της χώρας της.

Όπως είναι φυσικό το πρώτο βραβείο στην ανθρωποσφαγή έπρεπε να τιμηθεί αναλόγως. Έτσι η περιγραφή του αφανισμού της πόλης, έγινε ένα από τα ιερότερα βιβλία, όχι μόνο των Εβραίων αλλά και όλων των Μονοθεϊστών, ειδικά των Χριστιανών, που είναι γνωστό, πόσο αγαπάνε τους άλλους, από την εποχή της Ιεράς Εξέτασης, και πιο πριν, όταν έπαιρναν εκδίκηση από τους Ειδωλολάτρες. Άγια πράγματα.

Όμως εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Πως δικαιολογείται η σφαγή ενός ολόκληρου λαού; Εντολή Θεού!
Α στο διάλο! Δηλαδή ο Θεός έκανε τόσο κόπο, να φτιάξει ένα λαό, μόνο και μόνο για να εξοντωθεί από έναν άλλο; Λιγάκι σαδιστικό δεν το βρίσκετε;
Κι αφού ήθελε να εξαφανιστεί, γιατί δεν τον καθάριζε ο ίδιος, όπως στα Σόδομα; Μπαμ κι έξω! Θεολογικές απορίες. Έχω βέβαια μια θεωρία πιο λογική.
Ότι Θεός δεν υπάρχει, υπάρχουν όμως πολλά καθάρματα. Εφόσον δεν υπάρχει, δεν διέταξε καμία σφαγή, απλά οι φονιάδες βρήκαν αυτό το παραμύθι, για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους. Αν έλεγαν πως τους σκότωσαν, για να πάρουν τη γη τους, που αυτό ακριβώς έκαναν, ο Ιησούς του Ναυή πχ θα ήταν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης. Αλλά με το κατασκεύασμα του Θεού χαρακτηρίστηκε δίκαιος!!!
Κι από κοντά οι παπάδες να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τ' αδικαιολόγητα. “Αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν κακοί”.

Το ίδιο ακριβώς μας λέει το Ισραήλ σήμερα για τους άοπλους Παλαιστίνιους. “Είναι τρομοκράτες”. Χαρακτηρίζουν έτσι τα μικρά παιδιά και τον απλό λαό που δολοφονούν τα πάνοπλα καθάρματα του Τελ Αβιβ. 

Τρομοκρατούν τους “ανήμπορους” Ισραηλίτες, οι οποίοι κατεδαφίζουν τα σπίτια των Παλαιστινίων, τους φυλακίζουν για ψύλλου πήδημα, και τους εκτελούν για το τίποτα! Μάλιστα...

Δυστυχώς σήμερα έχουμε το καταραμένο ιντερνέτ, που χαλάει τη θεολογική ερμηνεία, δηλαδή την προσπάθεια δικαιολόγησης της σφαγής. Πάω στοίχημα πως όσο “τρομοκράτες” είναι τα μικρά παιδιά κι οι άοπλοι που σκοτώθηκαν χτες από τους Ισραηλινούς εγκληματίες, άλλο τόσο “κακοί” θα ήταν κι όσοι εξοντώθηκαν εκείνα τα χρόνια δήθεν κατ' εντολή του Θεού.

Βέβαια εκείνοι οι Εβραίοι δεν έκαναν μισές δουλειές, όπως οι Τούρκοι, που γλύτωσαν μερικοί Πόντιοι και Αρμένιοι, δεν άφησαν κανένα μάρτυρα του φονικού, έτσι μπορούν κάποιοι σήμερα, να λένε ότι τους κατέβει.

Αλλά, βρε Νετανιάχου, τη δικαιολογία της “αυτοάμυνας” τη σκεφτήκατε πολύ να την πείτε; Πάνω από 100 νεκροί Παλαιστίνιοι τις τελευταίες μέρες (55 σήμερα), χιλιάδες τραυματίες κι από σας δεν άνοιξε μύτη! Κάτι σαν αυτό που λένε ορισμένοι δολοφόνοι, “έπεσε πάνω στο μαχαίρι μου καμιά δεκαριά φορές κύριε Πρόεδρε...”! Σας πιστέψαμε.

Αλλά θα συμφωνήσω ότι ο ανισόρροπος και διεφθαρμένος Πρόεδρος της Αμερικής έγραψε σήμερα Ιστορία. Με το αίμα αθώων άρχισε ένα νέο σκοτεινό κεφάλαιο, που φοβάμαι πως θα έχει ένα πολύ, μα πολύ, άσχημο τέλος για όλους.
Ακόμα όμως να μάθουν οι Ισραηλίτες. Και που κατέστρεψαν τη Ιεριχώ τίποτα δεν κατάφεραν. Τη πάτησαν αργότερα από τους Ρωμαίους.
Έτσι γίνεται πάντα όταν επικρατεί το μίσος. Πως το είπε εκείνος ο σοφός Εβραίος; Μάχαιραν έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger