Home » , , , » Ο Ν. Μπογιόπουλος "ξεσκίζει" χωρίς καν να κατονομάζει τον Παύλο Τσίμα (Ηχητικό)

Ο Ν. Μπογιόπουλος "ξεσκίζει" χωρίς καν να κατονομάζει τον Παύλο Τσίμα (Ηχητικό)

Από giorgis , Τρίτη 22 Μαΐου 2018 | 8:57 μ.μ.

Δεν μπορεί να πούμε ότι δεν χαρήκαμε αρκετά ακούγοντας τον Ν. Μπογιόπουλος στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του να "ξεσκίζει" τον Παύλο Τσίμα απαξιώνοντας ακόμα και να τον κατονομάζει.
(Για την άθλια τοποθέτηση που έκανε ο δημοσιοκάφρος του Αλαφούζου που προσπάθησε σχεδόν να εξισώσει το γιαούρτωμα ενός πολιτικού με τη μαχαιριά στη καρδιά που δέχτηκε αντιφασίστας από νεοναζί δολοφόνο, γράφαμε σ' αυτή μας την ανάρτηση).

Ο κομμουνιστής δημοσιογράφος φωτογράφισε τον Π. Τσίμα ότι βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτούς που δεν μπορεί να ξεχωρίσουν το γιαούρτι από το δολοφονικό μαχαίρι,  το γιουχάισμα από το λιντσάρισμα, την διαμαρτυρία από τις κλωτσιές και τις μπουνιές. (στους αρχιτέκτονες, δηλαδή, τις θεωρίας των "δυο άκρων)
(Προφανώς ο Τσίμας δεν στερείται αντίληψης να μην καταλαβαίνει την διαφορά. Απλώς τις ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες του προσφέρει, συμπληρώνουμε εμείς).

Και συμπλήρωσε ο κομμουνιστής δημοσιογράφος: "Μιλάς για την φασιστική επίθεση κατά του Μπουτάρη και έρχονται κάποιοι και σου λένε: Ναι μεν για τον Ρουβίκωνα, τί έχεις να πεις;"
Το πώς απάντησε σ' αυτό το υποθετικό ερώτημα το ακούμε στο ηχητικό που παραθέτουμε. Το ότι, σύμφωνα με το σκεπτικό του Ν. Μπογιόπουλου, η δράση της αναρχικής ομάδας είναι "λαθεμένη και αναποτελεσματική" είναι μια πολιτική άποψη, μακριά από προβοκατορολογίες, την οποία μπορεί να συζητήσουμε, όπως και αν είναι δείγμα "πολιτικής ανωριμότητας" ο χρόνος που επέλεξαν οι αναρχικές συλλογικότητες για να κάνουν παρέμβαση στο  κτίριο που στεγάζεται το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger