Home » , » Ρατσιστική επίθεση νεοναζί στην Θεσσαλονίκη. Τέσσερις τραυματίες, οι δυο σοβαρά.

Ρατσιστική επίθεση νεοναζί στην Θεσσαλονίκη. Τέσσερις τραυματίες, οι δυο σοβαρά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 | 3:21 μ.μ.

Την στιγμή που αντιεξουσιαστικές και αναρχικές συλλογικότητες επιστρατεύουν όλες τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο που μπορούν του πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών, τα "τάγματα εφόδου" των νεοναζί εξακολουθούν το δολοφονικό τους όργιο απέναντι σε μετανάστες και αντιφασίστες.

Το τελευταίο καταγραμμένο περιστατικό συνέβη σήμερα στις 1.30 το πρωί στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δεκαπέντε περίπου κρανοφόροι νεοναζί, οπλισμένοι με μαχαίρια και ρόπαλα βρίζοντας και ουρλιάζοντας «να φύγετε από εδώ, να πάτε στη χώρας σας», επιτέθηκαν σε παρέα μεταναστών.
Χτυπούσαν όποιο έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα ένας μετανάστης ο οποίος δέχτηκε μαχαιριά στο πόδι, καθώς ο ένας Ελληνας που προσπάθησε να βοηθήσει τα θύματα της επίθεσης, να  τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ άλλοι δυο μετανάστες τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Τα κίνητρα αυτής της δολοφονικής επίθεσης ήταν καθαρά ρατσιστικά, ενώ όταν κατέφθασε αργότερα στο σημείο της επίθεσης η αστυνομία, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Υ.Γ.: Είδηση που μας έστειλε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο σύντροφος απ' την Θεσσαλονίκη.   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Ιουλίου 2018 στις 3:33 μ.μ.

σκεψου μέσα σε λιγους μηνες απο την πλημμύρα στην περιοχη Μάνδρας, ίσαμε σημερα ολοκαύτωμα Ανατολικής Αττικής οπου, μέσα σε λιγους μηνες εχουμε 130 νεκρούς συνανθρώπους μα και πάνω απο 200 τραυματίες κλπ να αφορούσε η υποθεση...
'χοτ σποτ' κει εκει να βλέπατε... σαματάς... ΜΚΟ, οι γιαλαντζί αριστεροί, κλπ ραμολυμεντα... που υπηρετούν τον ρατσισμό κατά των Ελληνων... κανεις απο δαυτους δεν φάνηκε... οχι οτι τους εχουμε αναγκη... αλλα παρεμπίπτοντος αναφέρεται... επειδη ολα τα ξινά και τα στραβα... στους Ελληνες !!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger