Home » , » Επιλεκτικές Συριζαίικες "ευαισθησίες"

Επιλεκτικές Συριζαίικες "ευαισθησίες"

Από giorgis , Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 | 6:41 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Καμιά αντίρρηση στο να καταγγέλλονται τα εγκεφαλικά κατασκευάσματα δημοσιοκάφρων που μας τα παρουσιάζουν σαν "ειδήσεις". Απόλυτα κατανοητός είναι επίσης ο θόρυβος που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω τον φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για το "ρεπορτάζ" που δημοσίευσε την Κυριακή ο "Ελεύθερος Τύπος" και παρουσίαζε ένα δήθεν" SMS να έχει σταλεί από το Μέγαρο Μαξίμου προς επιλεγμένα..στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και υποτίθεται ότι τους υπεδείκνυε πώς έπρεπε να διαχειριστούν επικοινωνιακά τις πρόσφατες δολοφονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Μια απορία μόνο για την τόση επιλεκτική "ευαισθησία" ορισμένων. Επειδή ζούμε στην ίδια χώρα και δεν έχουμε όλοι/ες την μνήμη τσιμέντου εύκολα μπορούμε να ανακαλέσουμε στην σκέψη μας τι εξωφρενικά κατασκευασμένα δημοσιεύματα έχουν υπάρξει σε βάρος του Τάσου Θεοφίλου -που σήμερα αθωώθηκε οριστικά και αμετάκλητα- και της Ηριάνας. Τότε δεν είδαμε κανένα διάβημα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ -όπως έκανε τώρα ο προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός- για να "αποκατασταθεί η αλήθεια" και να "διερευνηθούν οι ευθύνες" δημοσιογράφων.

Οταν ο "έγκριτος" δημοσιογράφος Γ. Παπαχρήστου  αποδείχτηκε ότι κερδίζει το παντεσπάνι του, γράφοντας μυθοπλασίες, (εδώ μια χαρακτηριστική περίπτωση) δεν είδαμε να υπάρχει καμιά αντίδραση και από κανέναν. Οταν δημοσιολόγος του τηλεοπτικού σταθμού Star σε "ρεπορτάζ" της ότι ανακάλυπτε "οι αναρχικοί των Εξαρχείων δέχτηκαν κονβόι με «πολεμοφόδια» από τη Γαλλία", δεν είδαμε να συγκινηθεί κανένας.

Και κάτι ακόμα για όσους ενδιαφέρονται για την "αξιοπιστία", του δημοσιογραφικού "λειτουργήματός". Η φημολογία που κυκλοφορεί αναφέρει ότι το "πάρτι" που έχει στηθεί με τα "μυστικά κονδύλια" επί υπουργίας Κοτζιάς δεν έχει προηγούμενο ακόμα ακόμα και την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών ο Σαμαράς. Κι εδώ μιλάμε για  πάρα πολύ χρήμα, που καταλήγει ένα μεγάλο μέρος του στις τσέπες δημοσιογράφων.
Γιατί γι' αυτό το ζήτημα δεν μιλάει κανένας;

Όπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας ποτέ δεν μάθαμε ποιους περιλαμβάνει ο «κατάλογος των 40 δημοσιογράφων που είναι και πράκτορες της ΕΥΠ» όπως δήλωσε δημοσίως ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας.

Να θυμίσουμε και κάτι άλλο. Οι μπάτσοι της Σκότλαντ Γιαρντ που ήρθαν εδώ στην ιστορία της 17Ν έγραψαν μια έκθεση που την δημοσίευσε τα περιοδικό τους “Janes Intelligence Review”.

Στην έκθεση τους, λοιπόν, οι Αγγλοι πράκτορες αναφέρουν: «δημοσιογράφοι που δουλεύουν σε ΜΜΕ λειτουργούν ταυτόχρονα και ως κρατικοί υπάλληλοι».

Και αυτοί είναι που κάνουν την «βρόμικη» δουλειά. Παραπληροφορούν, απροσανατολίζουν, κατευθύνουν, την λεγόμενη «κοινή γνώμη». Για τις «υπηρεσίες» αυτές απολαμβάνουν το παντεσπάνι τους.

Αλλά αυτά τα ονόματα δεν υπάρχουν σε καμιά λίστα και δεν πρόκειται να ‘ρθουν ποτέ στην δημοσιότητα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger