Home » , » Γελοιότητες χριστέμπορων και τοποθετήσεις χρηστών του twitter

Γελοιότητες χριστέμπορων και τοποθετήσεις χρηστών του twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 | 4:04 π.μ.

Πριν λίγο καιρό τότε που οι καταστροφικές πυρκαγιές έσπερναν τον όλεθρο και σκορπούσαν τον θάνατο κάποια "έγκριτα" ΜΜΕ  μας μιλούσαν για εικονοστάσια και εικόνες της Παναγίας που η φωτιά τα άφησε ανέπαφα.

Τώρα απ' τα ίδια αυτά ΜΜΕ και όχι μόνο κάνουν κάνουν παρέλαση, οι "άγιοι" δεσποτάδες" μας για να μας πουν τα θεόπνευστα τροπάρια του που αυτή την φορά έχουν σχέση με την "παρέμβαση" της Παναγίας στην απελευθέρωση των δυο ελλήνων στρατιωτικών από το καθεστώς της Αγκυρας.

Ο δεσπότης Καστοριάς μας παροτρύνει "Να ευχαριστήσουμε την Παναγία μας για το δώρο που έκανε στους Ελληνες", ο "άγιος" Χριστιανουπόλεως μας λέει ότι "Η απελευθέρωση των Στρατιωτικών απέδειξε ότι η Παναγία είναι η ελπίδα μας" και παρόμοια τροπάρια ψάλουν αρκετοί ακόμα αρχιρασοφόροι.
Λογικό ήταν να ακολουθήσουν το κήρυγμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου ο οποίος μας είπε ότι "Φαίνεται ότι η Παναγία θέλησε να μας στείλει ένα μεγάλο δώρο". (Μιλάμε για τον ίδιο "άγιο" ο οποίος "προσεύχεται" να μακελέψει ο Ερντογάν τον Κουρδικό λαό και κάνει χρυσοφόρες μπίζνες με το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ).

Αλήθεια, δεν αντιλαμβάνονται όλοι αυτοί οι Χριστέμποροι ότι γίνονται γελοίοι;
Αντί για δικό μας σχολιασμό μια "μεγάλη γεύση" από τοποθετήσεις χρηστών του twitter:


















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger