Home » , » Ν.Δ: Μπερδεύει τις εκλογές με τις Απόκριες.

Ν.Δ: Μπερδεύει τις εκλογές με τις Απόκριες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 | 6:40 π.μ.


Γράφει ο mitsos175.

Καλέ όχι, δεν υπάρχει ακροδεξιά στη ΝΔ. Όπως δεν υπάρχουν περιττώματα σε βόθρο.
Η ΝΔ είναι μετριοπαθές κόμμα. Το βλέπεις, ξεχειλίζει από μετριοπάθεια. Στελέχη της ο “κεντρώος” Βορίδης, γνωστός και ως ακτιβιστής με το τσεκούρι”, ο “σχεδόν αριστερός” Άδωνις, ο ίδιος ο αρχηγός του κόμματος, που θαυμάζει γνωστές προσωπικότητες του κέντρου, όπως ο... Πινοσέτ

 Είναι τόσοι πολλοί οι “κρυφοί κομμουνιστές” της ΝΔ που, αν αρχίσουμε να λέμε ονόματα, δεν θα τελειώσουμε. Μην ξεχάσουμε και τους φιλοβασιλικούς, που δεν είναι ακροδεξιοί, όχι, είναι αυλικοί.  

 Θα μου πείτε: Ε, κι επειδή βρέθηκαν ένα, δυο, τρεις, τέσσερις, μερικές δεκάδες χιλιάδες στελέχη, είναι λόγος αυτός; Μα όχι! Φαίνεται στη πολιτική της, πόσο κέντρο - απόκεντρο είναι. Ακόμα και χτες σχολιάζοντας την ενέργεια του Ρουβίκωνα η Ντόρα, η αδερφή του αρχηγού είπε:
«Η κυβέρνηση δείχνει κάτι παραπάνω από ανοχή απέναντι στον ‘Ρουβίκωνα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η εικόνα αυτή θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι οι αντεξουσιαστές έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν». 
Ακούς εκεί, να κάνουν ότι οι αντεξουσιαστές και όχι οι εξουσιαστές.!

Στην πυρά λοιπόν ο μπάτσος που δεν πυροβόλησε τους ακτιβιστές. Έπρεπε να τους ρίξει, να τους σκοτώσει. Όχι καλέ δεν είναι ακροδεξιοί. "Δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στην οποία αυτό να θεωρείται αυτονόητο ή πολιτικός ακτιβισμός" , συνέχισε η κυρία Μιχαλολιάκου, συγνώμη, η κυρία Μητσοτάκη ήθελα να πω...

Έχεις απόλυτο δίκιο Ντόρα μου. Δημοκρατία, όπως την εννοείς, σημαίνει να ρίχνουν τα ΜΑΤ δακρυγόνα σε σχολεία, όπως έκαναν στην Κερατέα, στις Σκουριές, να δέρνουν συνταξιούχους, απεργούς, να σκοτώνουν οι τραμπούκοι, να τα σπάνε οι Κένταυροι, να εξοστρακίζονται σφαίρες, να την κοπανάει σαν "κύριος" ο Χριστοφοράκος από την χώρα και να δίνεις κάλυψη στους ναζί..

Μήπως ο αστυνομικός στην Πρεσβεία του Ιράν, ήταν νέος και δεν ήξερε τι πρέπει να κάνει; Να δείρει, να πυροβολήσει, να βρίσει έστω;
Όλα αυτά που λένε δεν έχουν σχέση με την ακροδεξιά έτσι;
Ούτε με το ότι υιοθετούν την απόλυτα ναζιστική τακτική των στρατοπέδων συγκέντρωσης. 
Φυλακίζουν αθώους, στα κολαστήρια. Αυτό βέβαια το εφαρμόζει κι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν κάνει κι άλλος το ίδια εγκληματική ενέργεια, δεν αλλάζει το έγκλημα αυτό καθ' αυτό.

Να δούμε άλλες μετριοπαθείς δηλώσεις που δείχνουν την πολιτική τους; "Η κοινωνική ισότητα, είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση". Δεν το είπε ο Χίτλερ, ο Γκέμπελς, ο Παπαδόπουλος έστω, το είπε ο Μητσοτάκης. Είναι κι αυτό ένδειξη πως ουδεμιά σχέση έχει η ΝΔ με ρατσισμό ή ακροδεξιά. Καμία σας λέω!

Οι πρώην κομμουνιστές, που γλείφουν τη ΝΔ, για να οικονομήσουν κάποιο κόκκαλο συνταξιούχου, ανέργου ή εργαζόμενου, κάνουν ένα σοβαρό λάθος. Νομίζουν πως, αν πουν, ότι η ΝΔ δεν είναι ακροδεξιά, θα χαρούν οι γαλάζιοι λυκάνθρωποι. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Γιατί όχι φανερό καμάρι; Γιατί μπερδεύουν τις εκλογές με τις Απόκριες.

Μεταμφιέζονται λοιπόν σε ανθρώπους. Μπας και πάρουν ψήφο. Ευτυχώς οι ανθρωποφάγοι είναι πάντα μειοψηφία. Για να κυβερνήσουν θέλουν και τα κορόιδα. Που αυτά είναι περισσότερα, όχι η πλειοψηφία σίγουρα, πάντως είναι αρκετά. Έτσι οι 300.000 απολύσεις λόγω “περικοπής δαπανών” γίνονται 700.000 προσλήψεις. Να βάλουν κάτι παραπάνω “να τη βγουν” στο ΣΥΡΙΖΑ.
Τα χαράτσια, που μετά τις εκλογές θα αυξηθούν, ενώ θα πετάν από τα σπίτια τους “κακοπληρωτές”, προεκλογικά κόβονται.

Οι καρχαρίες τρώνε φύκια, οι γάιδαροι πετάνε και οι λαγοί; Αυτοί, όταν δεν βάζουν τα πετραχήλια τους, λένε τι θα γίνει, για να μετρήσουν αντιδράσεις.
Τεμπέληδες όσοι παίρνουν επιδόματα. Δεν το είπε η ΝΔ, το είπε η τσόντα της το ΠΑΣΟΚ.

Άμοιροι πρώην κομμουνιστές, γιουσουφάκια του κάθε κηφήνα, που φιλάτε τις κατουρημένες ποδιές τους. Νομίζετε ότι τους κολακεύετε. Στη ΝΔ χαίρονται να τους λένε ακροδεξιούς. Το λένε μεταξύ τους, όταν είναι μόνοι και καμαρώνουν. Γι αυτό ποτέ δεν θα σας δουν σαν δικούς τους. Πάντοτε θα σας βλέπουν με καχυποψία λόγω του παρελθόντος.
Θα σας ταΐσουν, θα σας φροντίσουν, όπως φροντίζει ο αφέντης το σκύλο του. Ποτέ όμως o τσοπάνης δεν θεωρεί το μαντρόσκυλο και τα πρόβατα ίσα μ΄ αυτόν... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger