Home » , , » Ο Κασιδιάρης παρακινεί πολίτες να "ξεφορτωθούν τα ανθρώπινα σκουπίδια" τους Ρομά αθώος. Ο αναρχικός Γ. Καλαϊτζίδης κάνει μια φραμπαλετζίδικη ανάρτηση για τον Σκάι, 8 μήνες φυλακή, τελεσίδικα.

Ο Κασιδιάρης παρακινεί πολίτες να "ξεφορτωθούν τα ανθρώπινα σκουπίδια" τους Ρομά αθώος. Ο αναρχικός Γ. Καλαϊτζίδης κάνει μια φραμπαλετζίδικη ανάρτηση για τον Σκάι, 8 μήνες φυλακή, τελεσίδικα.

Από giorgis , Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 | 5:03 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Τα "εγγόνια του Αδόλφου" τραμπουκίζουν ανενόχλητα, έχοντας εξασφαλισμένη προστασία και κάλυψη, τιτλοφορούσαμε περασμένη ανάρτησή μας.
Κι αυτό επιβεβαιώνεται συνέχεια με αξιοσημείωτη την περίπτωση του ναζιστικού στελέχους Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος κάθε φορά που αντιμετωπίζει ποινική δίωξη, από τους δικαστές αποδίδεται 'λευκή περιστερά" στην κοινωνία.

Εχει, λοιπόν, κάθε λόγο να πανηγυρίζει σήμερα το εγκληματικό μόρφωμα απ' την ιστοσελίδα του αφού "Μέσα σε 48ώρες ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αθωώθηκε για δύο υποθέσεις, τις οποίες τα μέσα ενημέρωσης διαφήμισαν επί έτη ως «εγκλήματα της Χρυσής Αυγής»", όπως γράφει.

Και ποιες ήταν οι κατηγορίες για τις οποίες απαλλάχτηκε ο Κασιδιάρης; Η πρώτη ήταν ένα ρατσιστικό κρεσέντο που είχε κάνει σε ομιλία του σε κατοίκους του Ασπροπύργου στις 15/5/2011 με την οποία τους προέτρεπε να "ξεφορτωθούν τα ανθρώπινα σκουπίδια", από την περιοχή τους, όπου "ανθρώπινα σκουπίδια"= Ρομά.
Οι δικαστές, λοιπόν που δίκαζαν την υπόθεση έκριναν ότι αυτή η αποστροφή της ομιλίας του Κασιδιάρη δεν ήταν παρακίνηση σε βία, αλλά ...πολιτική τοποθέτηση.

Η δεύτερη υπόθεση για την οποία αθωώθηκε ο Κασιδιάρης ήταν γιατί βρέθηκε στον υπολογιστή του πλαστή ταυτότητα που είχε φτιάξει για τον αδελφό του. Δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό του δικαστηρίου με το οποίο αθωώθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του ναζιστικού μορφώματος.

Το μόνο που μένει να δούμε μετά τις δικαστικές αυτές ετυμηγορίες είναι αν ο Κασιδιάρης θα μηνύσει τους ... μηνυτές του, ειδικά τον Παναγιώτη Δημητρά ο οποίος προκάλεσε και την πρώτη δικαστική δίωξη που αναφέραμε. Και αυτό δεν το αναφέρουμε τυχαία.
Θυμηθήκαμε την περίπτωση της πανεπιστημιακού Μαίρης Βαβαγιάννη .Η κυρία αυτή υπήρξε μάρτυρας στη γνωστή υπόθεση της επίθεσης από ομάδα ροπαλοφόρων, οι οποίοι χτύπησαν και μαχαίρωσαν μεταπτυχιακό φοιτητή στο χώρο του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, τον Οκτώβριο του 2007.

Η πανεπιστημιακός είδε την ομάδα των τραμπούκων να βγαίνει από αυτοκίνητο - που, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ανήκε στον Η. Κασιδιάρη. Το κατέθεσε στην αστυνομία και έπειτα και στην δίκη που έγινε. Στην ακροαματική διαδικασία ο Κασιδιάρης αθωώθηκε και στην συνέχεια η Μαίρη Βαβαγιάννη βρέθηκε στο δικαστήριο, κατηγορούμενη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία, έπειτα από μήνυση του «αθώου» βουλευτή. 

Υ.Γ: Ο Κασιδιάρης παρακινεί πολίτες να "ξεφορτωθούν τα ανθρώπινα σκουπίδια" τους Ρομά αθώος. Ο αναρχικός Γ. Καλαϊτζίδης κάνει μια φραμπαλετζίδικη ανάρτηση για τον Σκάι, 8 μήνες φυλακή, τελεσίδικα. Υπέροχα.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger