Home » , » Οι "δικοί" μας συνδικαλιστές προβληματίζονται καθόλου με τα όσα συμβαίνουν στην Γαλλία;

Οι "δικοί" μας συνδικαλιστές προβληματίζονται καθόλου με τα όσα συμβαίνουν στην Γαλλία;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 | 5:23 μ.μ.


Εχει ιδιαίτερη σημασία το συμπέρασμα -το οποίο δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει- στο οποίο καταλήγει η Μαρία Δεναξά, μια δημοσιογράφος για πολλά χρόνια είναι ανταποκρίτρια μεγάλων ΜΜΕ στο Παρίσι, η οποία γνωρίζει όσο ελάχιστοι τα πολιτικά δρώμενα στην Γαλλία.

Μας λέει δηλαδή ότι ο λαϊκός παράγοντας παίρνοντας τις τύχες στα χέρια του, αδιαφορώντας και δρώντας αντίθετα από κάθε θεσμοθετημένο συνδικαλιστικό όργανο, κατόρθωσε με τις μορφές πάλης που επέλεξε να κατακτήσεις εργατικές νίκες.
Και αυτό όχι απλώς έκαμψε την αδιαλλαξία που μέχρι τώρα παρουσίαζε η Γαλλική κυβέρνηση, αλλά ανατροφοδότησε το κίνημα, το μαζικοποίησε και τώρα παρουσιάζεται αποφασισμένο να συνεχίσει τον αγώνα του διευρύνοντας την νικηφόρα πορεία του.

Ηδη, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μακρόν σε μια προσπάθεια για να κατευνάσει την αναταραχή που υπάρχει σε όλες τις μεγάλες Γαλλικές πόλεις και εν όψει των νέων κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγελθεί το Σάββατο, την Παρασκευή πρόκειται να ανακοινώσει την 
επαναφορά του φόρου αλληλεγγύης στις μεγάλες περιουσίες, κάτι που αποτελεί ένα από τα βασικά αιτήματα των Κίτρινων Γιλέκων.

Αλήθεια, οι "δικοί" μας συνδικαλιστές προβληματίζονται καθόλου με τα όσα συμβαίνουν στην Γαλλία;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger