Home » , » Βίαιες συγκρούσεις στο Παρίσι - Με πλαστικές σφαίρες πυροβολούν τους διαδηλωτές οι μπάτσοι (Βίντεο)

Βίαιες συγκρούσεις στο Παρίσι - Με πλαστικές σφαίρες πυροβολούν τους διαδηλωτές οι μπάτσοι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 | 4:52 μ.μ.


Αν και σε περιορισμένη μορφή μέχρι τώρα το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» αρχίζει να εξαπλώνεται και εκτός Γαλλίας. Οπως μας ενημερώνει η ειδησεογραφία  σήμερα παρόμοιες κινητοποιήσεις έγιναν και στην Ολλανδία ενώ πραγματοποιήθηκε διαδήλωση και στις Βρυξέλλες με τις δυνάμεις ασφαλείας στο Βέλγιο να προβαίνουν σε εκατοντάδες συλλήψεις χωρίς να υπάρξει ιδιαίτερη ένταση.

Την ίδια στιγμή στο Παρίσι εξακολουθεί να υπάρχει ένταση και όπως βλέπουμε και στο βίντεο που παραθέτουμε οι δυνάμεις καταστολής δεν διστάζουν να πυροβολήσουν κατευθείαν στο πλήθος με πλαστικές σφαίρες.

"Στην απόγνωση και στην οργή απαντούν με  καταστολή. Σπέρνουν θύελλες που κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να ελέγξουν. Αυτοί οι άνθρωποι που φορούν Κίτρινα Γιλέκα οι περισσότεροι φωνάζουν πως είναι απελπισμένοι . Βίαιες συγκρούσεις σημειώνονται αυτή την ώρα σε πολλά σημεία του Παρισιού απ όπου ακούγονται εκρήξεις. Απέναντι στις κινητές δυνάμεις καταστολής τα Κίτρινα Γιλέκα προσαρμόστηκαν και διασκορπίστηκαν σε μικρές ομάδες παντού στη Γαλλική πρωτεύουσα. Δεν έχει ξαναγίνει" αναφέρει σε τουιτάρισμα της η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, ενώ σχολιάζεται ιδιαίτερα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι διαδηλωτές στο Παρίσι καίνε Γαλλικές σημαίες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger