Home » , » "Περίεργα" δημοσιεύματα ναζιστικών ιστοσελίδων για το αυριανό εθνικιστικό συλλαλητήριο

"Περίεργα" δημοσιεύματα ναζιστικών ιστοσελίδων για το αυριανό εθνικιστικό συλλαλητήριο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 | 6:56 μ.μ.

Οταν χτες  λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ένα μήνυμα το οποίο υπέγραφαν κάποιες οργανώσεις - Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, Η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ και Η Επιτροπή για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών- με το οποίο καλούσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το απόγευμα στο Σύνταγμα, απαξιώσαμε να ασχοληθούμε μαζί του.

Κι αυτό γιατί η διατύπωση του καλέσματος ήταν τόσο γραφική, στα όρια του κωμικού. Πάρτε μια γεύση: "Την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, ΚΑΝΕΝΑΣ μας να μην πάει στη δουλειά του. Τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην παρουσιαστούμε στην υπηρεσία μας, η ελληνική σημαία να αναρτηθεί σε κάθε σπίτι μεσίστια και οι καμπάνες των εκκλησιών μας να χτυπάνε πένθιμα....  
Την ημέρα της ψήφισης -σ.σ.της Συμφωνίας των Πρεσπών στην βουλή- θα πραγματοποιηθεί πάνδημη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 στο Σύνταγμα. Χωρίς εξέδρες χωρίς ομιλητές".

Φυσικά δεν βρήκε καμιά ανταπόκριση αυτό το γελοίο κάλεσμα. Ολα τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις σήμερα δούλεψαν κανονικά, τα σχολεία και οι δημόσιες υπηρεσίες λειτούργησαν ως συνήθως, ενώ δεν ακούσαμε καμπάνες να χτυπάν πένθιμα, ούτε αντικρίσαμε να κυματίζουν μεσίστιες οι ελληνικές σημαίες σε σπίτια.

Το θέμα όμως είναι άλλο, πέρα του ότι οι διοργανωτές του νέου εθνικιστικού συλλαλητηρίου πραγματοποίησαν σήμερα συνέντευξη τύπου -με έναν από τους κεντρικούς ομιλητές τον  "ανανήψαντα" αντιεξουσιαστή Γ. Καραμπελιά- για να καλέσουν σε νέα συγκέντρωση αύριο έξω από την Βουλή.
Οτι δηλαδή οι ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο ναζιστικό μόρφωμα, πλημμύρισαν με μια σειρά προβοκατόρικα δημοσιεύματα τα οποία συνδέουν την συγκέντρωση-συλλαλητήριο στο πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ), που οργανώνει αύριο το ΚΚΕ, - με θέμα: «Όχι στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ - Όχι στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ - Όχι στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό - Ναι στη φιλία - αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών»- με την νέα εθνικιστική μάζωξη

 Αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα δημοσιεύματα των ναζί στο διαδίκτυο:

"Όπως, λοιπόν, πληροφορούμεθα, οι πανάθλιοι αριστεριστές του Κουτσούμπα είναι έτοιμοι να παίξουν τον ίδιο αισχρό ρόλο που έπαιξαν και κατά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου της δυστυχίας μας, και να κατευθυνθούν εγκαίρως με πορεία στη βουλή, όπου –συνεπικουρούμενοι από παρακρατικούς συμμορίτες των Εξαρχείων- θα καταλάβουν θέσεις αστυνόμευσης στις εισόδους της, μπροστά από τα ΜΑΤ και με μέτωπο προς τον κόσμο, με το πρόσχημα ότι αποτρέπουν «ακροδεξιά προβοκάτσια»!"

Τουλάχιστον "περίεργες" είναι αυτές οι αναρτήσεις των ναζί. Κι αν δεν υπήρχαν και στην επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Α θα τις προσπερνούσαμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger