Home » , » Απίστευτος Αδ. Γεωργιάδης. Συνέδεσε τους θανάτους Καργάκου - Αναστασιάδη με την συμφωνία των Πρεσπών. (Βίντεο)

Απίστευτος Αδ. Γεωργιάδης. Συνέδεσε τους θανάτους Καργάκου - Αναστασιάδη με την συμφωνία των Πρεσπών. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 | 8:10 μ.μ.

Πώς τα καταφέρνει και μας διαψεύδει συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κάθε φορά που λέμε ότι η κατρακύλα μου έπιασε πάτο, είναι εντυπωσιακό!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά φτάνει στο σημείο και ο ίδιος να διαφημίζει μέσα από την παρουσία του στο twitter τις επιδόσεις του στον κανιβαλικό λαϊκισμό!

Και στην προκειμένη περίπτωση αμφιβάλλουμε ακόμα και αν ο Λιακόπουλος θα τολμούσε να συνδυάσει "σχεδόν μεταφυσικά" τους θανάτους Καργάκου και Αναστασιάδη ... με την Συμφωνία των Πρεσπών!

Αδυνατούμε να κάνουμε τον παραμικρό σχολιασμό στα λεγόμενα του Αδωνη Γεωργιάδη. Απλώς παραθέτουμε το βίντεο γιατί τέτοιες τοποθετήσεις πρέπει να διδάσκονται στις ...πολιτικές επιστήμες:

«Και είναι λίγο οξύμωρο, σχεδόν μεταφυσικό ότι αυτή την περίοδο που οδεύουμε προς την ψήφιση της Συμφωνίας, κατά τη γνώμη μου εθνικά καταστροφικής, δύο μεγάλες προσωπικότητες που ο καθένας από διαφορετικό δρόμο και χώρο έδωσαν μεγάλο αγώνα για τη Μακεδονία, ο Σαράντος Καργάκος και ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγαν από τη ζωή λίγο πριν την ψήφιση αυτής της Συμφωνίας. Γιατί πράγματι είναι μια συμφωνία που προκαλεί εθνικό πένθος, για όποιο πράγματι έχει μέσα του λίγο εθνική ευαισθησία».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger