Home » , » Βάζει ο Πάνος την στολή του ...

Βάζει ο Πάνος την στολή του ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 | 7:25 μ.μ.

«Ο πατριωτισμός, είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων»  έγραφε ο Samuel Johnson και σ’ αυτό το σπορ έχει να επιδείξει καταπληκτικές επιδόσεις ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.

Την τελευταία σχετική παράσταση που έδωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος έχει τίτλο "η αποχώρησή μου από την κυβέρνηση" γιατί "Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα". 
(Υπάρχει και μια περιοχή στα βάθη της Κολομβιανής Ζούγκλας του Αμαζονίου, που ονομάζεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Το γνωρίζει ο κ. Καμμένος; Αν όχι τον ενημερώνουμε εμείς, για να της ζητήσει να αλλάξει όνομα).

Πέρα απ' την πλάκα τώρα, αυτό που είπε εν την αφέλεια του ο Καμμένος είναι και η ουσία. Το μακιαβελικό πρόταγμα δηλαδή "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", είναι αυτό που επικράτησε και έδωσε περιθώρια στον αρχηγό των ΑΝΕΛ να παρουσιαστεί σαν παράγοντας του δημοσίου βίου της χώρας μας.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το πώς θα βρεθούν οι Συριζαίοι σε εξουσιαστικές καρέκλες. Και κοντά στον "βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα" με αποτέλεσμα ο θρησκόληπτος, εθνικιστής Καμμένος, ο υπερασπιστής αλητήριων ακροδεξιών ΟΥΚάδων, και «συνεργός» εθνικοαπελευθερωτικών μετώπων να βρεθεί σε υπουργικό πόστο/

Και μπορεί όλοι/ες να θυμόμαστε τις γελοιότητες που είχε οργανώσει στο νησί της Σαλαμίνας με τις μακεδονικές σάρισες και τους Σαλαμινομάχους αλλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τις στενές επαφές που είχε ο Καμμένος με τον θεωρητικό της Απριλιανής χούντας Γ. Γεωργαλά, μια σχέση που κατέληξε σε δικαστικές διενέξεις.
Οι Συριζαίοι όμως τόσο καιρό δεν φαίνεται να είχαν κανένα πρόβλημα με τις ψεκασμένες απόψεις και τα ακροδεξιά παραληρήματά του κυβερνητικού εταίρου τους, με το καραγκιοζλίκι να φέρνει στην Ελλάδα με «τιμές αρχηγού κράτους» τα λείψανα της «αγίας» Βαρβάρας -μόνο ο Ν. Φίλης τον κατηγόρησε  για «εμπόριο λειψάνων»- με τα σεξιστικά και υβριστικά σχόλια που έκανε σε βάρος πολιτικών του αντιπάλων.

Τώρα, μετά την κίνησή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση ο Καμμένος φορώντας την στολή του "Μακεδονομάχου" είναι μια μάταιη προσπάθεια μήπως ψαρέψει στο ακροδεξιό εκλογικό ακροατήριο με την ελπίδα  να "αναστήσει" το κόμμα του.
Δυστυχώς γι' αυτόν όμως ισχύει το άσμα της Χαρούλας Λαμπράκη: "Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί..."

Το ότι ο Τσίπρας τοποθέτησε στην θέση του Καμμένου έναν καραβανά, προκαλώντας τον ενθουσιασμό και δεχόμενος τα εύσημα από όλο τον ακροδεξιό συμφερτό, το προσπερνάμε ασχολίαστο.



Στην δική μας κυβέρνηση πάντως άλλος Αποστολάκης θα αναλάβει αυτό το πόστο.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger