Home » , » Τεράστια συγκέντρωση υπέρ της νόμιμης κυβέρνησης της Βενεζουέλας χτες στο Καράκας (Βίντεο)

Τεράστια συγκέντρωση υπέρ της νόμιμης κυβέρνησης της Βενεζουέλας χτες στο Καράκας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 | 2:58 π.μ.

Με ένα βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο οι υποστηριχτές του Μαδούρο -το έκαναν για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, αφού τα διεθνή ΜΜΕ την αποκρύπτουν, όπως αναφέρουν- μας δείχνουν την τεράστια συγκέντρωση που πραγματοποίησαν χτες υπέρ της νόμιμης κυβέρνησης της Βενεζουέλας, στη λεωφόρο Μπολίβαρ, στην καρδιά του Καράκας.

Το βίντεο το οποίο και παραθέτουμε, μας δίνει μια εικόνα της πραγματικά πολύ μεγάλης συγκέντρωσης που έγινε χτες, ημερομηνία κατά την οποία συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τη «μπολιβαριανή επανάσταση», με ομιλητή τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο.

Αυτός αφού κατήγγειλε και από το βήμα της συγκέντρωσης, την επέμβαση των ΗΠΑ της ΕΕ και των πρόθυμων συμμάχων τους, δήλωσε σήμερα θετικά διακείμενος στο ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών, εντός του 2019,
Η Συντακτική Συνέλευση καλεί σε «πρόωρες βουλευτικές εκλογές για αυτήν τη χρονιά (…) Συμφωνώ και τάσσομαι υπέρ αυτής της απόφασης», είπε μιλώντας στη συγκέντρωση.

Θορυβημένη από την κινητοποίηση, αλλά και από τη μέχρι τώρα στάση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, η Ουάσιγκτον κάλεσε και χτες τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας να στασιάσουν, με αφορμή τη δήλωση του υποπτεράρχου Φρανσίσκο Γιάνες, που δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει πλέον την κυβέρνηση της χώρας.

«Οι ΗΠΑ καλούν όλα τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων να ακολουθήσουν το παράδειγμα του πτέραρχου Γιάνες και να προστατεύσουν τους ειρηνικούς διαδηλωτές που υποστηρίζουν τη δημοκρατία» ανέφερε στο Twitter ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Μπόλτον.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger