Home » , , » Στέφανος Χίος: Κυκλοφορεί, οπλοφορεί και άμα λάχει πυροβολεί - Δεν είναι απλώς γραφικός όπως κάποιοι θεωρούσαμε αλλά πραγματικά επικίνδυνος.

Στέφανος Χίος: Κυκλοφορεί, οπλοφορεί και άμα λάχει πυροβολεί - Δεν είναι απλώς γραφικός όπως κάποιοι θεωρούσαμε αλλά πραγματικά επικίνδυνος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 | 4:52 π.μ.

Ο τύπος που βλέπουμε στην φωτογραφία ο οποίος κυκλοφορεί και οπλοφορεί και άμα λάχει πυροβολεί είναι ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.
Πληροφοριακά σας αναφέρουμε ότι η ημερήσια εφημερίδα που διευθύνει συνήθως έχει την τρίτη μεγαλύτερη κυκλοφορία απ' τις απογευματινές εφημερίδες - προηγούνται "Τα Νέα" και η "Εφημερίδα των Συντακτών"- ενώ η ιστοσελίδα της έρχεται -σύμφωνα με την alexa- 9η σε αναγνωσιμότητα σε όλο το ελληνικό διαδίκτυο. (Αυτά για να μην λησμονούμε σε τι κοινωνία ζούμε).

Για το άτομο, λοιπόν, αυτό, έχει μια αποκάλυψη η εφημερίδα "Documento" σήμερα. Παρουσιάζει φωτογραφίες -ντοκουμέντο από το βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στα γραφεία της φυλλάδας "Μακελειού", την Τετάρτη 4 Απρίλη 2018.
Είναι η στιγμή που ο δικαστικός επιμελητής Αριστείδης Ραυτόπουλος, κατ΄εντολή δικηγόρου, μεταβαίνει στα γραφεία του "Μακελειού" για να επιδώσει δικόγραφο στον Γιώργο Γκασιάμη, δικαιούχο και διαχειριστή της Μακελειό ΕΠΕ, εταιρείας που διαχειρίζεται την "εφημερίδα" και το σάιτ του Στ. Χίου.

Εκεί συναντάει τον Στέφανο Χίο ο οποίος του ανοίγει την πόρτα κρατώντας το πιστόλι του στραμένο στον δικαστικό επιμελητή.
«Ανοιξε με το πιστόλι στο χέρι. Αρχισε να με βρίζει. Μου έλεγε "τι θες εδώ ρε αλήτη, γιατί ήρθες εδώ"», λέει στο Documento ο Αρ Ραυτόπουλος και προσθέτει: «Με έπιασε από το χέρι. Είχε στραμένο το όπλο του πάνω μου. Οπλισε και πυροβόλησε δίπλα μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ για την ζωή μου. Από την αρχή που είδα το όπλο πίστεψα ότι ήταν αληθινό. Οταν όπλισε πάνω μου, θεωρούσα ότι θα με σκότωνε».

Σημειωτέον ότι ο Στέφανος Χίος δεν κάθισε ούτε μια μέρα φυλακή, καμάρωνε δημοσίως για την πράξη του γράφοντας πως οι δικαστικοί επιμελητές ήταν "μια σφαίρα ο καθένας των 9 μμ" και εκτός των άλλων έχει αναλάβει σαν σχολιαστής στο τηλεοπτικό κανάλι του Καρατζαφέρη να μας μεταλαμπαδεύσει τις "πατριωτικές, λεβέντικες" απόψεις του.


Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα παραπάνω είναι κακώς τόσο καιρό θεωρούσαμε τον Στέφανο Χίο ένα γραφικό τύπο που μόνο στον χαβαλέ έπρεπε να τον αντιμετωπίζεις.
Ο άνθρωπος αυτός είναι άκρως επικίνδυνος και εν δυνάμει δολοφόνος.

Τώρα πώς γίνεται να οπλοφορεί και να κυκλοφορεί ελεύθερος είναι μια άλλη ιστορία και κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger