Home » , » Γιατροί "φακελάκηδες": Εγκληματίες έμποροι του ανθρώπινου πόνου

Γιατροί "φακελάκηδες": Εγκληματίες έμποροι του ανθρώπινου πόνου

Από giorgis , Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 | 5:23 μ.μ.

Του  Γ.Γ

Αν το πολιτικό σύστημα ήθελε να περιορίσει δραστικά την γάγγραινα που λέγεται "φακελάκι", θα μπορούσε να κάνει το πολύ απλό.
Να νομοθετήσει έτσι ώστε όποιος γιατρός συλληφθεί να απαιτεί φακελάκι, να κατηγορείται για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Κι αυτό, γιατί όπως και να το κάνουμε, ακόμα και στην απλή λογική δεν στέκει φτωχές γυναίκες να διώκονται για κακούργημα και να φυλακίζονται γιατί πλαστογράφησαν ένα απολυτήριο δημοτικού, για να βρουν ένα πενιχρό μεροκάματο. 

Και να συμβαίνει αυτό την ίδια ώρα που μεγαλογιατροί που απειλούν με θάνατο μικροσυνταξιούχους αν δεν μπορέσουν να τους δώσουν το παχυλό φακελάκι, για να τους χειρουργήσουν, αν συλληφθούν και καταδικαστούν "καθαρίζουν" με μια πλημελληματική ποινή! (Συνήθως ένα χρηματικό πρόστιμο της πλάκας και στην χειρότερη περίπτωση γι αυτούς, κάποιους μήνες κάθειρξης με αναστολή).

Τα παραπάνω αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.
Τα επαναφέρουμε με αφορμή την είδηση ότι άλλος ένας γιατρός συνελήφθη σήμερα -αυτή την φορά στο  251 ΓΝΑ- να παίρνει φακελάκι.
Και στην προκειμένη περίπτωση είχαμε καταγγελία ασθενούς ότι γιατρός απαίτησε φακελάκι για να τον χειρουργήσει.
Τα χρήματα προσημειώθηκαν, στήθηκε αστυνομική επιχείρηση  από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., και ο γιατρός συνελήφθη επ' αυτοφώρω.

Οπως έχει η κατάσταση όμως, ο "φακελάκιας" γιατρός θα "καθαρίσει" με μια μικρή διοικητική ίσως και χρηματική ποινή και στην χειρότερη περίπτωση γι' αυτό θα δικαστεί κάποιους μήνες φυλακή με αναστολή.

Υ.Γ: Και ορισμένοι να μην παραλείψουν να καταδικάσουν τους "αυτόκλητους τιμωρούς" του "Ρουβίκωνα" όταν κάνουν κάποια παρέμβαση σε γιατρούς που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και θησαυρίζουν:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger