Home » , , » 8λεπτη ηχητική διαδρομή. Απ' το διάγγελμα του ΓΑΠ στο Καστελόριζο μέχρι σήμερα

8λεπτη ηχητική διαδρομή. Απ' το διάγγελμα του ΓΑΠ στο Καστελόριζο μέχρι σήμερα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Απριλίου 2019 | 4:05 μ.μ.

Η παρακάτω 8λεπτη ηχητική διαδρομή που ακούσαμε σήμερα από την ραδιοφωνική εκπομπή "Ελληνοφρένεια" είναι πιστεύουμε το καλύτερο αφιέρωμα που θα μπορούσε να υπάρξει για την σημερινή "επέτειο" της συμπλήρωσης εννιά χρόνων από την ημέρα που άρχισε για τον λαό μας η επέλαση της μνημονικής συμφοράς.

Παράλληλα αυτό το ηχητικό μπορεί να θεωρηθεί και ντοκουμέντο, αφού συγκεντρώνει όλες τις δηλώσεις των κατά καιρούς μνημονικών πρωθυπουργών, από τον Γιώργο Παπανδρέου μέχρι τον Τσίπρα.

Ακούμε λοιπόν, τα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα", τις χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις των αστών πολιτικών προς τον ελληνικό λαό, τις αντιφάσεις τους, τα ψέματά τους, τα παραμύθια που σερβίριζαν κατά καιρούς στο "πόπολο".

Σταχυολογώντας, απόψεις πολιτών για την φτώχεια, την ανεργία, την άγρια κρατική καταστολή, που υπήρξε, από την εποχή που έκανε το γνωστό διάγγελμα ο ΓΑΠ, απ' το Καστελόριζο μέχρι σήμερα, οι συντελεστές της εκπομπής, πέτυχαν μέσα σε λίγα λεπτά να ξεδιπλώνουν και να παρουσιάσουν χαρακτηριστικά όλα όσα βίωσε και βιώνει η τάξη μας, με τις μνημονικές βάρβαρα ταξικές πολιτικές

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Απριλίου 2019 στις 8:16 μ.μ.

Ωραία δουλειά

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger