Home » , » Είναι αργά για δάκρυα Πάνο.

Είναι αργά για δάκρυα Πάνο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 | 11:54 μ.μ.

Είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να αλλάξεις άποψη για την προσωπικότητα ενός ατόμου, όταν προκύψουν νέα δεδομένα και αντιληφθείς καταστάσεις που μέχρι τώρα αγνοούσες. Προϋποθέτει όμως κάτι βασικό. Να κάνεις αυτοκριτική, να ανακαλέσεις τις περασμένες τοποθετήσεις σου και να αιτιολογήσεις την τωρινή στάση σου. Διαφορετικά τα λεγόμενα σου δεν έχουν καμιά αξιοπιστία και κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς καιροσκόπος.

Ο λόγος για τον αρχηγό των ΑΝΕΛ και στις βαρύτατες καταγγελίες που εξαπέλυσε σήμερα. από το βήμα της βουλής κατά του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Αυτές είχαν θέμα την υπόθεση της σύναψης σύμβασης για την έκδοση βίζας, υποστηρίζοντας ότι «πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών». Συμπλήρωσε μάλιστα ο Πάνος Καμμένος ότι «τα όργια που έγιναν στο υπουργείο Εξωτερικών δεν έχουν προηγούμενο. Ένα Σαββατοκύριακο του Πετσίτη ή του Φρουζή είναι μια απλή Παρασκευή για τον Κοτζιά».

Επιφανειακά μόνο έχουμε παρακολουθήσει το όλο ζήτημα οπότε δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη, για αυτό το θέμα οπότε θα σταθούμε σε κάτι άλλο.

«Ο Καμμένος "έφαγε" τον Κοτζιά, αφήνοντας σε βάρος του σοβαρά υπονοούμενα», τιτλοφορούσαμε ανάρτησή μας όταν ο Τσίπρας απομάκρυνε από την κυβέρνηση τον επικεφαλής της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ και από τότε ακολούθησε ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ των δύο πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα όπως ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ξεπέρασε και τον εαυτό του στις επιθέσεις που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση συνολικά και στον Κοτζιά προσωπικά.
Και εδώ μπαίνει το ερώτημα, τουλάχιστον γι' αυτούς που έχουν στοιχειώδη μνήμη.
Τώρα τα διαπίστωσε όλα αυτά που καταγγέλλει ο πρώην κυβερνητικός συνεταίρος;
Δεν ήταν ο ίδιος που όταν ήταν υπουργός μας έλεγε ότι  "θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι σήμερα έχει ηγέτη του έναν έντιμο και άξιο πρωθυπουργό. Τον καλύτερο πρωθυπουργό που έχει περάσει στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Τον Αλέξη Τσίπρα";
Σήμερα τί όνειρο είδε και λέει τα εντελώς αντίθετα;

Δεν ήταν ο ίδιος ο Καμμένος που όσο είχε υπουργική καρέκλα εκθείαζε δημόσια τον Νίκο Κοτζιά δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη; 

Τώρα προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι κάποια ακροδεξιά αντικομουνιστικά τυχάρπαστα πρόσωπα, σαν τον Τάκη Μπαλτάκο, που περιέλαβε στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του, δεν πρόκειται να αποτελέσουν "σωσίβιο" για να αποφύγει τον "πολιτικό πνιγμό" του, φτύνει εκεί που χτες έγλυφε.

Δυστυχώς, γι' αυτόν το εθνικιστικό ακροδεξιό ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται έχει τόσους "μνηστήρες" που αυτόν θα τον αφήσει στα αζήτητα και βουλευτικό έδρανο μόνο στα όνειρα του μπορεί να ξαναδεί.
Συνέβαλε όμως τα μέγιστα ώστε η άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ να κάνει τόση βρόμικη δουλειά σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και του κόσμου της εργασίας που αμφιβάλουμε αν μια "καθαρόαιμη" δεξιά κυβέρνηση θα μπορούσε να το καταφέρει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger