Home » , , » Αθώος ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του ξεπλύματος 15,7 εκατ. ευρώ, πρόστιμο 2.600 ευρώ στην γιαγιούλα που πουλούσε τερλίκια στη λαϊκή αγορά, χωρίς άδεια.

Αθώος ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του ξεπλύματος 15,7 εκατ. ευρώ, πρόστιμο 2.600 ευρώ στην γιαγιούλα που πουλούσε τερλίκια στη λαϊκή αγορά, χωρίς άδεια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 | 8:20 μ.μ.

Κάποιοι χαρτογιακάδες κρατικών υπηρεσιών έχουν μια συμπεριφορά στην κυριολεξία απίστευτη! (Αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε χαρακτηρισμούς που μας έρχονται αυθόρμητα στο μυαλό).

Πραγματικά δυσκολεύεσαι να βρεις λόγους να δώσεις άλλοθι σε κάποιες αποφάσεις τους. Να είναι η "ευθυνοφοβία", η "τήρηση του γράμματος του νόμου", ένα μήνυμα που θέλουν να περάσουν στους εξαθλιωμένους πολίτες μας να μην τολμήσουν να κάνουν "παρεμπόριο", προσπαθώντας να αποκτήσουν ένα πιάτο φαΐ, πουλώντας μικροπράγματα μηδαμινής αξίας;
Πραγματικά δεν ξέρουμε.

Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι την μέρα που δικαστήριο της Θεσσαλονίκης αποφασίζει την αθώωση του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του γενικού γραμματέα του δήμου, Μιχάλη Λεμούσια, για την υπόθεση του ξεπλύματος 15,7 εκατ. ευρώ και αποφασίζει παράλληλα, τη μείωση της οκταετούς ποινής που είχε επιβληθεί πρωτόδικα σε τριετή, και μάλιστα εξαγοράσιμη προς τρία ευρώ την ημέρα, για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων βρήκε τον "ένοχο" για την διαφθορά στην χώρα μας.

Είναι η υπέργηρη γιαγιούλα  που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, όταν συνελήφθη επειδή πουλούσε… τερλίκια στη λαϊκή αγορά. Μαθαίνουμε, λοιπόν, σήμερα ότι  ΑΑΔΕ της επέβαλε πρόστιμο 2.600 ευρώ (!), επειδή δεν διέθετε… ταμειακή μηχανή καθώς θεωρήθηκε… ελεύθερη επαγγελματίας, και ως εκ τούτου έπρεπε να έχει δηλώσει έναρξη επαγγέλματος!

Τώρα τί να γράψεις πέρα την απάντηση της γιαγιάς μέσω του δικηγόρου της, η οποία καλεί την αρμόδια υπηρεσία να παρακρατήσουν τα χρήματα του προστίμου από τα έξοδα της κηδείας της;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger